To jsme si říkali i po podpisu Benzemy, Kaká a Ronalda. Věřím, že to nebude tak žhavý, jak to vypadá. Vůbec to třeba nemusí fungovat. Uvidíme až po pár zápasech.
Je to naproste choré. Idioti z Realu kupuju a kupuju, dobre sa im kupuje, ked do nich pchaju peniaze, kralovska roduna, ktora zas zije z danovych poplatnikov. Toto nie je normalna ferova sutaz
Kým Vaše vedenie rozjebalo 400 mega na hráčov ako Coutinho, Dembele a Griezmann, náš najlepší prezident a celé vedenie šetrilo. A toto je výsledok. Nový štadión, tituly ako na bežiacom páse, vekový priemer 24 rokov a top hráči na každom poste.
Toto je výsledok dokonalého športového vedenia klubu. Toto je Real Madrid. 🚀
Klub ktory je v podstate hovno zabalene do bielej servîtky, ktory cely svet nenavidi, lebo sa chovsju ako Ty, namysöeny zmrd, ktore sa pyši cudzím perím. Neboj sa aj na psa príde mráz. Teraz sa tešíš, doprajeme Ti to, lebo sme šampióni..
It is what it is a mas pravdu LaLiga999. No po tom, co ste dostavali na bednu od Messiho a spol. by mi v zivote nenapadlo chodit na vas fanweb a provokovat tam podobnymi prispevkami. Ja som uplne v klude, lebo to nehovori nic o Barce ani o reale, len o autorovi takych prispevkov. Real nech si podpisuje koho chce, nezaaajem, ja osobne som tu kvoli Barce, neviem kvoli comu si tu ty.
Jasne rozbili sme 400 mega. Ale to nikto nevie povedat, ci to iste sa nedeje u vas. Ved taky Tchumeni (90mega) uz viac sedi ako hra. Mbappe tam neni a uz je velebeny a pritom nezabudaj ze tiez stoji 100mega.
Ano prichadzal k nam Cou, Dembele a Grie a aj to boli hviezdy svojej doby
Trošku si si to poplietol. Real Madrid je svetovo najhodnotnejši klub nemám pocit ze by ho cely svet nenávidel. Srší z teba zaujatosť nič iné. Ale nenecháme si predsa pokaziť radosť. HALA MADRID 🚀
Snapshot vtip roka. 😆Tchouameni sa stal v tejto sezóne absolútnym pilierom defenzívy a v podstate je v top 3 svetovo najlepších defenzívnych záložníkov. Nastuduj si to prosím ťa.
Cule90 áno máš pravdu. Treba mať úctu k súperovi. Predtým to bola Barca, teraz sa to otáča a je to Real. Taky je šport. Som rad ze sa tu nájdu aj fanúšikovia ktorý dokážu uznať.
LaLiga999 pripadaš mi ako infantilny blbeček, ktory ma problem nedocenenosti...preto sem potrebuje písat. Vidim, ako sa tešíš...Namiesto toho, aby si tieto Tvoje potreby pisal na stranke Realu, chodis sem. Ono to nieje az take umenie, vyhravat takym sposobom. Rozhodcovia atd. Dvojaky meter vidi cely svet! Hlavne pre nas tu je, ze v podstate hra Real furt velke hovno. Je to cele iba o pár protiutokoch...ale pisal som, tešte sa, gratulujeme, pride na psa mráz..
Snapshot -trosku to mas popletené https://www.futbalovysvet.sk/... sa písal rok 2020.
Real bol do kúrenia Bellinghama v pluse…Viac predal ako kúpil . Pustil prec hráčov s veľkým platom ako Ramos,Hazard,Bale,Ronaldo,Isco,Varane
MarianH na stránke Realu nenájdeš ani jeden článok o Barcelone. Ani jeden. Tu ich máš denne minimálne 1. Takže o nedocenenosti skus informovať redaktorov tohto webu ok? 👍
Ty si typický príklad fanúšika ktorý večne plače. Lebo Perez, lebo VAR, lebo UEFA, lebo rozhodca a bla bla.
Ale pozrime kto tu mal najväčšie kauzy za posledné roky. Ľudia z Barcelony. Pique, Bartomeu, Laporta a ďalší. Takže takto v skratke.
LaLiga- nechaj ho on m komplex sám zo seba ,nevie že vždy za všetko môže niekto iný a vždy tu niekomu len niekto ubližuje? Na miesto toho chovať sa jak chlap ,prevzat zodpovednost a povedat že je niekde problém ,radšej bude problém furt inde,musí to mat v živote ťažké keď sa aj tam nonstop vyhovára na všetko okolo.
Miesto toho aby sa choval jak chlap jak sa chová napr Cule90 že má aj normal názor ,vie aj pochváliť ale aj skritizovať tak on bude hľadať problém všade len nie v sebe a vo vedení Barci.
