Príliš drahý na jeho vek. Hráč blízko 30 rokov a 58 mega vynaložiť v našej situácii by nebolo rozumné. Navyše ak priložíš ďalších 40 mega, tak môžeš mať o 9 rokov mladšieho Wirtza.
Podľa nemeckých médií už boli za wirtza ponuky 130 m ( čomu by som sa nečudoval keď Jude mal cenu 120 ak sa zaratol všetko) ....a nič v zlom ale 130 je mimo našu ligu momentálne
Hlavne Wirtz je aktuálne úplne zbytočný hráč na jeho pozícií môže hrať Lopez, Pedri, Gavi... Sú iné pozície, ktoré treba viacej posilniť, aby bolo mužstvo adekvátne vyrovnané a malo kvalitných hráčov na každú pozíciu.
jj suhlas mikimi, ma to svoje vyhody aj nevyhody, len si myslim, ze to co nam nechyba su mladi perspektivni hraci. to, coho mame skoro akutny nedostatok su starsi skuseni este stale top hraci s vitaznou mentalitou, ktori by tym mladsim predali nieco potrebne. Gundo, Roberto, Lewa, Inigo urcite plnia tu ulohu, ale to nestaci.
Hey Jude stál ale "len" 103 mega a nevidím reálne aby mal byť Wirtz drahší. Neviem aké údajne ponuky už boli za Wirtza, len viem že s túžbou Wirtza hrať za Barcu by nám stačilo za neho dať okolo tých 100 mega k úspešnej dohode. Či je potrebný uvidíme, ale cítime absenciu niekoho kto by spájal zálohu s útokom, ta klasická 10-tka. Preto tu behajú mená ako Silva, Simons, ... Pedri sa v tomto veľmi neujal. Z Gaviho sa trochu stáva iný typ záložníka a Fermin vyzerá sľubne, ale zatiaľ to bola jeho prvá sezóna. Od Wirtza by sme ale mohli očakávať podobný efekt aký mal Bellingham v Reale a to nám možno chýba.
mikimi122 môžeš sem prosím dať nejaké oficiálne vyjadrenie že Wirtz chce hrať za barcu ? Pretože pokiaľ viem, najväčším ašpirantom na jeho získanie je Real ktorý po odchode Ancelotiho angažuje Xabiho a vezme so sebou aj Wirtza - tak to tvrdí viacero poprených novinárov na čele s Fabriziom Romanom.
Mikimi ... Ano 103 bola suma pre klub ale plus bonus pre hráča a agenta to bolo 120 za judeho ...preto som písal že ak sa zaratalo všetko ..... A len aby si vedel v nedávnom rozhovore povedal šéf leverkusenu že za menej ako 150 nepôjde .... Čiže netuším prečo si myslíš že nám ho dajú pod 100m ..... Ale vlastne ak si to zoberieme tak posledné leto sa nenašlo 50-60m na tak potrebné DM tak absolútne nechápem čo tu snívame o prestupe aj keby za 100m
Tak mi povedz kde je dané, že najväčší ašpirant na jeho získanie musí byť automaticky aj jeho najobľúbenejší klub? No??? Wirtz to povedal viackrát, že jeho najobľúbenejším tímom je Barcelona a že sníva, že si za ňu raz zahrá. Wirtz nie je žiadny psíček a nemusí ísť tam kam Xabi Alonso. Real nie je nejako extra spájaný s Wirtzom, to sú také chabé špekulácie. Možno to majú v pláne o rok, ale to sú také plány, ašpirácie, že sa to kľudne do roka môže zmeniť.
Čo sa týka môjho názoru, tak Real Wirtza nepotrebuje, keďže má Bellinghama a Wirtz je iný typ záložníka ako je Kroos. Toto leto ani Real po Wirtzovi nepôjde, lebo má iné priority Mbappe, Davies na LB, nejaký stopér ešte k tomu a možno pôjdu aj po RB kvôli starnúcemu Carvajalovi.
Bonusy pre hráča a agenta nie sú prestupová čiastka ... bavíme sa o tom koľko by stál Wirtz s tým aká čiastka by uspokojila Leverkusen a predsa bonusy pre hráča a agenta nejdú klubu, že? Šéf Leverkusenu sa chová ako každý iný. Aj Camavinga mal ísť predávno za 100+ mega a za koľko ho Real potom kúpil? No, vidíš ... Sprosté reči na zvyšovanie ceny hráča, ale ak príde na jednanie a Wirtz sa zapojí, že chce odísť, tak sa to udobrí aj na 100 mega. Wirtz nemôže byť drahší ako Bellinhgam to dá maximálny rozum ...
