Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
mito669 Premium
2024-06-03 20:13:41
Laprta podpise Roberta
2024-06-03 20:14:06
Boh nás chráň
2024-06-03 20:17:03
Ja jsem rad ... ja mam pocit, ze ty ega nekterych dalsich hracu to jen podkope a pujdou si po krku ...
snapshot Premium
2024-06-03 20:22:02
Klub mojich snov ktory mi bude platit velke peniaze a este aj podpisovy bonus cez 100 mega.

Je to sen
2024-06-03 20:22:42
Jsem na jednu stranu rád, že takový hvězdy jdou do La ligy a zvedne to malinko uroveň té ligy co se hráčů týče!! Na druhou stranu se obávám ligy "kde si pojede Real hegemon a nikdo se mu ani nepřibliží". Jako nechci tu mít styl Německé ligy nebo doby kdy si Juve sbíral tituly, a tím že už při prvních pár kolech bude o titulu prakticky rozhodnuto. V tomhle se mi fakt ta Anglická libí i když si tam jede City dá se říct taky hegemon, tak je furt prohání aspon 2 kluby a posouvá tím vlastně i City. Tady se obávám že to bude šílenost. Atleti ve sračkách, my ve sračkách. Jedna vlaštovka Girona jaro nedělá.
Ale chápu tohle si kluby dělají sami za to Real nemůže, a muže jim to být u řitě. Ale ztrácí to takové to kouzlo boje :). Tak snad se budu mýlit a bude to boj :). A ne formalita po pár zapasech.

Každopádně pro Pereze velká poklona dělá to nejlépe, a Baletáci mají právem být spoko. On jim vlastně ten rozdíl dělá. Radost mít takové vedení.
2024-06-03 20:26:41
Vitaj Shrek v LL,bude sranda,to sa nasmejeme.....
2024-06-03 20:55:00
Ja som kludny.Hviezd na 3 prdele a nevidim tam ani jedneho kreativneho hraca.Tento rozmar bude flop ako svina.Za 3 sezony je v Anglicku.Flick ak vyriesi dobre dva posty tak ich roznesieme na kopytach.Mame super kader,chce to iny system a pojde to.
2024-06-03 21:56:28
Neviem preco chodia madridisti na nase stranky...coho sa stale obavate??

Ale za nas Cules to napisem takto: vravite ,ze ste najvacsi klub na svete.Nato mam jednu odpoved:
najvacsie kluby sveta maju treble. Lebo treble vystihuje totalnu dominanciu v danej sezone. Madrid ukope so stastim a casto pomocou sudich tituly,ale nikdy nebol dominantny,zeby rozbijal superov na kasu.Az budete raz dominantnym teamom,pochopite,o com pisem.Nebudete sa triast pred City a bez vyhry postupovat. Vyhrate prve treble (my a Bayern mame dve).
A Mbappe? Osobne ho mozem.nema maniere,ako ten vas saso Vinicius ,ale priklanam sa k nazoru,ze to nemusi klapat.Kto pojde z kola von? Rodrigo? Brazilcan? A co druhy brazilcan nato? Rovnaky post ako Viniciusovi,sedi Mbappemu viac,ako devina.Bellingham bude trpet ,ze uz nie je top hviezda a zacnu starosti....

A posledna vec:
az dokazete vyhrat ligu s cisto vlastnymi odchovancami,alebo tak nastupit na zapasy v LL a LM,tak sa zacnete priblizovat najvacsiemu klubu v historii,tomu nasmu.
2024-06-03 22:02:36
Futbal je kolektívny šport. Najlepšie individuality nemusia vytvoriť najlepší team. Real mal galaktikos ako Ronaldo, Zidane, Figo, Beckham, Raul a iní a nevyhrali LM. Ja si všímam napr. Bellinghama a mám pocit, že jeho vplyv na hru je čoraz menší. Zdá sa, že je to dosť preplatený hráč. Uvidíme, ale silný Real potiahne aj Ligu.
2024-06-03 22:21:55
Alevšak nech si zahrá drobec v Španielsku . Nikto mu nezakazuje hrať 😉 RM má silné mužstvo taká je pravda , no fandiť FCB budem stále 😉
A nech hrá za nich aj Rochniak je mi to jedno, aspoň bude sranda keď nič iné 🤣
2024-06-03 23:49:14
Flick > mbappe :)
2024-06-04 07:36:34
Za mňa len toľko, to, že prišiel Mbappé do Realu môže pomôcť nie len samotnému Realu ale taktiež celej LL. Taktiež nikto nemôže vedieť ako to sadne. Ako vidím tak 95% tejto stránky je len zatrpknutých a zarytých doslova odporcov a ľudí ktorí nenávidia Madridu (väčšina len z princípu). To už hraničí s nenormálnosťou, ja som fanúšik Realu ale !NIKDY! som na Barcu nepovedal také špinavosti čo niektorí tu na webe. K tým "tiežfanúšikom" Realu ktorí sem chodia len rýpať - uvedomte si čo pre svet, nie len ten futbalový znamená pojem FC Barcelona! Pozrite sa na ich históriu, hráčov (aj keď len bývalých), trofeje a pod. To že majú posledné roky problémy, za to môže ich vedenie a hospodárenie s peniazmi, každopádne je to stále jedna z najväčších športových značiek na svete. Takže to rýpanie si nechajte pre seba, len tým vírite vodu nenávisti a tým nikomu nepomáhate. Treba mať rešpekt k súperovi a rivalovi. Nakoniec poviem iba jednu vec : JE TO LEN ŠPORT!
2024-06-04 12:46:00
Áno Mbappé je veľká hviezda, ktorá prichádza do Realu. Majú tam už veľa ďalších hviezdnych hráčov. Ako im to bude fungovať uvidíme behom budúcej sezóny alebo v ďalších rokoch. Kompetentný v klube by sa nemali pozerať na to koho kupuje Real, ale pracovať na tom aby bola Barca čo najlepšia. Navyše viac krát sa už stalo, že Real mal nakúpený tím superhviezd a Barca ten supertím schovala do vrecka s jedným hráčom.