Keď toto pán boh vidí určite rozmýšľa že si mal radšej nechať dinosaurov 😁✌️
Puding je urazene decko, ktore som poslal doprdele uz davno. Stratenypripad. Staci sa pozriet na jeho fotku a clovek vidi, ze ten chlapec nema vsetky lastovicky v hniezde...
MarianH - keď sa pozrieš na tu moju fotku ako hovoríš zistíš že som aj niečo dokázal ,ak by som sa vyhováral a hľadal furt chybu inde ako ,tak by som aj vyzeral ako ty a ani si nemohol dať fotku,presne ako ty lebo by som sa musel za seba hanbiť 😉 ak dokážeš niečo podobne a nie len plakať a vyhovárať sa potom ti poviem klobúk dole,vola sa to disciplína. Zatiaľ čo ja 20rokov idem bomby a držím stravu ,ty sa 40 vyhovaras a plačeš. Ja som decko a ty tu len plačeš a hľadáš chybu všade inde len nie kde treba,kto je potom decko ?Chlap preberie zodpovednost a veci do rúk a vie uznať ,ty mas ale ocividne komplex zo seba
Teraz si ukazal o com Tvoja hlava je. Kto bema, ten nema a streli si sam do nohy! Bol by si prekvapeny puding. Nielen, ze moja disciplina je daleko iny level ako ta Tvoja, ktorou sa ako taky maly puchor pysis, navyse treba investovat do hlavicky, keby vies, kto som tak...by si sa musel ist vyplakat Tvojej mamicke, v com urobila chybu..
Áno preto ta prázdna kolónka pri fotke . Kamarát 20 rokov ,5-6 x za týždeň makať ,držať striktne stravu. Ale nejde len o to disciplína aj v iných veciach ,nie len plakať a vyhovárať sa dokola kto čo.Ano tvoju hlavičku tu ukazujes dosť ,zakomplexovanú.O moju sa báť nemusíš tam je dosť toho čo ti povie aj samotné moje okolie ,jediná moja chyba asi to že sa tu zahadujem s niekym kto má zo seba komplex a len plače . Moje výsledky a to len po športovej stránke vidíš na fotke ,to je len mala omrvinka z môjho života a čo ty?ty prázdna kolónka
Puding, ozaj si myslis, ze je to také ťažké, co robíš? Véd to robia miliony ľudí tiež a automsticky bez toho, aby to tu museli vypisovať ako nejaky ošklbaný páv s komplexami. Zamyslel si sa, či máš ešte niečo okrem toho?
MarianH -ty nepotrebujes nič to vieme ,len plakať a vyhovárať sa presne jak to decko ako si má nazval . Aha milióny ľudí mmm zaujímavé že nepoznám ich teda milión čo 20rokov drží striktne stravu a to som navštívil veľa posiliek,poznám takych čo majú svoju fázu a potom vypustia a zase ,kamarat ja ide 20rokov toto v podobnej podobe ty odborník . Sa nám predved teda keď milióny ľudí ,fakt by som si to pozrel 😁 ale nejde tu len o to ,ide tu o to poukázať že ja neplacem ale konám ,nevyhováram sa na všetkých okolo,to neni len v cvičení ale aj v iných ohľadoch.Ci mám niečo okrem toho 😁 kamarát ja mám 2 firmy ,jazdím na premiovke(tej najväčšej) a tento rok som už precestoval veľkú časť Ázie,Kanarske,Afriku,Turecko a Malé a to nehovorim o minulom roku. Bývanie mám svoje a nie jedno. Trosku zle si trafil 😁Nebud tragéd prosím ta a neber to ako chválu o to mi nejde,iba o to odpovedať ti čo mám okrem toho obrázku .
Je smiešne že ako sa ľudia dokážu kvôli futbalu pohádať. Futbal by mal ľudí spájať nie? Nie je podstatné kto komu fandí, treba rešpektovať iné tímy a dopriať im keď si to zaslúžia.
A tie neustále reči že prečo sem chodia fanúšikovia Realu Madrid sú už smiešne. Veď nikde nie je zakázané aby sem nechodili. Nie je to tvoja stránka MarianH ani nikoho z nás na tomto fóre. O tom kto sem môže chodiť rozhoduje majiteľ tejto stránky a nie vy! Keby tu takýchto fanúšikov nechcel už dávno majú banány nemyslíš?
Podstatné je aby sa správali slušne ale to platí aj pre ostatných. Keby tu písal non-stop fanúšik napríklad Chelsea nepovieš ani slovo.
@MarianH A áno som fanúšikom Barcelony už dlhé roky, tak ma nemusíš nazývať raketov len kvôli tomu že som ti položil obyčajnú otázku.
