dwdk14 no práve! Chce viac zarábať ako v Bayerne kde mal hrubý plat 19,5 miliónov. V Barcelone majú vyšší plat iba Lewandowski a FDJ a máme s tým problém. Napríklad Araujo má plat iba 1/4 z platu Kimmicha v Bayerne a Barca s ním stále nepodpísala novú zmluvu s navýšením platu. Potom sa budeme čudovať, že Araujo podpíše Bayernu, Newcastlu alebo MU, ktorí mu ponúkajú trojnásobok toho, čo dostáva v Barci... a tak to je s viacerými dôležitými hráčmi Barce. Ak dostanú lepšiu ponuku hocikde v Európe alebo aj mimo Európy som presvedčený, že ju prijmú!
Nepozerať tak na sumy, tak by som bral trojicu Kimmich, Williams, Frimpong toto leto. Ofenzívny záložník typu Simons, Silva, ... za mňa nie je až taký nutný keď máme Fermina a ak už radšej by som našetril na Wirtza a skúsil jeho o rok.
Friompong je wingback, na tých sa v Barcelone nehrá. Ak sa chce, treba prejsť na 3 stopérov. Keďže sa plánuje predať niekto z tria Araujo, Kounde, Christensen, tak veľa možností na lavičke nebude. Martinez má zmluvu len na rok, ostávajú dvaja 17 ročný hráči. To by sa musel nechať Lenglet, jemu to v 3 člennej obrane ide.
Barcelona momentálne ani nehrá na 3 člennú obranu so stopérmi, tak neviem načo by si nechával Lengleta. Zas taký rozdiel medzi wingbackom a klasickým krajným backom nie je. Kľudne by si mohol dať Frimponga na RB a zahral by tam. Skôr ide o to ako chce hrať Flick, či chce mať oboch backov ofenzívnych, alebo to striedať jedného mať defenzívnejšieho. Uvidíme.
1/ Kimmich odmietol, lebo Barcelona mu nie je ochotná zaplatiť jeho súčasný plat. Navyše prestup bude niečo stáť
2/ Sané má rovnaký plat ako Kimmich, navyše bude drahší
3/ Williams bude stáť 60 miliónov. Otázkou je, či sa mu bude chcieť ísť do Barcelony
4) Frimpong je wingback, na tých sa v Barcelone nehrá
5/ Onana bude drahý, je o neho záujem a Everton nemusí predávať
6/ Diaz na predaj nebude asi, keďže sa rieši, čo so Salahom.
7/ Olmo 60 miliónov, navyše lepší ako Raphina/Torres vľavo asi nebude
8/ Backhouse potrebuje hrávať, tu by len sedel na lavičke
9/ Kvaratskhelia bude stáť tak 80+ miliónov minimálne.
Na mojom "nákupnom" zozname je Mercedes-Maybach EQS 680 SUV. Ani nie je moc drahý. Cena je "od" 212 tis. eurových peňazí. Ale nemajú žiadny na sklade. Tak nič.
Bleskovky
6 dní
Gerard Martín najlepším hráčom zápasu s Realom Valladolid
2/ Sané má rovnaký plat ako Kimmich, navyše bude drahší
3/ Williams bude stáť 60 miliónov. Otázkou je, či sa mu bude chcieť ísť do Barcelony
4) Frimpong je wingback, na tých sa v Barcelone nehrá
5/ Onana bude drahý, je o neho záujem a Everton nemusí predávať
6/ Diaz na predaj nebude asi, keďže sa rieši, čo so Salahom.
7/ Olmo 60 miliónov, navyše lepší ako Raphina/Torres vľavo asi nebude
8/ Backhouse potrebuje hrávať, tu by len sedel na lavičke
9/ Kvaratskhelia bude stáť tak 80+ miliónov minimálne.
To je nejaká realita.