Toho by som sa az tak nebal, co nam chyba su skuseni hraci, nie mladi hraci. Myslim, ze nakombinovane by sme to mali dobre. Ale suhlas, ze Bernardo a Kimmich by boli prestupy tak na 2-3 roky. No urcite lepsie ako Romeu, Roberto.
Za mě teda Nico a Dm pohoda, ale ten Silva. Nevím, ale je aspoň behavej a do pressingu dobře využitelný a šikula k tomu, ačkoliv ho neberu jako rozdílového a s tím, že jeho post nás teda úplně netlačí a věkem už taky není úplně sexy. Já si ho hrozně přal tehdá, když hrál v tom Monacu, ale teď potom co jiný velkoklub vytěžil jeho nejlepsi roky, no minimálně z toho budu mít ze začátku pachuť, ale přát mu budu jak svina, to je jasný a snad ta pachuť rychle vyprchá. 🤙No osobně bych ho teď už nebral a to z důvodu co jsem psal, ale to je jen můj pocit...☺️
no ak by mali prísť ďalší 3 hráči z lamasie, tak by museli hráči ako yamal, cubarsí byť zaregistrovaní ako hráči A tímu, inak ti nemôžu nastúpiť viac ako 3ja ak sa nemýlim z akadémie za Áčkový tím.
Já si myslím, že prodej Arauja by zabil jakoukoli snahu o posílení týmu. Výměna Raphinhi za Williemse taky nedává žádný smysl, a nákup Silvy taky ne. jediný smysl by dávala výměna Kimmicha za De Jonga, protože nemáme pivota a De Jong není lepší než Gundo, Gavi ani Pedri.
Nicméně jak znám naše sportovní vedení, budeme rádi když se dokážeme zbavit alespoň Oriola a nevyhodíme zbytečně další peníze za nějakou nulu po přechodu !
De Jong není lepší než Pedri? Gavi bůh ví, kdy a jestli se do toho dostane, takže bych s tím byl taky opatrný...jinak Pedri má sem tam záblesk dobrý přihrávky, toť vše + neustále zraněný...raději bych poslal jeho než Frenkieho
Frenkie je s jeho platem absolutně první na odstřel, Araujo, bohužel, vzhledem k tomu, že přišel za pakatel, dává ekonomicky nejvíc smysl ze všech ostatních stoperů, tedy dva opravdu logické a nejspíše nezbytné prodeje. Oba dva jsou nahraditelní, u Arauja to ale opravdu zamrzí, toho jsem považoval za budoucího dlouholetého kapitána. Klub je ale přednější
Nicméně jak znám naše sportovní vedení, budeme rádi když se dokážeme zbavit alespoň Oriola a nevyhodíme zbytečně další peníze za nějakou nulu po přechodu !