Tokyo -mas pravdu že má spájať ja som to písal viac krat na tejto stránke ,keď ale natrafis na niekoho kto má komplex a nonstop hateuje,vyhovára sa,nadáva a nakoniec ešte ide úplne nezmyselne zosmiešňovať čo niečo dosiahne (sám sa strelil do kolena) ,tak proste nejde na to nereagovať . Je tu kopu fans Barci ako Cule alebo ty čo vie uznať,nebude dá len vyhovárať ,vie pochváliť ,proste nemá komplex .Potom je tu druha strana tých čo má komplex . Ja keď Barca vyhra zagratulujem ,pochválil som aj Yamala či legendy Barci,nie raz som povedal že Barca nevie bez Realu existovať a naopak Real bez nej. Každá rivalita má byt ale zdravá a má mat svoje hranice,toto neni vojna. Ťažko to vysvetlíš ale ľuďom čo na to nemajú asi mozgovú kapacitu . Klobúk dole za objektívne komenty
Ako aj ja občas nadávam alebo som naštvaný, keď napríklad neuznajú Barcelone pokutový kop ale to asi každý fanúšik svojho klubu. Tiež nie som svätý ale snažím sa byť slušný. Dokážem pochopiť aj rozdielne názory a nemám potrebu urážať niekoho len preto lebo fandí niekomu inému a posielať ho niekde.
Tokyo: problém je skôr v tej kričiacej časti fanúšikov. Ak slepo nefandíš klubu, tak si automaticky fanúšik Realu podľa nich.
Barcelona si to pokašľala sama, nespravila potrebné rozhodnutia, ktoré mali byť spravené. Ak chce nápravu, tak musí spraviť aj nepopulárne rozhodnutia, treba zmeniť veci čo nefungujú. Ak to u súpera funguje, prečo to neimplementovať aj v Barcelone? Len preto, že to je od Realu? Každý od každého kopíruje. Netreba už vymýšľať koleso, ak už ho niekto vymyslel. Nemusíš mať rád Pereza, ale musíš uznať, že vie čo robí. Pozri si všetkých ex-hráčov, neviem o nikom, kto by kydal na klub, ako to v ňom chodí. Vieš presne na čom si. Podpísal si na 5 rokov? Po 4 rokoch sa môžeme baviť o predĺžení zmluvy. Dovtedy neklop. Ale hráš mizerne? Chceme ťa predať preto? Nebudeme prepierať špinavé prádlo na verejnosti. Videl, že by Perez niečo odkazoval Balovy, či Marcelovi cez médiá? A takto sa dá ísť ďalej. Skauting, športový riaditeľ, jasne mantinely, kde proste nelicitujem, chcem hráča XY a som ochotný dať ABC peňazí. Nie? Nájdem iného. Alebo v Taliansku. Talianske tímy sú na tom horšie, ako španielske... Napriek tomu našli riešenia, ako si s tým poradiť. Žiadne výhovorky. To to nechce vidieť, tak len bude stáť a ukazovať prstom na všetkých naokolo, prečo sa jemu nedarí a nikam sa nepohne.
Puding a spol. nikto Vam neupiera pravo navstevovat akekolvek weby. Aj ciel "futbal ma spajat" je velmi uslachtily:D ale nemyslim si, ze toto je najlepsi sposob, ako niekoho spajat :D je to ako keby ste chceli v šenku štamgastom predavat cukrovu vatu a boli ste prekvapeni ked vas odtial posielaju do pi. Navyse ono to potom moze vyzerat trochu pokrytecky, arogantne a provokacne, ked to robite z "nadradenej pozicie", lebo viete, ze nas tim je momentalne v prdeli a vasmu sa dari, takze tato "misionarska" praca sirit dobre slovo futbalu nevyzera velmi uprimne:D Preto si myslim, ze tak ako sa Cules maju primarne starat o seba a svoj klub tak by sa madridisti mohli a mali starat primarne o svuj klub a primarne na svojich fanweboch, ktore su na to urcene. Myslienka spajat futbal je sice pekna, ale svojimi prispevkami proste vzdy budete niekoho provokovat a drazdit, opravnene i neopravnene, pretoze vy ste tu "na navsteve". Nedivam sa na to ciernobielo a teraz naozaj davam bokom tych cules, ktori nevedia diskutovat a utocia len osobne. Mne osobne najviac prekazaju prispevky niektorych cules, ktori sa tvaria ako fanusici, ale miesto mozgu na tomto fore pouzivaju iba hovnomety na vsetko a na vsetkych.
