Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
No ja neviem 30M na Lewu Barca ma ale na Messiho uz nie... Zaujimave 🙃👎
Zaujímalo by ma, kto je podľa neho ten vhodný. Možno João Palhinha kvôli "správnemu" pasu? :D
Ja sa len veľmi čudujem Flickovi prečo chce prísť trénovať Barcu keď vie v akých finančných sračkách Barca je. Z hráčov, ktorých si Flick dal ako hráčov, ktorých chce mať v mužstve si Barca nemôže dovoliť ani jedného. To by musela najprv realizovať minimálne tri super predaje napr. Arauja, FDJ, Raphinhu, Baldeho, Alonsa alebo aj Gaviho, aby mohla kúpiť maximálne dvoch kvalitných hráčov. A to je prakticky nereálna úloha!!! A naviac, aj Flickov plat a plat jeho asistentov, ktorých si dovedie nebude zanedbateľný!!!
Ten neborák Deco by mal najradšej v Barce všetkých portugalcov, že ho už nekopnú….
V preklade .... Nemáme peniaze na prestup tak povieme že to je problémový hráč a nájdeme niekoho komu konci kontrakt
Najradšej by som bol, keby 'predali' Deca a 'kúpili' Alemanyho. Odkedy je tu tento pán, si len samé problémy a 'nič sa nedá'.
Mám dojem, že väčšie napätie v klube robí momentálne Deco ... Máme sa na čo tešiť v lete, škoda Alemanyho, že ho už nemáme.
Ak to je pravda, Deca chápem, jeho favorit bol asi Portugalcan Ruben Neves:D
Deco je sám o sebe problémom...
Ako ja neviem ale dať vyhlasanie o hráčovi o ktorého má klub záujem že je problémový tak to veľmi nepomôže isto tomu