Plat 32M, opravte ma, ale nie je to úroveň platov aké tu boli aj za čias Bartomeua a kedy nové vedenie prišlo s tým, že hráči nemôžu mať tak vysoké platy, navyše ak ide o starších hráčov? 😂
Culesking - Chtěl jsi opravit ? No jó, progresivcům nefunguje pamět ... proto vždy tak bídně dopadnou 😊 Plat 32 M byl za Bartomeua na úrovni Umtitiho a to byl jen obránce ! Lidi proboha neskákejte mu hned na takový nesmysl. Vždyť si to může každý vyhledat ... Viz. https://www.capology.com/...
Usmial som sa ako si to hodil na politickú líniu 😂👌 Ale ja tu nebudem nič také vyťahovať keďže to je úplne nepodstatné, ty si sa zabavil a uvolnil ale poďme k meritu veci, hodil si sem Umtitiho, môže byť. Ale prečo si sem nehodil Griezmanna, ktorý tu bol za éry Bartomeua a mal plat 34M.
Za tým, že hráči mali priveľké platy na svoj vek si stojím a pripojím výrok Laportu:
Joan Laporta: “We have to continue reducing the wage bill to make a competitive team. We’ll continue to make efforts and we will achieve it. We‘ve managed to get La Liga approve our viability plan for the next 2 years” @victor_nahe
Čiže na jednu stranu pred rokom spomínal, že treba znižovať platy a vlastne zahrnú do zmluvy hráčovi plat a automaticke zvyšovanie na ďalšiu sezónu, kedy bude mať hráč 35 rokov je podľa teba v pohode a nie je to kontra čo hovoril po nástupe na svoju pozíciu ako sú financie v katastrofalnom stave?
To, že Messi mal taký vysoký plat beriem, to je pochopiteľné, ale tie zmluvy a platy boli nastavené až prehnane vysoko, stačí si to porovnať s tímami ako je Real,City,Liverpool v tom čase, Bayern. Veď preboha, Lewa mal najviac 23M plat keď mal v Bayerne jednu z najlepších sezón vo svojej kariére a stačilo mu to 😂 A u nás keď sám prezident povie, že financie sú na tom zle a hráčom treba znižovať platy da automaticky zvýšenie platu na 32M do sezóny keď bude mať 36 rokov. Však také peniaze tu nemal ani Neymar či Suarez v čase MSN.
Chceš jít k meritu věci a udělat ze sebe ještě většího hlupáka ?! 😂 Lewandovského plat je neúměrný jeho věku, ale předeším v letošní sezóně, většinou i jeho výkonům. Nepsal jsem přece, že to je o.k. Na druhou stranu stranu, kdyby takovou smlouvu nedostal, tak tady není a my jsme byli v minulé sezóně pravděpodobně bez titulu. Rozhodně nejsem jeho fanoušek, spíše naopak. Reagoval jsem na tvoji výzvu k opravě toho nesmyslu, že platy jsou na úrovni vlády Bartomeua 😉 Stačí si vyhledat finanční náklady na platy v sezóně 2020/21 a 2023/24 ! Udělal jsi to než jsi napsal ten svůj nesmysl ?! Evidentě ne a proto jsi podle mne za hlupáka, co upřednosťuje nějaké emotivní výjevy před reálnou finanční realitou. Snížení o více než 115 M je pro tebe zřejmě nepodstatné. 😂
Ja som reagoval na to, že ten budúcoročný plat 32M je na úrovni aké boli aj za čias Bartomeua, čo nakoniec si aj ty sám potvrdil tým, že si spomenul Umtitiho + Griezmann, Pique tiež nemal najmenší plat (28M) takže ti ďakujem za potvrdenie, že som mal pravdu. Ty porovnávaš celkove náklady na platy, ja tu hovorím to, že keď sa majú znižovať platy tak sa majú znižovať všetkým a nie len tým, ktorí sú ochotní na to pristúpiť, to že sa znížil ten plat o 115M je fajn, ale v sezóne 20/21 tu bol ešte messi, ktorý poberal fakt väčšinu z tej sumy, ale to je zas úplne niečo iné čo bolo podstatou toho môjho komentáru. Podstata bola ta, že sa stále pokračuje v preplácaní hráčov čo sám Laporta kritizoval ak si toto nepochopil tak chyba nie je vo mne, že som nekontroloval financie z nejakých rokov ale v tebe, že ťa missla pointa😂 A argument, že keby neprišiel Lewa tak možno nemáme ani titul? Ja som tu Lewu ani nechcel, Auba poberal o dosť menej a chcel ostať ale klub sa rozhodol, že je Lewa lepší za mňa si myslím, že Auba by to kľudne odohral to isté a nemal by ani tak veľký plat, ktorý mu sám Laporta a športové vedenie schválilo, takže áno, pokračujú v tom za čo kritizovali bývalé vedenie - preplácanie hráčov
Ja by som tu skôr použil výrok z filmu Forrest Gump, pro hlupáka každej hloupej😂 Ty si si tu reálne spravil vlastný príbeh a vytvoril niečo čo som ja ani neriešil, keby ho dáme do sezón kedy tu bol Bartomeu tak ma väčší plat ako Neymar, Suarez a bol by 3 najlepšie plateny hráč spolu s Umtitim, 36 rokov. Tak sa ťa spýtam jednoduchšie, možno nezvládaš jazykovú bariéru, čo je v prípade niektorých Čechov pochopiteľne, je plat Lewandowskeho do budúcej sezóny 32M na úrovni platov aké tu boli aj za čias Bartomeua, čo sám Laporta kritizoval? Jednoduchá otázka, jednoduchá odpoveď.
