Skôr je to o bonusoch za pocet odohraných zápasov. Preto nehráva a ešte bol aj zranený keď prišiel. A povedzme si pravdu keď nastúpil vôbec neoslnil. Nemyslím tým, že ma dať gól z každej strely ale ma problém vôbec spracovať loptu. Nevie kde ma zbiehat pre prihravky. Nezmyselné fauly (mozno premotivovanost)
"...Xavi sa s hráčom nikdy nerozprával a ja tejto situácii nerozumiem." Barcelona ubezpečuje, že tréner mal s Brazílčanom veľa stretnutí, počas ktorých mu vysvetlil situáciu a načrtol svoje očakávania. NEJAK MI TO NEVYCHADZA :D
Ze sa Xavi nerozprava s nejakym hracom A-timu, toboz, ked ho o to poziada, je pravdepodobnost hraniciaca s nezmyslom. Aj preto si hovorim, ze ked je Roque smutny zo svojho hracieho casu, to, ze agent verejne rozprava nepravdy mu velmi nepomoze:D
Tiež tomu neverím a preto tomu nerozumiem pretože to z jeho strany vnímam ako kariérnu samovraždu (aspoň pokial ide o kariéru u nás). + nepatrím k skupine ľudí čo tu veria tomu že hráč nemá vplyv na to, čo robí agent tak ako tomu dlho verili pri Dembovi...
....aka konkurencia? Take talafatky...co zasa chcu prerabat hraca..? Naco ho sem potom doviedli? Vpodstate iba Lewandowski a Torres je konkurencia. Tomu by nezaskodilo sa posadit na lavicku...no iste s nim uzavreli zas "fantasticku umluvu" aby mal opraty v hrsti hrac a nie Barca, co samozrejme znizuje vykonnost sameho Lewandowskeho...kua to im nedochadza v Barce?
Neviem kto ale ako sú prijebany toto nieje normalne prinesú mladého perspektívneho hraca s veľkým potenciálom co ma hrat a získavať skusenosti a oni ho uplne odstavia odignorujú kvoli 35 ročnej legende ktorá hra vacsinou hovno nez dobre, typická barca biased k hracom a ludom toto je setup na downfall ktorý uz zacal ahhhhhhhh
Zdroj je ako "prd vo vetre" to je pravda , ale Xavi je idiot tréner na tom sa asi väčšina zhodneme.
Legenda FCB budiš to áno , ale hlavne ako tréner bez sebakritiky, ráznych argumentov, je absolútne bezmocný . Nemáme paňáze , nemáme trénera tak to bohužiaľ je .
Mám rád FCB fandím jej dlhé roky a prajem len to dobré, no to čo predvádza Xavi je zlyhanie mozgových buniek na každej strane jeho hlavy.
Nemusíte súhlasiť , no toto čo robí je hanba nie pre jeho osobu ale pre celé Katalánsko. Darmo sa ide trhať vedľa čiary keď ho hráči majú v paži, veď stačí vidieť pohľad Yamala alebo niekoho na tráve keď sa rozdrapuje ako čert v nebi. Chce budovať?? Nech buduje s Cholom veteránov , tam by mu to šlo.... Ani cent a pakuj sa.
Sorry sa niektoré slová priatelia, som v Nemecku pracovne a tu 3. Liga hrá lepší match ako FCB
A nepíšte mi o minulej sezóne lebo to bolo šťastie začiatočníka, teraz padol ma hubu vo všetkých súťažiach a sám necie čo zo sebou . Kloop ho dá do vrecka a ďalších 99% trénerov taktiež
Ale vini mal jeden jediný problém a to ze namiesto prihrávky strieľal a namiesto strely prihrával
Inak hral super
Dribling,spracovanie lopty ,medzi hra . Všetko bolo ôk. Preto dostával sance
Roque bol len zbytočne agresívny,nespracovAl ľahké lopty a zakončenie bolo hrozne tak ako co tu dávate všetci? Lewa nebol žiadna výhra ale roque ? Pre boha ešte aj vyplakava ?
Nevíte, jaké jsou v jeho smlouvě bonusy? Leckdy o tom média píšou. Napadlo mě, jestli to taky třeba nemůže být z části tím, proč defakto nehraje. Ta ekonomická část. Tak i tak, určitě to není jediný důvod. Snad se mu povede předsezona a začne sbírat více minut.
Legenda FCB budiš to áno , ale hlavne ako tréner bez sebakritiky, ráznych argumentov, je absolútne bezmocný . Nemáme paňáze , nemáme trénera tak to bohužiaľ je .
Mám rád FCB fandím jej dlhé roky a prajem len to dobré, no to čo predvádza Xavi je zlyhanie mozgových buniek na každej strane jeho hlavy.
Nemusíte súhlasiť , no toto čo robí je hanba nie pre jeho osobu ale pre celé Katalánsko. Darmo sa ide trhať vedľa čiary keď ho hráči majú v paži, veď stačí vidieť pohľad Yamala alebo niekoho na tráve keď sa rozdrapuje ako čert v nebi. Chce budovať?? Nech buduje s Cholom veteránov , tam by mu to šlo.... Ani cent a pakuj sa.
Sorry sa niektoré slová priatelia, som v Nemecku pracovne a tu 3. Liga hrá lepší match ako FCB
Inak hral super
Dribling,spracovanie lopty ,medzi hra . Všetko bolo ôk. Preto dostával sance
Roque bol len zbytočne agresívny,nespracovAl ľahké lopty a zakončenie bolo hrozne tak ako co tu dávate všetci? Lewa nebol žiadna výhra ale roque ? Pre boha ešte aj vyplakava ?
A za tých 300 min ukázal presne prečo:D