Cule- ale my čakáme že toto neni ten šenk a inteligencia ,vyjadrovanie je na väčšej úrovni . To že som fans rivala ešte neznamená že nedokážem pochváliť Barcu alebo hráča ich,to nedokážu len ľudia čo majú komplex a klapky na očiach . Ako som nie raz povedal ja sem chodim diskutovať u futbale,snažím sa vždy slušno,ak ti ale niekto začne nadávať tak je jasne že sa to tu zvrtne.Ja som ale nikdy nezačal nikomu nadávať ako 1. Proste je mi jedno či je Barca rival ,treba mat trosku nadhľadu a neprezivat to ako vojnu . Nehovorim tým o tebe lebo ty si jeden z tých čo sa vedia objektívne a slusne vyjadrit.
Ozaj nechapem čo je provokačné na tom keď sa vyjadrím že kde je podľa mna chyba,proste vo vseobecnosti komentujem futbal aj na iných fórach .Ja nechodím provokovať ,nepotrebujem robiť zle,ako hovorim nie raz som tu pochválil .Tvrdis že to vyznieva ako nadradenosť ale ja tu nikde nepíšem niečo nadradené ,keď sa zapojím tak väčšinou na komentár na adresu Realu keď sa niekto ide vyhovárať. Ja nemám problém si kludne sadnúť s rôznym fans rôzneho klubu a ak v som videl že má problém tak by som mu pomohol ,veď ako hovorim toto neni vojna ,je ti len sport ,zábava.
Cule90: nie je to tak dávno, čo sa fanúšikovia Barcelony posmievali všetkým naokolo, smiali sa im, dokonca zosmiešňovali. Urážajú súperov. Keď sa situácia otočila a niekto si dovolí rýpnuť, zrazu sa cítia ublížený...
Puding, všetko čím sa "pysis" mam aj ja a navyse aj veci, o ktoré Ty nikdy nemôžeš ani bojovať a pokúsiť a snažiť sa byť v nich dobry...lebo to si tým prílišnym úsilím jedným smerom proste prepasol...ale vidím, že je to všetko intelektuálne obmedzené a riadne Ta to serie...inac by si tu takto nevyskakoval ako nejake nedocenene dieta, ktore trpi a ma traumu, ze mu nebola venovsna dostatocna pozornost od rodicov.... Ste tu s provokácie z nijakého iného dovodu a tie iné bachorky, ktorými sa snažíte uhradiť situáciu sú trápne
nejdem Vám vstupovať do hádky lebo je mi ukradnutá, len MarianH prosím píš celý komentár s diakritikou alebo bez lebo ma z toho polo/polo šľak trafí :D pekný deň :)
...uhladit...malo byt vyssie uvedene...Sargon33, prepáč, som v zahraničí a nemám čas to tu prehadzovat a korigovať, lebo je to diskusia ktorou človek vypĺňa čas iba pri veľkej toalete a nie ako puding písať romány, ktoré majú nulovú výpovednú hodnotu...
Puding - ty si typicky ,,attention whore,, Nielen podla tvojich komentarov, ale ked uz prisla rec na tvoju profilovku -ta patri skor na gay zoznamku. Nie, ty si ju das na forca barca kde si zaveseny nonstop :) Pripominas mi janka hraska, ktory sa tu snazil vtierat kazdemu, zufalo si hladal kamaratov a bol posadnuty sirenim svojej ,,objektivity,,
Puskas - nechceme lebo ak b som ho mal väčšieho tak Marian by sa aj tak vyhovoril že to je chyba niekoho iného 🤣
Marian - Vidíte chalan má všetko len tu fotku ako je v top forme zabudol dať .
Darmo na neho reagovať keď sa opýta čo okrem tej fotky mám ,ja len odpoviem a on povie že sa niečim “pýšim” ,nechápe že na otázku len odpovedám a to neni pyšenie sa. Jedine o čo s tebou nemôžem ja bojovať sú vyhovorky a komplex to mas pravdu.
Kamarát ty sedíš presne na múdrosť “hejteri ta uvidia lietať a povedia že nevieš chodiť “ tak to dopadlo s tvojou narážkou na moju fotku ✌️
Puding pisal som to vseobecne, mne osobne to je jedno. Len hovorim, ze ako madridista prist do fanklubu Barci s tym, ze idem teraz "spajat" fanbase je iluzorny pribeh rovnako ako prist na stadion a predavat tam miesto piva detske hracky a odist prekvapeny, ze ich od teba nikto nechce kupit, aj ked nerobis nic zle. chapes?:) Umysel dobry, ale strategia neni najlepsia:D Keby som nieco komentoval ja na fanbase realu, bezohladu na to, ako velmi rozumne to napisem, vzdy sa tam najde niekto, kto ma odtial bude posielat doprdele a nemalo by ma to prekvapit, lebo taki fans su vsade (tym nikoho neobhajujem proste to tak je). Nosferatu: ano, aj niektori cules rypu a nenazyvam to fanusikovstvo a odsudzujem to uplne rovnako. In general je uplne zbytocne, ked tu ktokolvek nadava komukolvek bezohladu na to, kto komu fandi.
