Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Tazko povedat ku komu prirovnat Fermina z minulych hracov, ale bojovnik riadny. Tipujem do dvoch sezon hrac zakladu.
Dobrý začátek.
Tohle je herní dno. Xavi asi nechápe jak tihle hráči dokážou vyprodukovat tolik chyb v rozehrávce. Mám i pocit, že si všichni přejí ať je konec sezóny. V létě se musí úplně předělat nastavení hráčů. Takovej přístup je v Realu nemyslitelnej.
Feran neviditeľny Pedri totalne z formy Lewandowsky musi hrať za každu cenu
Porad nechapu, jak muze byt Ferran nad Rouquem…jestli i po tomhle zapase bude davat sanci jemu, tak je neco spatne
Jak musí ten rougue spatnej když nemá ani na takový tempo fotbal 😀
Toto nie je futbal ktory by Yamalovi vyhovoval. On potrebuje dlhe lopty do predi ze to rozbeha a nie tie natahovacky co hra barca vzdy ked vyhrava 1:0. Majstri sveta a uz sa nemoze nic stat, sak vyhravame. Podrzime loptu a mozno spravia chybu. Hrozna hra. Ale skor spravime chybu my a este dostaneme banan. Vobec by som sa necudoval takemu scenaru.
Nech tam da uz roquezo boze
A kludne je strasne nevybusny a pomaly
Roquemu by som doprial gol aby vypalil rybnik Xavimu. Neuveritelne jak dlho ho necha sediet na lavicke kym sa Lewa trapi. Ked bude vediet ze moze hrat akokolvek tak ho nevystrieda tak sa viac snazit bohuzial nebude.
Východene vitezstvi
Skvělé 3 body a dva góly. Jinak nic výjimečneho.