Tady jsem docela klidny 😅 Pac schůze vedení by vypadal asi takhle..Laporta lidi hrál někdy ve Španělsku? Ne celej život je v Německu, takze Španělsky spíš neumí, nehrál na nejvyšší úrovni a ani ten top klub netrénoval a Dortmund se nepočíta aha tak to asi konec schůze. Děkuji vidíme se příště..
Chcel si povedať tréner PSG do Barcelony. Veď dominovali v držaní lopty, zvierali ich ku koncu v 16tke, ale gól nedali. To je DNA Barcelony.
Borussia hrala na efektivitu, nie moc pekne a chvíľami zúfalo, ale postúpila. To nie je naša DNA.
RastoD, suhlasim, futbal sa meni a je potreba vediet sa prisposobit. Ale Borussia dlhodobo nevyhrava ligu a v LM sa s vynimkou vcerajska nedostava dalej ako PSG. Naozaj chceme hrat ako Borussia a nie ako PSG? Btw myslim si, ze mame vela problemov (efektivita, individualne chyby, nedostatok koncentracie, hlad po uspechu...), ale nemyslim si, ze je to primarne neschopnost sa prisposobit hre supera. Myslim, ze Xavi vie, na co ten tim ma a co ma hrat, aby vyhral (prevedenie uz je druha vec:D), ukazal to viackrat napr. v zapase s realom v pohari pred rokom a pol kedy sme ukopali vyhru a branili na svojej polovici, v zapase proti PSG sme branili podobne ako Borussia, vymklo sa to spod kontroly az po Araujovej cervenej a podobne. Myslim si, ze sme flexibilnejsi a nepredvidatelnejsi ako tiki taka spred 10 rokov.
Cule90, môj koment bol skôr taký ironický vtip zo zúfalstva nad tým, ako sa nám nedarí.
Ale zároveň si myslím, že istá pragmatickosť by nám prospela. A tiež by sme sa nemuseli toľko venovať držaniu lopty. Vedie to k tomu, že sme vzadu veľmi zraniteľní, čo je v kombinácii s málo efektívnym útokom smrtiaca kombinácia. Chyby Arauja či Sergiho priamo súviseli s našim štýlom, ktorý je podľa mňa príliš riskantný na to, akú máme kvalitu hráčov. Držanie lopty s vysokou obrannou líniou vyzerá inak v podaní Messi/Xavi/Iniesta než keď hrá Lewa/Raphinha/Gundo či iná aktuálna kombinácia našich hráčov.
Borussia ligu nevyhráva, ale sú vo finále LM a nie zásluhou mejakého mega šťastia.
Mats Hummels po zapase:"Všetci sme tvrdo pracovali a treba priznať, že sme mali aj šťastie, keďže PSG trafilo žrď v oboch zápasoch asi päťkrát.“ Tolko k tomu "nie su vo finale zasluhou nejakeho mega stastia", inak suhlas:D
Už ste nakúpili dresy City,treba teraz kúpiť dres Bayernu a pri troche nešťastia sa dostanete až na BVB. Keď potešenie z vyradenia konkurenta je väčšie ako potešenie z postupu vlastného klubu -a presne tam nastáva problém ✌️😁
Hovorí ten, čo chodi vyplakávať na stránku konkurenčného klubu a “honit” si vlastne ego. :) veď sa chod vytesovat na stránku klubu ktorému fandis a z jeho postupu. Či ani tam tvoj názor nikoho nezaujíma?
Ja som ti ale nič zle nepovedal len pravdu . Že z cudzieho nestastia (vypadnutie konkurenta) sa tu zopár fans teší viac jak zo svojho klubu. Prezleciete tu kolko dresov nech vypadne Real? Viac sa sústredíte na nestastie iného a to je chyba,preto ste kde ste lebo vás zaujima len Real. A neber to v zlom to je realita -vola sa to KARMA . Pripadá ti že mám dôvod plakať? Mne sa teda nezdá ,neni som na strane tých čo plaču .A opak neber v zlom,zamysli sa či to tak neni a nebude to karmou a sústredením sa na zlo iným viac ako na dobro pre seba. ✌️
Ale on mysli prvy zapas co Barcelona vyhrala 3:0 vtedy na konci zapasu mal Dembele velku sancu a miesto toho aby dokopol loptu do brany tak ju skoro ani netrafil a Pique ho hned nato skoro dobil 😀
To ano aj v tom zapase mal Alba velku sancu este na zaciatku zapasu ked isiel sam na branu a miesto strely este zbytocne prihral mozno by to bol iny zapas
Krásna ukážka toho keď vyhľadávate vysokých rýchlych atletických hráčov do tímu a máte dobrú obranu ako ďaleko to môže mužstvo dostať miesto jebnuteho tukavieho fotbalu s hráčmi ako Pedro ktorý nikam nevedie len k 300 zbytočným nahrávkam dozadu na 3-4 metre
Borussia hrala na efektivitu, nie moc pekne a chvíľami zúfalo, ale postúpila. To nie je naša DNA.
Ale zároveň si myslím, že istá pragmatickosť by nám prospela. A tiež by sme sa nemuseli toľko venovať držaniu lopty. Vedie to k tomu, že sme vzadu veľmi zraniteľní, čo je v kombinácii s málo efektívnym útokom smrtiaca kombinácia. Chyby Arauja či Sergiho priamo súviseli s našim štýlom, ktorý je podľa mňa príliš riskantný na to, akú máme kvalitu hráčov. Držanie lopty s vysokou obrannou líniou vyzerá inak v podaní Messi/Xavi/Iniesta než keď hrá Lewa/Raphinha/Gundo či iná aktuálna kombinácia našich hráčov.
Borussia ligu nevyhráva, ale sú vo finále LM a nie zásluhou mejakého mega šťastia.
Kazdy asi zabudol ze skupiny smrti vyhral dortmund a a psg ani postupit nemalo 😀