Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-05-06 07:52:56
Hlavne,že na jeho príchod bol vyvíjaný enormný tlak.
2024-05-06 08:07:51
Nechapem tomu čo je Xavi tak zatrpnuty proti Vitorovi, ani minuty mu nedal aby dokazal či na to ma a už je odsudeny na vedlajsiu kolaj. Tisic moznosti mal kedy mohol nastupit aj v zaklade, Xavi s nim mohol hrat protiutoky hoc aj doma v odvete s PSG, ale nie fajne mu na lavičke sediet. Neni Spaniel? Nepatri do kamosov okolo Roberta a Xaviho? Abo Lewa ma v zmluve niečo čo sa nevie? Načo ho potom z Brazilie tahali zbytocne uz v zime? Tolko otaznikov a odpoved snad pozna len naš slavny trenerko
Revive Premium
2024-05-06 08:48:33
Som rád, že sa Cury vyjadril ohľadom Roqueho, aspoň je vidieť, čo za bordel tento klub je. Od vedenia po trénerský štáb to je proste bez chrbtice. To, že 40 miliónová posila odohrala za 5 mesiacov 310 minút (už podľa nich niektorí retardi vedia povedať, že Vitor na Barcu nemá) je veľký prúser. Predĺženie Roberta je momentálne prioritou, a to keď som dnes ráno čítal, že jeho agent chce predĺženie o dva roky, tak som radšej išiel ešte spať, lebo by som to asi stratil.
2024-05-06 09:23:07
bezradné vedenie, bezradný xavi, ani náznak systému, ani náznak rozumu
2024-05-06 09:53:08
Problém možno je, že nemá správnu DNA - chcel by asi dávať góly namiesto nahrávok dozadu.
2024-05-06 10:34:08
Toto je velký problém, klub nemá peníze, koupí talenta za raketu(pro nás je to hodně) a pak sedí a nehraje. Ano když hrál, tak byl takovej plašan, ale odmakal to a snažil se. Lewa ten kolikrát ani nenarazí spoluhráči, ale je tam furt. Nechci snižovat jeho kvality, ale už má to nej za sebou a pokud chceme mít snipera na dlouhý roky, měli by jsme jim dávát šance. Ať je to Roque, Guiu a nebo teď si nevzpomenu na jméno, nej střelec B týmu, tak by to měla být priorita. Tím že budou sedět asi moc neukážou. Kolik dá ještě Lewa roků? Za mě rok a pak to bude jen horší...
2024-05-06 13:13:24
Ak je v hre len predaj tak predať bez rozmýšľania a zachrániť čo najviac peňazí
2024-05-06 13:47:52
Spomínam ako sa počas zimy aj tu na fóre čakalo na jeho prestup ako na spasenie našej útočnej hry. A teraz nuž realita je dosť odlišná ako boli očakávania.
2024-05-06 15:24:38
Zo všetkého toho čo sa tu popísalo mi vychádza len jedno: že Deco v prestupoch nesiaha Alemanymu ani po členky.