Wirtz je aktuálne určite väčšia hviezda ako Bellingham keď prestupoval ... Čiže na 100% pôjde za viac ...a to dá maximálny rozum ...... A áno bonus pre hráča a agenta nie je prestupová čiastka ale ale aj tak ich musí zaplatiť klub ktorý hráča kupuje co pre Barcelonu je problém .... Ale ešte raz post ktorý najviac potrebujeme a nič nemá väčšiu prednosť je DM a na tento post nemáme 50-60m ..... Úprimne wirtza by chcel v klube každý fanúšik ale tam budú také ponuky na ktore Barcelona určite nebude vedieť reagovať a nebude to len o plate ale aj projekte
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Prosím ťa, Bellingham bol hajpovaný už od doby čo išiel do Dortmundu v 2020. Anglická nádej na zisk MS, alebo ME. Nevieš také, že angličania sú najviac hajpovaný v Európe, prevažne kvôli PL aké ma postavenie v európskom futbale? Hrával s Haaladnom v Dortmunde. Nevrav mi, že Wirtz je väčšia hviezda ako Bellingham keď prestupoval. Somariny nad mraky až sa desím, že niečo také si schopný napísať a ešte tomu aj veriť 🤣 O Wirtzovi sa trochu vedelo pred rokmi, že to je talent, ale to zranenie ho dostalo na pár rokov do ústrania až do tejto sezóny. Nejdem riešiť ktorý z nich je lepší, ale rozhodne na 100% viem, že Bellingham je ten hajpovanejší a preto musí byť ten drahší.
Nevravím, že po Wirtzovi by mala ísť Barca toto leto. Jasné, že toto leto to nebude pri pozíciách ako DM, LW, RB, ... teraz si aj tak nemôžeme dovoliť 100 mega prestup, ale o rok, ktovie ...
ja som ale netvrdil, že prestúpi. Ja som iba napísal to, čo potvrdilo viacero TOP novinárov vo svete futbalu - Wirtz bude v najbližších dvoch rokoch spájaný s prestupom do Realu Madrid, kde sa presunie spoločne s Alonsom. Či to tak naozaj bude, je otázne. Ale to, že chce Wirtz hrať za Barcelonu - to chcem aby mikimi našiel, pretože sa mi to nezdá.
Mikimi ...dám ti jednoduchú otázku ... Podľa teba perez nakupuje podľa toho ako je niekto hajpovany v médiách ? Len aby si vedel v Nemecku Bellingham mal v čase prestupu v lige 8+4 a wirtza 11+11 tuším....a doviedol Leverkusen k titulu ... V Nemecku sa píše už teraz o záujme Mníchove city Chelsea psg a ďalších a vraj od každého bola ponuka cez 100 m
Nemôžem za to, že nie si natoľko zdatný, aby si obyčajne do googlu naťukal Wirtz favourite club. No keby si bol natoľko zdatný, tak by ti vyskočilo niečo také:
Barcelona
However, the €100m-rated Germany international 'prefers' Barcelona to Liverpool and Wirtz has 'always confessed that his great dream is to play' for the Catalan giants. Speaking in April 2022, Wirtz said: “I always wanted to be the best, as a child I dreamed of playing for Barça and that has not changed.”
7. 3. 2024
Peto333 Nikdy som netvrdil, že Perez kupuje podľa toho kto je viac prehajpovaný v médiách, ale rozhodne ide po známych a kvalitných hráčov v štýle Galácticos. Bellingham tiež skoro doviedol Dortmund pred rokom k titulu a teraz čo kvôli jednému poslednému zápasu kde sa im to nepodarilo mala klesnúť cenovka Bellinghama o 10 mega, alebo čo?
Ja som bol za to aby dosiel ale ako som ho sledoval tento rok uz to nie je ten silva co sa prekluckovaval do sanci. Uz sme zmeskali jeho slavu a bol by to len dalsi od ktoreho by sme chceli nieco na co uz nema....takze pohoda
Čo sa týka môjho názoru, tak Real Wirtza nepotrebuje, keďže má Bellinghama a Wirtz je iný typ záložníka ako je Kroos. Toto leto ani Real po Wirtzovi nepôjde, lebo má iné priority Mbappe, Davies na LB, nejaký stopér ešte k tomu a možno pôjdu aj po RB kvôli starnúcemu Carvajalovi.
Barcelona
However, the €100m-rated Germany international 'prefers' Barcelona to Liverpool and Wirtz has 'always confessed that his great dream is to play' for the Catalan giants. Speaking in April 2022, Wirtz said: “I always wanted to be the best, as a child I dreamed of playing for Barça and that has not changed.”
7. 3. 2024