Keď čítam o predajoch a hosťovaniach hráčov ako Roque, FDJ, Araujo, tak mám okamžite také nervy, že by som rád prefackal každého vo vedení kto by s takým na mňa išiel. Len mi dávajte dôvody nepozerať Barcu budúce sezónu. Keď sa budú robiť zle a chybné rozhodnutia, tak fakt nemám na Barcu chuť.
Vzhľadom na stav našich financií sa pravdepodobne aspoň jeden predaj za veľkú sumu bude musieť uskutočniť. Nemusí sa nám to páčiť, no financie nepustia.
To potom sú za mňa iný vhodnejší na predaj. Od Raphinhu, Christensena, Ferrana a ďalej ... Odkopnúť takto Roqueho, ktorý odmietal lepšie ponuky od PSG a ostatných takým spôsobom a ešte mať z toho zisk. Využiť to, že túžil prestúpiť len do Barci a potom ho takto ... to je fakt na 🤮
ja suhlasim. fakt neviem co su toto za napady. Roque uplne ziaril v brazilii v 18 rokoch. prisiel tu, nastupil par krat ako striedajuci daj aj goly, ale xavimu akokeby to bolo jedno a vobec mu nedal prilezitost aby sa ukazal viac. ked hrac nehrava, tak ako niekto moze od neho cakat nejaky vykon. Keby Lewa nejak ziaril, tak nepoviem, ale mierne povedane urcite nepodava take vykony, aby nepustil ineho utocnika k hernemu casu
mikimi122 potrebujeme urobiť predaj tak za 100 miliónov. Ani jedného z hráčov, ktorého si napísal za takú sumu nemáme šancu predať. Bude to pravdepodobne jeden z týchto - Frenkie, Gavi, Pedri, Baldé, Araujo.
Alebo sa potom budeme musieť snažiť, predať viac hráčov v sumách okolo 40 - 60 mil..
Nikde nie je dané, že potrebujeme predaj za 100 mega, to je somarina pekne krásne. Vraví sa len, že to ma byť veľký predaj, nešpecifikovane v sume. Aj keby, tak môžeš predať Raphinhu za 70-80 mega a Christensena za 30-40 mega a máš tých 100+ mega. Potom si treba položiť otázku či sa nám vôbec oplatí vracať na pravidlu 1 k 1 za také straty top hráčov ako Frenkie, Gavi, Araujo. To sa za mňa neoplatí. Radšej ďalšiu sezónu s nimi a bez DMka.
Tak sa dohodnite či fackovať,alebo kopať....
Ja by som to spojil.😄
Dufam,že sú to len fantasmagorie novinárov,lebo by ma iste trafil šľak.
Možno potrebujeme,aby načas vypadol z hry Lewa /trebarz pre sračku-zranenie nikomu neprajem/a zistíme,že ho potrebujeme .
Alebo sa potom budeme musieť snažiť, predať viac hráčov v sumách okolo 40 - 60 mil..
Alebo mam lepsi. Predajme ho za 50 a potom ho o rok odkupme za 120
Ja by som to spojil.😄
Dufam,že sú to len fantasmagorie novinárov,lebo by ma iste trafil šľak.
Možno potrebujeme,aby načas vypadol z hry Lewa /trebarz pre sračku-zranenie nikomu neprajem/a zistíme,že ho potrebujeme .
.