S Pedrim na takom zozname moc strpenia už nemám. Stačí sa pozrieť na rozdiel medzi ním v posledných rokoch a Bellinghamom napríklad a potom na to čo ponúka trh, čiže Wirtza.
Neveríš, že je voda mokrá ... tvoja vec. Pozri dodnes sú na tejto zemičke aj taký čo si myslia, že zem nie je guľatá :D
Nie je to tak, že by som tlačil Pedriho nasilu z klubu, ale byť nedotknuteľným len preto, že je talentovaný španiel. Na nedotknuteľného to za mňa nestačí a určite nie po tých všetkých opakovaných zraneniach, zbrzdenom vývoji kde ho ostatný rovesníci už predbehujú. Dáva logiku ak má Pedri ešte nejakú cenu a nič už z neho nebude iné ako sklenený hráč do konca kariéry uvažovať nad jeho výmenou za Wirtza. Dobrý manažér sa musí riadiť niekedy viac rozumom ako srdcom.
rambla daj pozor aby aj teba mikina nekopla do zadku ...
Neber to tak doslova s tou vodou, pointa je v tom, že jsi úplně na jiné vlně, viz naše debaty na Messim.
Pedri je nedotrknutelný, protože je výborný, to o Španělovi sis ve své hlavě vymyslel ty. Skleněný přece nemusí být, ale opět expert mikina má jasno. Hlavně že bys kupoval Wirtze, rozumbrado z Tater.
A ještě tu něco napiš o kopání do zadku :)
🤣🤣🤣 s kopaním do zadku prišiel expert rambla, tak s takouto prosbou sa obracaj prv na neho rozumbrado z Moravy. Sklenený už dávno Pedri je, ale na to expert z Moravy ešte neprišiel očividne. Pointa je v tom, že mám iný názor, žiadna odlišná vlna pánko moreplavec, len odlišný názor, ktorý nemusí byť automatický zlý hoc nie je podľa tvojho želania a v súlade s tým tvojím : )
Začal si ty a obaja ste s ramblom boli neslušný ako prvý, tak kto si začína? Fakt nemám náladu dnes na takých ako vy dvaja. Buď na seba hrdý za svoj dnešný výkon. Dovi dopo.
Prečo vlastne chceme Kimmicha na DM keď on DM vôbec nie je? A nebol on náhodou v Bayerne nespokojný s tým, že hrá DM (resp. nízko) a chcel by hrať vyššie?
Nie som fanúšik Bayernu, pozeraI som jeho zápasy Ien sporadicky, aIe pokiaI viem, tak pod FIickom aj NageIsmannom hravaI DM aj s Goretzkom. A práve po príchode TucheIa sa opätovne presunuI na kraj obrany, s čim pokiaI viem maI mierne probIemy... Mne by sa páčiI stred FDJ - Kimmich - tretieho, respektíve štvrtého dopInte vy...
Podotýkam, že to sú Ien moje dojmy a postrehy z médií, nezaručujem pravdivosť toho, čo píšem, takže ma neukameňujte :D
Pedri, náš nejlepší hráč, proto byl přetěžovaný a poté opakovaně zraněný nemá dostat čas?
Nie je to tak, že by som tlačil Pedriho nasilu z klubu, ale byť nedotknuteľným len preto, že je talentovaný španiel. Na nedotknuteľného to za mňa nestačí a určite nie po tých všetkých opakovaných zraneniach, zbrzdenom vývoji kde ho ostatný rovesníci už predbehujú. Dáva logiku ak má Pedri ešte nejakú cenu a nič už z neho nebude iné ako sklenený hráč do konca kariéry uvažovať nad jeho výmenou za Wirtza. Dobrý manažér sa musí riadiť niekedy viac rozumom ako srdcom.
rambla daj pozor aby aj teba mikina nekopla do zadku ...
Pedri je nedotrknutelný, protože je výborný, to o Španělovi sis ve své hlavě vymyslel ty. Skleněný přece nemusí být, ale opět expert mikina má jasno. Hlavně že bys kupoval Wirtze, rozumbrado z Tater.
A ještě tu něco napiš o kopání do zadku :)
Podotýkam, že to sú Ien moje dojmy a postrehy z médií, nezaručujem pravdivosť toho, čo píšem, takže ma neukameňujte :D