Mimochodem ono to není úspora 115 M na platech. Překvápko ... Jen jsem si chtěl ověřit, že jsi ta finanční data vůbec neviděl ... 😉 Ale klidně zase něco gramotného napiš 😂
Pozri sa, ty si mi nedokázal odpovedať na jednoduchu otázku a ja sa podľa teba mám potrebuje nejak vykrúcať, ja sa nijako nemám potrebu vykrúcať keďže môj komentár je úplne jednoduchý na pochopenie. A ešte ty sám si to potom potvrdil, tým, že Umtitiho plat bol 32M, následne z rovnakého zdroja som ti napísal, že Griezmannov plat bol 34M, čiže áno, je to vysoký plat, ktoré aj samotný Laporta kritizoval, nekontroloval som tie dáta, pretože to ani nie je podstatou môjho komentáru a vlastne ani som na ten blud nemusel reagovať keďže sa tu bavíme predovšetkým o plate Lewandowskeho a jeho kontrakte o ktorom je aj samotný príspevok ak si si nevšimol, to že sa znižuju finančné náklady na určité veci viem (zrušenie dopravy hráčom akadémie, obedy a neviem aké ďalšie opatrenia). A táto klauzula v zmluve Lewandowskeho je úplny grc a popieranie slov, ktoré samotný Laporta tvrdil. To nie je žiadne vykrúcanie, to je len objasnenie podstaty toho komentáru ktorý si zjavne nepochopil, ale však to je úplne v poriadku, nič sa nestalo 😂. Čiže posledný krát sa ťa spýtam, je plat 32M na úrovni platov za čias Bartomeua, ktoré samotný Laporta kritizoval? Dúfam, že mi dokážeš odpovedať jednoducho, keď máš tie finančné dáta tak naštudované, a nerob si tu prosím ťa kampaň, jednoducho len odpovedz - Jo / Ne. 🫡
Pri tomto to celé začalo - ,,Reagoval jsem na tvoji výzvu k opravě toho nesmyslu, že platy jsou na úrovni vlády Bartomeua 😉 Stačí si vyhledat finanční náklady na platy v sezóně 2020/21 a 2023/24 !" Toto je úplny blud btw na ktorom si si to cele postavil, ja som nikde ani len nespomenul, že celkovo aktuálne platy hráčov sú na úrovni ako boli za čias Bartomeua, to len ty si si odvodil, že to tak je myslené, no nie je. 😂
,,Plat 32M, opravte ma, ale nie je to úroveň platov aké tu boli aj za čias Bartomeua a kedy nové vedenie prišlo s tým, že hráči nemôžu mať tak vysoké platy, navyše ak ide o starších hráčov? 😂"
,,Plat 32M, opravte ma, ale nie je to úroveň platov aké tu boli aj za čias Bartomeua.." - bavíme sa o konkrétnom budúcom plate Lewu 32M, nie o platoch všeobecne, tak namiesto práce detektíva by si mal čítať s porozumením. Čiže úplne sme sa tu bavili zbytočne a ty pokračuješ vo svojej verzii, ktorú si si sám vykonštruoval. 😂
Nebudu tady svinit fórum obtěžujícími elaboráty. Už se točíme v kruhu. Já tvrdím, že momentální výdaje na základní platy jsou o více jak TŘETINU NIŽŠÍ než za vlády Bartomeua. Což je dohledatelné a už samo o sobě je za mne ohromná částka. Když do toho započítáme i hráčské bonusy (bohužel je ale logicky nemá žádný zdroj alespoň minimálně ověřené), které Alemany u nových smluv zrušil paušálně (a že ty paušální bonusy házely platy MSN + Griezmana atd. zase o úroveň výš, pociťujeme zrovna teď na té šílené smlouvě FDJ) a nastavil je výkonostně. Spekulujeme už o částce blížící se POLOVINĚ nákladů z let 20/21 ! To je ta podstata a merito věci na které pořád dokola odkazuješ. Tvl. říci po všem výše uvedeném, že platy jsou na stejné úrovni chce fakt, slušně napsáno, intelektuální odvahu 😂 Lewandovského plat je chyba a průser Laporty. Nikdy takový neměl dostat. Hele chlape, přespříští víkend 18.