Cule90: ja nemám nič proti porypovaniu v rozumnej miere, patrí to k športu. Ale pamätám si sezónu 21/22 keď Real vyhral LaLigu aj Ligu majstrov, ale ten druhý zápas, keď už viedol o 16 či koľko bodov v 29. kole, že prehral 0:4, čo Ancelotti nechal Modrica ako falošnú 9 a neviem aký experiment ešte k tomu, ako tu "fans" vyslovene urážali Real, aký sú to lúzri, nadávky a podobne. Oslavy ako by sa vyhral titul. Niekto si tu dovolil povedať, že čo robila Barcelona, keď dostala 2x po 4 góly od Girony a už je to hejter Barcelony, fanúšik Realu a neviem, čo všetko ďalej. Áno, 1 výbuch sa dá pochopiť, aj dva. Ale ak 2x vybuchneš 2:4 s Gironou s rozpočtom 60 miliónov, chyba bude niekde inde.
Eli- potom podľa teba každá kulturistika či fitness musí patriť na Gay zoznamku 😁 to je presne názor človeka “nedokážem to ,tak to budem hejtovat “ . Veď sa ukaz ,predved ,ukaz nám v čom si top, ak dajú média fotku vypracovaného futbalistu,fitnes človek si dá fotku svojich výsledkov tak to je podľa teba má gay zoznamku? Poviem ti že tento názor majú ľudia čo sa nemajú čím pochváliť a používajú následne doma len ruku 😉 ja keď mi povieš že si profi kulturista,hokejista ,ukazes mi výsledky ,si v niečom na vysokej úrovni ,tak ti poviem klobúk dole,pokračuj .Nebudem ta hejtovat lebo si v tom danom lepší . Ako som už povedal “hejteri ta uvidia lietať tak povedia že nevieš chodiť”
Písať o niekom že je gay na základe obrázku je absolútne detinské. Takéto slová píšu 14 ročné deti. Každý nech má obrázok aký chce.
Skúsme sa k sebe správať slušne a dospelo. Ja viem že mnoho ľudí štve že sú tu aj fanúšikovia iných klubov ale pokiaľ sú slušní a majú rozumný názor (nie s úmyslom vyvolať provokáciu) tak nevidím dôvod im nadávať.
Nadávať niekomu len preto lebo fandí inému klubu aj napriek tomu že napísal kritiku na náš klub Barcelona neznamená hneď provokácia z jeho strany. Len to napísal tak ako to v skutočnosti je. Barcelona má problémy a vedia to všetci. PEACE ✌️✌️✌️
tokyo - nepisem ze je gay, ale pisem ze je to fotka v style gay zoznamky. A este poukazujem na to ze tento ,,clovek,, je obycajny chvalenkar. Za tu kratku dobu co som zaregistroval, tak sa stihol pochvalit: 2 firmami, premiovym autom(tym najvacsim), niekolkymi nehnutelnostami, precestovanim polky sveta, kopou volneho casu a podla fotky uz aj postavou :))
Tokyo je asi Puding, ten istý človek, len aby mal väčšiu šancu s niekym komunikovať....chlapci, ste najlepší, najviac ste v zivote dokázali, aj deliť stravu si sami dokážete, klobúk dolu pred vašimi unikátnymi raketový schopnosťami....len by ste mali viac cvičiť, ako tráviť čas tu s nami...
Tokyo- on je popleteny total to si nevšímaj .On je super a keď dostal odpoved čo mám okrem fotky tak to skončilo argumentom “aj ja to mám” 😁 Darmo ,sú ľudia čo su ticho a konajú ,ich činy ukazujú výsledky a pptom ta druha skupina čo len plače a za všetko môže niekto len nie on
Eli - ty si robíš srandu ja sa chválim? Začal som niečo sám od seba ? Odpovedám na jeho otázku čo som dokázal či mám okrem tej fotky - tak odpovedám ,predpokladám že na otázku sa odpovedá ,neviem čo na tom je v tom prípade chvalenie ,či mám byt ticho a povedat ,nemám nič len tu fotku? Otázka -odpoved tak si nepleť odpovedanie a chvalenie.
Puding-Ty konaš ticho? Ved Tebe to vobec nedochadza, ze hovoris jedno a robis druhe? Ved Ty si uplny pribrzdenec, prosim Ta, uz chod niekam do riti s tymito nezmyslami, ved Ty ani sam nechapes, co tu pises.
puding - tvoje obkecavacky na tom ze si chvalenkar nic nezmenia. Ja som toho dokazal v zivote dost a som si isty ze ovela viac ako ty, ale nepotrebujem sa verejne vystatovat a nadradzovat nad ostatnych. Si u mna obycajny klamar a vystatovacny clovek.
