Nuž veľa veci nevieme,aby sme mohli hodnotiť,Xaviho,Laportu vedenie.
Ja za seba viem len výsledky 1:4,2:4
3:5,Šachťar,Ajax .....
/ale radšej by som Kloppa/
No predaj Lewu niekde do Saduskej za veľké prachy by nám teraz padol maximálne vhod. Tréningy sme museli mať slabé, takže to asi sedí, ale za predaj Lewu by som bol určite.
Ideálny čas kedy predať Lewu ešte za nejaké peniaze, ktoré budú vyššie je teraz, ale to by on musel chcieť ísť do Saudskej si zakopať, v 2026 mu končí kontrakt a budúci rok bude mať 37 rokov keď začne sezóna, tam nebude veľká čiastka za neho
Aky dovod by mal Lewa teraz ist do ligy, kde na zapasy chodi priemerne 8 tisic ludi, ked v Barcelone ma podpisany rozpravkový kontrakt a jeho xantipa je vo svojom zivle?
V dalsej sezone v Barcelone dostane 32M na plate a daslich 20M vykesoval pri podpise ako bonus pri prestupe. K tomu si pride na dalsie melony zo sponzorskych zmluv. Ten to nestihne minut ani do konca zivota. Preco by mal vymenit slnecne spanielsko, ked uz teraz zaraba neskutocne prachy a kde si jeho rodina moze robit bez obmedzeni co chce za nefutbalovu krajinu s uplne inou kulturou pre par susnou, ktore ani nepotrebuje?
Lewandowski nema ziadnu povinnost zachranovat financnu situaciu Barcelony, lebo mu Alemany ponukol prepaleny kontrakt a teraz si v klube uvedomuju, ze je to problem.
Ja za seba viem len výsledky 1:4,2:4
3:5,Šachťar,Ajax .....
/ale radšej by som Kloppa/
Lewandowski nema ziadnu povinnost zachranovat financnu situaciu Barcelony, lebo mu Alemany ponukol prepaleny kontrakt a teraz si v klube uvedomuju, ze je to problem.