Neboj najdu sa aj taki,co poslu.Vy - nasi bratia spoza Moravy ste setrnejsi,ale zopar z nas posle a myslim,ze po celom svete sa najde velmi vela ludi,coby poslali na ucet nejake šušne.(slovensky vyraz pre drobne)
Dokonca zastvam nazor,ze sa najdu aj taki,co poslu viac ako 5 eur.
Nevahal by som...chcem videt nadalej konkurencieschopnu Barcelonu a milujem tento klub...je to lahka mayrmatika...kto ma nazvys a chce pomoct klubu pomoze, kto nemoze, tak nepomoze...nevidim v tom nic zle
Prosím ťa. Keď kde tam na Deň narcisov dám 5 euro, tak nedám ho Barce? Ak by to robil oficiálne klub, tak im verím dostatočne, aby má úprimne nejaká 100% transparentnosť nezaujíma kvôli 5 eurám. Ak by som posielal 100-200 eura, tak až vtedy by ma niečo také mohlo zaujímať.
5 eur je v dnešnej dobe nič,prispievam na charitu aj oveľa väčšiou čiastkou,kde ľudia vzhľadom na ich finančnú situáciu si nemôžu dovoliť nákladnú liečbu . Ale aby som sa skladal na prestupy a platy milionárom tak to by mi muselo riadne JEBAŤ.
A ak chcete prispieť, to je jedno akou čiastkou, tak Vám posielam link . A ak prispejete tak Vám nebudem vďačný iba ja a Dominik ktorý to potrebuje,ale aj celá jeho rodina a všetci ktorí ho poznajú. Link: https://www.ludialudom.sk/...
Veľmi jednoduchá koncepcia…ideš do kina na neaký top film platíš vstupné…chceš vidieť top hráčov reálne tých 5€ stratíš po vačkoch a ani nevieš či si ich niekedy mal
Navyse v tom vidim velke pozitivum, ak sa za to kupi posila tak ti, ktori prispeli, budu moct velmi opravnene picovat, ze sa za ich prachy kupil hrac, ktory hra velke H:D
Náhodou, v jednoduchosti je krása. Nech založia transparentný účet (hlavne kvôli daňovým úradníkom) a pošlem. Ako už tu viacerí písali, inde dáš aj viac a toto by bolo pre klub. Pri toľkých fanúšikov po celom svete? By sa kľudne mohlo stať, že by ešte aj dlh klubu výrazne klesol. Nech to spustia. Keď nevyskúšaš, tak nevieš.
Tak se na mě nezlob, že mi vadí, že by BARCELONA škemrala u fanoušků o příspěvky.
Kde to jsme? Budoucí výdělky se už prodali a teď budou ve hře příspěvky od komunity? Tak takhle jsem si model řízení klubu po té kryse, co byla před Laportou, nepředstavoval.
Naštěstí, vzhledem k informačnímu smogu, co se tu generuje, informaci ve článku přikládám stejnou váhu jako ke každoročním spekulacím, jak si vedení vyhlédlo Silvu. Nebo telenovelu o příchodu Verratiho před léty :)
Mne to neprekaza. Po 1. je to dobrovolne. Po 2. je to vynimocne, nestava sa to pravidelne. Po 3. ide to na dobru vec, nekupia sa za to alkohol a cigarety. Po 3. klub uz objektivne preukazal a preukazuje, ze ekonomiku zlepsuje. Po 4. financne tazkosti, s ktorym sa toto vedenie potyka nesposobili oni, ale ich predchodcovia. Btw Javier Tebas pred par dnami:"As of today, Barcelona can´t face a signing like Mbappe´s. They´ve done very well in managing their finances recently and they are on the right track now. I think in 2 years from now they can make signings of Mbappe´s magnitude."
