Škoda že na DM je nereálne priniesť hráča Moises caicedo ....konečne sa adaptoval v Chelsea a hra neskutočne dobre .... Aktuálne ohľadom na budúcnosť on a tchouaneni top DM - ale ani jeden nie je reálny pre Barcelony
ja sa čudujem, že prečo mu nedáva Xavi väčšiu dôveru. On by mal byť našou prvou voľbou do budúcej sezóny. Lewandovski má už svoj vek, hoci stále solídny útočník
Záleží ešte co s Felixom, ak sa podarí ďalšie hosťovanie tak Raphinha/Torres môžu odísť.
Christensen by bola za mňa najlepšia možnosť na odchod za pekne peniaze a bez výrazného oslabenia
Najskôr sa predá jeden z dvojice Raphinha/Ferran a druhý bude robiť Yamalovi parťaka na RW. Na LW to chce jednu posilu do základu a ešte niekoho na lavičku a veľa závisí ako vravíš od Felixa a Fatiho. Možno výmena hosťovaní s Atletmi, Fati k nim?
Potencial obrovsky, ale momentalne nemozu hrat v zapasoch ako LM, ziadne skusenosti. Este aj najmladsi utok LM (real s Vini, ROdrygom, Bellinghamom) pri nich posobia ako veterani.
Tak a teraz tam mame co. AJ tak tam hra Yamal. Lewa ktory uz neni dost rychly a vsetko mu treba uplne naservirovat.
No a potom tam mame bud Felixa/Ferrana/ alebo Raphinhu mimo svojej pozicie. Ja neviem ale Williams by zahral lepsie Ako vsetky tieto 3 moznosti. Samozrejme Raphinha na svojej pozicie RW je kvalita.
Jj tiez by som si strasne zelal aby sme mali aspon kvalitny mladsi hrot miesto Lewu, ktory bude strielat goly, zvladne pressovat a je s nim mozne hrat na protiutoky. Bohuzial taky hrot momentalne nemame. Ale riesenie asi neni nechat hrat za prvy tim Barcy 16-20 rocnych chlapcov spolu v utoku. Su dobri, ale ked chceme verit dalsi rok aj v nejaku trofej asi potrebuju mat niekoho skuseneho vpredu. Lewa nehra preto lebo je najlepsi utocnik na svete, ale preto, ze je nas jediny skuseny utocnik. A btw este stale nas najlepsi strelec.
Však trident Realu taky nevznikl přes noc. Tedy jak píšete, nelze to postavit takto hned teď v září (když by přišel Nico). Ale postupně získávat zkušenosti a překrývat současný stav.
Uplny suhlas. Bohuzial Lewandowski je teraz nas Benzema:D S tym rozdielom, ze Benzema realu prakticky vyhral LM, Lewa aspon uci nasich mladsich ked uz hra nic moc:D
Podľa mňa majú tunajší admini internú suťaž, v ktorej je cieľom čo najviac článkov, kde sa spomenie možnosť príchodu Zubimendiho. Za každú zmienku o ňom čiarka na nástenku. A už museli dokúpiť druhú nástenku. :)
Jasne posily treba ale zas ja to vidím len ako snívate s nami keďže finančná situácia sa prezentuje biedne tak budeme radi za hráčov z vypredaja ale kiežby sa podarilo dotiahnuť nejaké zvučné a kvalitné meno. Ale osobne by som sa pozrel ešte na jeden post o ktorom sa veľmi nehovorí (aspoň som to nezaregistroval), a to brankárska dvojka. Mohli sme vidieť po zranení matsa, že pena na to proste nemá a jeho chybami sme prišli o pár bodov.
Christensen by bola za mňa najlepšia možnosť na odchod za pekne peniaze a bez výrazného oslabenia
Williams Roque Yamal.
Yamal podla mna sa boji toho co spravi kvoli Lewandovskemu. Keby tam ma mladych rovesnikov tak by bol uvolnenejsi.
Vsetci mlady a velmi behavy. Podla mna by to fungovalo.
No a potom tam mame bud Felixa/Ferrana/ alebo Raphinhu mimo svojej pozicie. Ja neviem ale Williams by zahral lepsie Ako vsetky tieto 3 moznosti. Samozrejme Raphinha na svojej pozicie RW je kvalita.
A s tym to by sa dalo hrat na protiutoky.