Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-05-06 16:50:43
Tak teď fakt brečím smíchy obrovská konkurence hlavně ten Torres mě pobavil🤣🤣🤣
2024-05-06 17:16:21
"...Xavi sa s hráčom nikdy nerozprával a ja tejto situácii nerozumiem." Barcelona ubezpečuje, že tréner mal s Brazílčanom veľa stretnutí, počas ktorých mu vysvetlil situáciu a načrtol svoje očakávania. NEJAK MI TO NEVYCHADZA :D
2024-05-06 17:16:26
....aka konkurencia? Take talafatky...co zasa chcu prerabat hraca..? Naco ho sem potom doviedli? Vpodstate iba Lewandowski a Torres je konkurencia. Tomu by nezaskodilo sa posadit na lavicku...no iste s nim uzavreli zas "fantasticku umluvu" aby mal opraty v hrsti hrac a nie Barca, co samozrejme znizuje vykonnost sameho Lewandowskeho...kua to im nedochadza v Barce?
2024-05-06 17:50:04
Staci si precitat meno zdroju a vieme odkial virtor fuka 😉 Neverte vsetkemu, co sa tu prepise!
2024-05-06 18:09:40
Neviem kto ale ako sú prijebany toto nieje normalne prinesú mladého perspektívneho hraca s veľkým potenciálom co ma hrat a získavať skusenosti a oni ho uplne odstavia odignorujú kvoli 35 ročnej legende ktorá hra vacsinou hovno nez dobre, typická barca biased k hracom a ludom toto je setup na downfall ktorý uz zacal ahhhhhhhh
2024-05-06 19:14:22
Zdroj je ako "prd vo vetre" to je pravda , ale Xavi je idiot tréner na tom sa asi väčšina zhodneme.
Legenda FCB budiš to áno , ale hlavne ako tréner bez sebakritiky, ráznych argumentov, je absolútne bezmocný . Nemáme paňáze , nemáme trénera tak to bohužiaľ je .
Mám rád FCB fandím jej dlhé roky a prajem len to dobré, no to čo predvádza Xavi je zlyhanie mozgových buniek na každej strane jeho hlavy.
Nemusíte súhlasiť , no toto čo robí je hanba nie pre jeho osobu ale pre celé Katalánsko. Darmo sa ide trhať vedľa čiary keď ho hráči majú v paži, veď stačí vidieť pohľad Yamala alebo niekoho na tráve keď sa rozdrapuje ako čert v nebi. Chce budovať?? Nech buduje s Cholom veteránov , tam by mu to šlo.... Ani cent a pakuj sa.
Sorry sa niektoré slová priatelia, som v Nemecku pracovne a tu 3. Liga hrá lepší match ako FCB
2024-05-06 21:34:27
Roque potrebuje čas a dôveru ani Vinicius nehral neviem čo v Reale a kde je teraz dostal šancu a dôveru
stulda Premium
2024-05-06 22:12:17
Nevíte, jaké jsou v jeho smlouvě bonusy? Leckdy o tom média píšou. Napadlo mě, jestli to taky třeba nemůže být z části tím, proč defakto nehraje. Ta ekonomická část. Tak i tak, určitě to není jediný důvod. Snad se mu povede předsezona a začne sbírat více minut.