To nie je vyberanie prispevkov. Oni nic nemozu a nebudu vyberat, len fanusikovia mozu dobrovolne prispievat. Nie je to ako vyberanie clenskeho poplatku od socios (ktore su btw tiez podmienene tym, ze ty sa dobrovolne rozhodnes stat sa sociom s povinnym poplatkom). Vsetko je dobrovolne. Taketo kampane nebudu usporaduvat kazdy mesiac, lebo s casom klesa zaujem prispievat ako pri kazdej zbierke. Btw som presvedceny, ze vacsina klubov vratane nasho poskytuje komukolvek oficialne moznost nejakeho darcovstva, sponzoringu a pod. Je to uplne bezne nie len vo futbale, je to na dobru vec a je to dobrovolne.
Extrémna hanba už len s niečím takýmto prísť, jeden z najslávnejších klubov sveta od éry Messiho a Iniestu totálne na dne. Barcelona je typickým príkladom zlyhania vedenia klubu, ktoré robilo samé zlé ekonomické rozhodnutia a tie ich dostali na dno. Je to smutné a zároveň zdvihnutý prst pre ostatné svetové kluby.
ano, sice trochu hanba ale je to hanba predchadzajuceho vedenia. Vyzbierat pol alebo celu miliardu by klubu vyriesilo vsetky starosti. Madridioti ale nechcu aby k takej zbierke prislo, lebo by bola Barca znovu na vrchole.
Laporta není Barcelona, je to jen její prezident! Stejně tak byl Barcelona Bart.
Prezident, který nebyl schopen ukočírovat prodloužení Messiho, aby pak vyházel desítky miliónů za hráče z lavičky ManCity, který prožírá budoucnost klubu, nemá právo škemrat
nosferatu - odpisoval som pre laliga999 ohladne hanby za zbierku a nie tebe za pozeranie cez stream. Platim si zvlast kanal na pozeranie la ligy a platim si druhy kde je LM.
Je to hrdosť fanúšikov Barci, že sa vedia zomknúť pre svoj milovaný klub a niečo také urobiť. Ostatný by sa možno tomu vo svete sprvu smiali, ale potom by si uvedomovali aká sila v tom je!
LaLiga: ty možno áno, ale len v rámci Slovenska to budú tisíce ľudí proti. Aj tu na stránke sa nájde dosť ľudí, čo to pozerá zadarmo cez pochybné streamy.
Nosferatu2000 aby som ti to ešte upresnil peniaze za TV práva idú všetkým klubom. Ono sa to nezbiera tak, že si fanúšik Barcelony a tvoje predplatné toho pôjde priamo Barce. Zbiera sa to dokopy a na konci sa to delí všetkým klubom podľa umiestnenia v la lige. Takže podporuješ viacmennej všetky kluby v la lige a to koľko dostane tvoj klub záleží len a len od nich.
Nepodporuješ skoro nijak svoj klub, tým že pozeráš zápasy oficiálnou cestou. Maximálne len tak, že zväčšuješ celkovú čiastku, ktorá sa delí klubom, ale stále pomáhaš rovnakou mierou aj ostatným klubom v la lige.
Mimochodem tuhle myšlenku jsem tu nadhazoval(nebo minimálně jsem byl v té diskuzi) někdy před rokem, že se to jeví jako dobrá možnost.. No tehdá v diskuzi se došlo k tomu, že by to byl problém v tom, že by to nešlo využít na přestupy a nevím co ještě, že to s tou byrokracii v Lalize/Španělsku není jen tak jednoduché. Ale je to fakt prostý nápad, co se nabízí jak sviňa a myslím, že by to mělo pokud by to šlo, slušný efekt. Dít kolik milionů nás fandů je a beztak náš systém bez jednoho(či jedinců) movitého majitele je postaven na podobném principu..
Ako by tie prachy nemohol klub vyuzit na prestupy? nemusi predsa priamo, tak sa tymi prachmi z darcovstva zaplatia ine vydavky klubu a uvolnia sa tym prachy, ktore mozu byt pouzite pri prestupoch, nie? Nie som ekonom, ale nerozumiem, ako to moze byt problem.
Tu vobec nejde o to ci je to povinne. Takato filozofia je zvratena. Barca mala konsolidovany prevadzkovy prijem za minuly rok 1,26 mld. Eur. Je to podnikatalsky subjekt. Ked z toho nevie zafinancovat prevadzku, tak nieco robia zle. Okrem toho, keby znizili platy futbalistom, tak je to podstatne viac ako 1 mil. Darcov po 5 eur. Ziaden podnikatel nemoze davat vyssie platy ako zarobi prevadzkou.