Jsem na jednu stranu rád, že takový hvězdy jdou do La ligy a zvedne to malinko uroveň té ligy co se hráčů týče!! Na druhou stranu se obávám ligy "kde si pojede Real hegemon a nikdo se mu ani nepřibliží". Jako nechci tu mít styl Německé ligy nebo doby kdy si Juve sbíral tituly, a tím že už při prvních pár kolech bude o titulu prakticky rozhodnuto. V tomhle se mi fakt ta Anglická libí i když si tam jede City dá se říct taky hegemon, tak je furt prohání aspon 2 kluby a posouvá tím vlastně i City. Tady se obávám že to bude šílenost. Atleti ve sračkách, my ve sračkách. Jedna vlaštovka Girona jaro nedělá.
Ale chápu tohle si kluby dělají sami za to Real nemůže, a muže jim to být u řitě. Ale ztrácí to takové to kouzlo boje :). Tak snad se budu mýlit a bude to boj :). A ne formalita po pár zapasech.
Každopádně pro Pereze velká poklona dělá to nejlépe, a Baletáci mají právem být spoko. On jim vlastně ten rozdíl dělá. Radost mít takové vedení.
Jj bohuzial hegemonia realu uz plati roky v LM, myslim, ze v lige budu takisto konzistentnejsie vyhravat, sebavedomie maju vystrelene na K2-ke a faktor Messi viac na nich neucinkuje. A zasluzia si to, lebo nezaspali na vavrinoch, ale strategicky planovali. Na druhej strane, verim, ze nas superenie s nimi urobi lepsim timom. Hracov ako Ramos, Casemiro, Kroos, Modric a dalsich si nasi hraci okolo Messiho mazali na chleba, takisto si myslim, ze sa z nich stali lepsi hraci, ked v tej dobe superili s nami. Teraz sa to asi otoci, klucove bude, ci sme schopni sa z toho nieco naucit a posunut sa na ich uroven ako boli schopni oni po odchode nasej zlatej generacie. Dufam, ze nebudeme musiet cakat 10 rokov, az tato generacia realu pojde do dochodku. Nase vedenie zatial vela nadeje dobuducna nedava:D
Ja som kludny.Hviezd na 3 prdele a nevidim tam ani jedneho kreativneho hraca.Tento rozmar bude flop ako svina.Za 3 sezony je v Anglicku.Flick ak vyriesi dobre dva posty tak ich roznesieme na kopytach.Mame super kader,chce to iny system a pojde to.
Jj suhlas, ten rozdiel neni taky velky, jak sa zda, chce to len vhodne poistit niektore pozicie a ten X-faktor moze prist. Ja sa neobavam Mbappeho ani Endricka ani nikoho, jedine coho sa obavam je, ze po Eure budu dalsiu sezonu rozmrdani Yamal, Pedri, Fermin, Cubarsi a spol:D
No nevím. Oni nás letos přejeli na celé čáře a né jen v útoku, ale hlavně v obraně kde prostě nedostávají góly. Teď k nim přišel hráč, kterej dává každou sezónu dalších 40 gólů.
U nás na druhou stranu budou hrát dekorování důchodce na hrotu, yamal, kterej v 17 bude stále potřebovat hodně času a levý křídlo zatím ani nemáme.....
Bellingham je kreatívny, zvláda to aj Guller, aj Diaz. Otázkou je, čo sa chce hrať, aký systém. Na druhú stranu, môže sa stať, že jeden z dvojice Vinicius/Rodrygo pôjdu preč. Alebo to Mbapemu nepôjde. Za každého z nich môžu vypýtať 100 miliónov.
Modric ma 100rokov-vykonnost uz ziadna.Camavinga ak je kreativny hrac podla teba,tak by si mal prestat sledovat futbal lebo ti to moc nejde.Arda je sopliak co dokopy nic neodohral,takze skoda hodnotit.Bellingham ako tak splna nejake kreativne prvky inak nic.Jedno velke nic.Ked sa pozriem na nasu zaloha s nejakym top DM tak nemaju sancu a je jedno ze vpredu bude stroj.Ak nebude mat servis,tak nic.On nie je messi.
juraj2406, kvalitný materiál musíš mať keď píšeš takéto hlúposti. Modric má 38 rokov a túto sezonu hrával tak, že prevažne naskakoval z lavičky na 20-30 minút a výsledok? Jeho prínos do hry za tento čas bol markantný a to vo veku 38 rokov, takže o ňom netreba debatovať, je to pán hráč a jeho srdce bije za Real, uspokojil sa so situáciou v klube, znižil si plat a podpísal ešte na 1 sezonu, klobuk dole.
Čo sa Ardu týka, tento rok bol na začiatku 2x zranený a mal to naozaj ťažké - no to čo ukázal po návrate na ihrisko je neuveriteľné - za 10 zápasov v La Lige dal 6 gólov a to s minimálnym časom na ihrisku - takže s mladých hráčov je jednoznačne najefektívnejší a perspektíva do buducnosti je obrovská.
