Xavi povedal iba pravdu, neurobil nič zle. Lenže v Barcelone sa pravda proste nenosí. Laporta radšej žije v sebaklame akoby sa mal pozrieť realite priamo do oči.
Keď chodil okolo veci takticky tak sa nadavalo na jeho tlačovky a ti istí teraz nadávajú že povedal pravdu a obhajujú jeho vyhadzov a vôbec im nevadí ze agent hraca a to nie ani top hraca nám vyhadzuje trénera:D
Nemecka fyzička, pracovitost, pedantnost, priamociarost a efektivita...uz tu nepojde len o AMIGOS! tieto aspekty fo nasej hry....☺️...konečne...uz sa na to tesim
Bude to rozhodne zaujimave. Mam taky pocit, že od septembra uvidime odlisnu Barcu, než na aku sme byvali zvyknuti už dlho. Neviem či uspeje alebo nie, ale zmena to bude určite.
Já se těším ze si snad určitě zahraje více i Vitor Roque a tím pádem zuztane u nás . Moc bych si přál aby začal hrát střílet góly a xaviho tím ještě více zahanbi ,tím co o něm furt říkal jak je nepripraveny …
Len aby mu neukazala dvere polka timu:D lebo ked hraci nestali svojimi vykonmi za jednou z najvacsich hracskych legiend klubu, Flickovi to nezavidim.. Ako prve si bude musiet u hracov ziskat respekt, kym bude hracom ordinovat nejake pokyny:D
Za Flicka som rad, aspon uvidime ci takato zmena povedie k lepsiemu....dufam ze sa aj hra zlepsi a nebude sa viac hrat na vlastnu branu ako na superovu...len nechapem, preco ked Xavi vhlasil ze odide, vedenie zblblo a teatralne ho potvrdili vo funkcii....zbytocna komedia ktora vsetko skomplikovala....ako nejaki amateri.....
Je to masaker. Takemu amaterizmu nechce fanusik verit do poslednej chvile, lebo v inom klube je to nemyslitelne. Som zvedavy na Laportovu tlacovku a jeho vysvetlenie...
Laporta je riadny meter kubický hnoja . Najprv Xaviho prosíka aby ostal potom ho vyhodí som zvedavý, ktorú klubovú legendu si zoberie na paškál ako ďalšiu. Xavi mohol pokojne s dôstojnosťou odísť , ako mal v pláne .
Keď chcel Xavi odísť dobrovoľne a zadarmo tak ho Laporta na kolenách uprosil nech zostane, aby ho následne sám mohol vyhodiť ako prašivého psa. To nevymyslíš, to je Barcelona. Grciam.
Najstrasidelnejsie je, ze ak prezident dokaze menit svoje rozhodnutia v takej vaznej veci za 3 tyzdne, nerozhoduje sa na zaklade odbornosti a rozumu, ale politiky a emocii. Kym sa toto v nasom klube neskonci, nebude tu ziadny dlhodoby uspesny projekt. Hraci nemozu hrat na 100%, ked vedenie klubu nema plnu podporu, premieta sa to do vsetkeho. Aj politika sa da robit tak, ze nevyzeras ako uplny amater. Do klubu nevidim, ale mam pocit, ze to islo dolu vodou od chvile co odisli Alemany s Cruyffom (resp. este pred tym, lebo zjavne odisli z nejakeho dovodu). Flickovi zelam vela stastia, hracom pevne nervy a Laportovi nech do konca svojho funkcneho obdobia neposerie to, co este moze posrat.
o 30% menší plat so zmluvou na 1 sezónu, ako za mňa výborný ťah...tréner so skúsenosťami s veľkoklubom zanietený pre Barcelonu... za mňa spokojnosť, uvidíme ako to vypáli...
TSG Hoffenheim