Pokojne. Prípadne by to nemuselo byť prezentované ako "zbierka" alebo "dar", ale mohli by predávať napr nejaké zberateľské kartičky alebo čosi malé materiálne.
Tak napr. ta tráva z Camp Nou ešte s nejakými diamantmi sa takto predávala, ale ono to bolo viac než 5-15 eur, tak to si mohol dovoliť málokto. Ja nepotrebujem ani kartičku ani trávnik aby som daroval klubu pár eur. Ja len chcem mať tu možnosť pomôcť.
Jasne, ved ani ja nepotrebujem, len možno je rozdiel vo vykázaní darovaných peňazí a príjmu z predaja. A možno nie, ja neviem. Preto som hľadal nejakú drobnosť. Alebo čo ja viem, odznaky, nášivky. Nášivku by som bral. 😀
Tak veľa fanúšikov napr. v Afrike by nemali ani euro, takže ber, že nie všetci úplne by boli schopný dať. Ale je pravda, že dosť fanúšikov by dalo aj viac ako 5 eur.
Ak by sa tie peniaze využili správne, určite by som prispel. Chcem, aby bola Barca opäť finančne stabilná, silná a konkurencieschopná, aby sme opäť mohli vyhrať LM. Tie pocity by určite stáli za sumu ako 5 eur. A navyše by to bola pre mňa osobne satisfakcia, že v tom úspechu je kúsok mojej podpory a dosiahli sme to všetci spolu, fanúšikovia Barcelony. Bol by to silný príbeh, ktorý by nás spútal a zjednotil.
Kdyby šlo opravdu o budoucnost klubu, přispěju i já, ale takhle jde jen o pomoc Laportovi, který ji nakonec použije ve volbách a stejně by koupil “posily” typu Ferrana.
Díky stávající situaci se aspoň derou do popředí hráči, kteří by jinak přes zástupy pokémonů ani nedostali šanci a dopadli by jako Grimaldo.
Teď mě napadá, že kdyby budoucí prezident vybíral příspěvek od fanoušků, aby odkoupil zpět to, co Laporta prodal, taky rád přispěju.
Ak by to malo ísť vyslovene všetko na posily, tiež by som nebol nadšený, ale trocha dúfam, žeby to využili na to dostať sa z problémov a potom už pracovať s peniazmi rozumnejšie. Ale prispel by som tak či tak.
my sa vraciame na vrchol prirodzene:) vyuzvame akademiu, robime postupnu obmenu kadra a ziadna financna skupina z Arabie a spol. do nas nevlieva stovky milionov rocne. Ak toto neje prirodzene tak co potom???
Áno, keby sa za raketu kúpil buď Vinicius, alebo Rodrygo, tak by sme nemali asi také diery v kvalite v útoku ... preto ta RAKETA hoc to nebolo až tak veľa lebo 31m + 30m u Roqueho bolo výrazne menej za čo išli spomínaný Vinicius a Rodrygo, alebo teraz Endrick.
V rámci SR, či ČR funguje niekoľko športových kanálov, ktoré vysielajú zápasy Barcelony. Stačí si ich predplatiť. A tie kanály to vysielanie nakupujú a z toho idú peniaze klubu.
Nemôžu z toho ísť peniaze klubu. Čo to nechápeš? Klub nemôže vysielať svoje zápasy ani na svojej stránke a ani ich ponúkať niekomu inému aby ich vysielal. To môže len La liga, UEFA z hľadiska LM a RFEF z hľadiska CdR a Superpohára. Chapenzi?