-19.5. jedeme za "zábavou" na Slovensko. Co to probrat osobně u piva ? Z očí do očí se ihned lépe pochopíme i přes tu jazykovou bariéru o které jsi psal 😉 Odkud jsi ? Napiš mi na hanumangym@protonmail.com
Culesking - Znova jsem si přečetl tvůj text a ano, Lewandowského plat je od Laporty špatně. Omlouvám se ti, že jsem tvůj text špatně pochopil. To co jsem si z toho vydedukoval já, jsi opravdu nenapsal a podle všeho snad ani nemyslel. V tomto případě jsem za hlupáka já. Trvám ale na tom, že jednotlivé platy a jejich porovnávání je zavádějící v kontextu zásadní podstaty celkových nákladů 20/21 vs. 23/24 a ohromné úspory, které bylo dosaženo. Laporta je žvanil ... to se ví ... Ale Alemany byl nejlepší ředitel přes finance co jsme za poslední roky měli ! Nabídka na pokec u piva samozřejmě platí 😉 Napiš mi do mailu. Přijedeme kamkoliv, ale spíše v neděli.
Ja si pamätám, že po nástupe Laportu a riešení finančných problémov sa vyjadril o zastropovaní platov pre nových hráčov a zdá sa mi že sa hovorilo o 12 alebo 14 mil. Ak sa nemýlim tak v rozstrele vyhráva Culesking. Laporta sa veľmi nelíši od Barta ani dlžkami zmlúv. PS.: Lewa asi nie je až taký srdciar Barci keď by bez tej pálky sem neprišiel.
Kto normálny by z nášho klubu chcel odísť??? Veď zmluvy sú jednostranne výhodné (v prospech hráča). V každom prípade neverím že sa naozaj chceme znižovať k veciam ako je presviedčanie hráča o rozviazanie zmluvy, veď sme Barcelona a nie nejaká dedina ktorá sa náhodou dostala do vyššej ligy... Mám pocit že že každý deň naše neskutočne "vedenie" znižuje vážnosť tohto úžasného klubu 😞
Za tým, že hráči mali priveľké platy na svoj vek si stojím a pripojím výrok Laportu:
Joan Laporta: “We have to continue reducing the wage bill to make a competitive team. We’ll continue to make efforts and we will achieve it. We‘ve managed to get La Liga approve our viability plan for the next 2 years” @victor_nahe
Čiže na jednu stranu pred rokom spomínal, že treba znižovať platy a vlastne zahrnú do zmluvy hráčovi plat a automaticke zvyšovanie na ďalšiu sezónu, kedy bude mať hráč 35 rokov je podľa teba v pohode a nie je to kontra čo hovoril po nástupe na svoju pozíciu ako sú financie v katastrofalnom stave?
,,Plat 32M, opravte ma, ale nie je to úroveň platov aké tu boli aj za čias Bartomeua a kedy nové vedenie prišlo s tým, že hráči nemôžu mať tak vysoké platy, navyše ak ide o starších hráčov? 😂"
,,Plat 32M, opravte ma, ale nie je to úroveň platov aké tu boli aj za čias Bartomeua.." - bavíme sa o konkrétnom budúcom plate Lewu 32M, nie o platoch všeobecne, tak namiesto práce detektíva by si mal čítať s porozumením. Čiže úplne sme sa tu bavili zbytočne a ty pokračuješ vo svojej verzii, ktorú si si sám vykonštruoval. 😂