Belingham mal ťažkú druhú polovicu sezony - prišiel po zrazení, no napriek tomu ako ofenzívny záložnik nastrielal toľko golov že to nikto nečakal, neviem či sleduješ zápasy RM ale zjavne nie, pretože nevidíš jeho prínos - ten hráč urobí toľko špinavej roboty počas zápasu, že sa mu vyrovná možno jedine Kroos a Camavinga - keď už spomínaš aj jeho, to je stroj ktorý sa nezastaví s takou kondíciou že dokáže behať ako srnka kľudne aj 120.minut. Aktuálne azda najcennejší defenzívny hráč ak sa pozerame na kvalitu, vek a vykony.
Modric konci.Arda hral proti slabym superom,ziadne meritko kvality.Bellingham prestane strielat goly a je hotovo.Camavinga je vsetko mozne len nie kreativny.Ale skoda sa dohadovat.Ty mas iny nazor ja iny.Uvidime ake to bude ked zacne sezona.Podla mna to fungovat nebude.A staci jednoducha taktika.Zaliezt pred 16a nechat hrat real.A je vybavene.Vid prvy polcas vo finale Lm.Akonahle mali tvorit,tak boli hotovy.Dortmund mal hrat druhy polcas rovnako a boli by uspesny.Real nastupil v druhom polcase zalezeny a cakal na brejky.Jednodcuho citatelny styl.Staci proti nim zaliezt a cakat na sancu.Uz tu jedno los galacticos bolo a bohvieco to nebolo.
Bolo to finále LM. Tam nebudeš hrať otvorený ofenzívny futbal, je to 1 zápas čo ťa delí od víťazstva. 1 chyba a môže byť koniec. Dortmund hral to isté čo Real, v prvom polčase, čakal na brejky. V druhom polčase do cca 60 minúty to bolo vyrovnané, potom Real začal hrať a Dortmund sa skoro do ničoho nedostal. Po inkasovanom góle sa mentálne rozsypal a to už bola záležitosť Realu. Navyše ak si pozrieš Real, tak mu chýbal v obrane Militao, chýbal Tchouameni.
juraj, to je Ancelottiho vedenie. Urobí si poriadne domáce úlohy - načíta si hru súpera z videí, pripraví na ňu hráčov, po písknutí sa snaží aby jeho mančaft nejako držal loptu ale v zásade nechal hrať súpera jeho hru a čaká na chyby. Ono aj keď súper chce meniť svoju obvyklú taktiku aby prekvapil súpera tak pri takto pasívnej hre Realu padne prirodzene do svojich vyjazdených koľají. Real učičíka súpera ale stále číha na chybu. A tá príde a Real má tak skvelých útočníkov a rýchle krídla ktoré majú vysokú efektivitu v premieňaní šancí. Pritom všetkom sa stále počas zápasu hráči vcelku šetria - nejako extrémne nenapádajú rozohrávku, neubehajú sa za loptou. Ak niekto nemá celkom svoj deň Carlo má dar od Boha vycítiť kedy ho striedať a za koho a nejako namotivovať hráčov aby v závere zapli na bomby keď treba korekciu výsledku. Toto on vie. Mentálne zápasy Real zvláda do posledného hvizdu.
Neviem preco chodia madridisti na nase stranky...coho sa stale obavate??
Ale za nas Cules to napisem takto: vravite ,ze ste najvacsi klub na svete.Nato mam jednu odpoved:
najvacsie kluby sveta maju treble. Lebo treble vystihuje totalnu dominanciu v danej sezone. Madrid ukope so stastim a casto pomocou sudich tituly,ale nikdy nebol dominantny,zeby rozbijal superov na kasu.Az budete raz dominantnym teamom,pochopite,o com pisem.Nebudete sa triast pred City a bez vyhry postupovat. Vyhrate prve treble (my a Bayern mame dve).
A Mbappe? Osobne ho mozem.nema maniere,ako ten vas saso Vinicius ,ale priklanam sa k nazoru,ze to nemusi klapat.Kto pojde z kola von? Rodrigo? Brazilcan? A co druhy brazilcan nato? Rovnaky post ako Viniciusovi,sedi Mbappemu viac,ako devina.Bellingham bude trpet ,ze uz nie je top hviezda a zacnu starosti....
A posledna vec:
az dokazete vyhrat ligu s cisto vlastnymi odchovancami,alebo tak nastupit na zapasy v LL a LM,tak sa zacnete priblizovat najvacsiemu klubu v historii,tomu nasmu.
ja mam lepsi: chyby rozhodcov vzdy v prospech toho odporneho realu a este aj haluze vdaka ktorym real prisiel k viacerym LM ako slepy k husliam. A teraz si bezkaj honkat nad realom na ich stranku.