To čo si ako fanúšik Barci posledné roky prežívam počas zápasov a potom počas leta cez tie hlavolami s FFP a registráciou a vedomie že to nemôžem nijak ovplyvniť a pomôcť klubu. To je najhoršie. Zbaviť sa týchto pocitov a problémov pre 5, 10, 15 eura to je ako keby vyslobodenie. Ak by to pomohlo znova prežívať tie pocity z výhier, z LM, ... tak je to na nezaplatenie a to ako fakticky. Poďme do toho a dajme Laportovi vedieť, že to chceme, tak nech to vybaví. Handa to nie je, nech mi to nikto nevraví. Je to hrdosť fanúšikov Barci, že sa vedia zomknúť pre svoj milovaný klub a niečo také urobiť. Ostatný by sa možno tomu vo svete sprvu smiali, ale potom by si uvedomovali aká sila v tom je!
Nemam problem prispiet, ale podla mna by taka akcia vyvolala vlnu napodobovania a ostatne velkokluby by to spravili tiez. Co by uz uplne ustrelilo prestupove ciastky.
Nie každý ma takú obrovskú fanúšikovskú základňu. Barca, Real a MU ju majú najväčšiu. Rovnako pri kluboch, ktoré nie sú 100% vlastnené len fanúšikmi by možno mali viacerý problém dať peniaze ak sú aj iné cesty k peniazom. Taký fanúšik Bayernu by si mohol povedať, že nech da Adidas, Audi a Allianz peniaze ak tam majú podiel a v MU fanúšikovia si môžu povedať, že nech vyberá z kapse peniaze Ratcliffe.
Asi před rokem jsem tuto myšlenku tady psal a dostal jsem hate, že co to je, aby někdo přispíval na megaklub s miliardovými příjmy:-) no já bych klidně poslal 100€, ale kdyby fakt každý fanoušek poslal 5€, tak to naplní pokladnu. Otázka jak by s tím bylo naloženo
Já bych poslal klidně 10 000 Kč :D Kdybych byl milionář tak klidně nějaký milion. Barceloně fandím od té doby co jsem nějak začal vnímat fotbal, kromě těch klubů kde hráli češi ( Čech, Rosický, Baroš ), vlastně od příchodu Ronaldinha. Koukal jsem na každý zápas, možná jsem jich za ty roky zmeškal dohromady 6 a budu jim fandit vždycky i když se jim nebude dařit.
A potom z tych penazi kupia hraca za 200 mil. S platom 50 mil. A nahodou nezapadne do kolektivu, tak kupia dalsieho hraca s tym istym vysledkom a peniaze darcov budu v .... Kym nezacnu fungovat racionalne, ziaden dar im nepomoze ! Mozu nakupovat len tolko na co maju a hlavne davat platy ake si mozu dovolit.
Dokonca zastvam nazor,ze sa najdu aj taki,co poslu viac ako 5 eur.
5 za toho vičkaře,co dělá ostudu celé české komunite
Kde to jsme? Budoucí výdělky se už prodali a teď budou ve hře příspěvky od komunity? Tak takhle jsem si model řízení klubu po té kryse, co byla před Laportou, nepředstavoval.
Naštěstí, vzhledem k informačnímu smogu, co se tu generuje, informaci ve článku přikládám stejnou váhu jako ke každoročním spekulacím, jak si vedení vyhlédlo Silvu. Nebo telenovelu o příchodu Verratiho před léty :)
Prezident, který nebyl schopen ukočírovat prodloužení Messiho, aby pak vyházel desítky miliónů za hráče z lavičky ManCity, který prožírá budoucnost klubu, nemá právo škemrat
Nepodporuješ skoro nijak svoj klub, tým že pozeráš zápasy oficiálnou cestou. Maximálne len tak, že zväčšuješ celkovú čiastku, ktorá sa delí klubom, ale stále pomáhaš rovnakou mierou aj ostatným klubom v la lige.
Uz len 1 euro by stacilo na podpis 3 hracov v hodnote 100k.
Pozerate Barcu pravidelne, nemate 1 euro na to co vam prinasa zabavu?
Díky stávající situaci se aspoň derou do popředí hráči, kteří by jinak přes zástupy pokémonů ani nedostali šanci a dopadli by jako Grimaldo.
Teď mě napadá, že kdyby budoucí prezident vybíral příspěvek od fanoušků, aby odkoupil zpět to, co Laporta prodal, taky rád přispěju.