Koľko je tu tých parazitov z Madridu ešte len teraz vychádza na svetlo🤦♂️. Boha ved to je choré...aký zmysel je, ze sem niekto komplet fan rivala sem zabrdne? Véd to sa nedá inac nazvať ako provokaterizmus zakomplexovantch....
Futbal je kolektívny šport. Najlepšie individuality nemusia vytvoriť najlepší team. Real mal galaktikos ako Ronaldo, Zidane, Figo, Beckham, Raul a iní a nevyhrali LM. Ja si všímam napr. Bellinghama a mám pocit, že jeho vplyv na hru je čoraz menší. Zdá sa, že je to dosť preplatený hráč. Uvidíme, ale silný Real potiahne aj Ligu.
Alevšak nech si zahrá drobec v Španielsku . Nikto mu nezakazuje hrať 😉 RM má silné mužstvo taká je pravda , no fandiť FCB budem stále 😉
A nech hrá za nich aj Rochniak je mi to jedno, aspoň bude sranda keď nič iné 🤣
Za mňa len toľko, to, že prišiel Mbappé do Realu môže pomôcť nie len samotnému Realu ale taktiež celej LL. Taktiež nikto nemôže vedieť ako to sadne. Ako vidím tak 95% tejto stránky je len zatrpknutých a zarytých doslova odporcov a ľudí ktorí nenávidia Madridu (väčšina len z princípu). To už hraničí s nenormálnosťou, ja som fanúšik Realu ale !NIKDY! som na Barcu nepovedal také špinavosti čo niektorí tu na webe. K tým "tiežfanúšikom" Realu ktorí sem chodia len rýpať - uvedomte si čo pre svet, nie len ten futbalový znamená pojem FC Barcelona! Pozrite sa na ich históriu, hráčov (aj keď len bývalých), trofeje a pod. To že majú posledné roky problémy, za to môže ich vedenie a hospodárenie s peniazmi, každopádne je to stále jedna z najväčších športových značiek na svete. Takže to rýpanie si nechajte pre seba, len tým vírite vodu nenávisti a tým nikomu nepomáhate. Treba mať rešpekt k súperovi a rivalovi. Nakoniec poviem iba jednu vec : JE TO LEN ŠPORT!
Áno Mbappé je veľká hviezda, ktorá prichádza do Realu. Majú tam už veľa ďalších hviezdnych hráčov. Ako im to bude fungovať uvidíme behom budúcej sezóny alebo v ďalších rokoch. Kompetentný v klube by sa nemali pozerať na to koho kupuje Real, ale pracovať na tom aby bola Barca čo najlepšia. Navyše viac krát sa už stalo, že Real mal nakúpený tím superhviezd a Barca ten supertím schovala do vrecka s jedným hráčom.
Jj vidim tam len jeden rozdiel, ze zatial co byvale Galacticos sa mohlo pred 15 rokmi sustredit iba na boj proti nam, my teraz narozdiel od nich bojujeme este sami so sebou kvoli financnym problemom:/ Zatial co Galacticos boli a su v najsilnejsej moznej zostave, my mame este velke rezervy, aby sme si mohli povedat, ze mame hotovy kader co do kvality tak do sirky (ak sa chceme porovnavat s najlepsimi, nie so Gironou, Atleticom a pod.).
Je to sen
Toto je výsledok dokonalého športového vedenia klubu. Toto je Real Madrid. 🚀
Jasne rozbili sme 400 mega. Ale to nikto nevie povedat, ci to iste sa nedeje u vas. Ved taky Tchumeni (90mega) uz viac sedi ako hra. Mbappe tam neni a uz je velebeny a pritom nezabudaj ze tiez stoji 100mega.
Ano prichadzal k nam Cou, Dembele a Grie a aj to boli hviezdy svojej doby
Ja pevne verím že Flick urobí s Barcelonou zázrak a EL CLASICO bude napínavé a vzrušujúce, snáď prídu aj nejaké trofeje budúcu sezónu.
Real bol do kúrenia Bellinghama v pluse…Viac predal ako kúpil . Pustil prec hráčov s veľkým platom ako Ramos,Hazard,Bale,Ronaldo,Isco,Varane
Fakt to mas popletené
Ty si typický príklad fanúšika ktorý večne plače. Lebo Perez, lebo VAR, lebo UEFA, lebo rozhodca a bla bla.
Ale pozrime kto tu mal najväčšie kauzy za posledné roky. Ľudia z Barcelony. Pique, Bartomeu, Laporta a ďalší. Takže takto v skratke.
Miesto toho aby sa choval jak chlap jak sa chová napr Cule90 že má aj normal názor ,vie aj pochváliť ale aj skritizovať tak on bude hľadať problém všade len nie v sebe a vo vedení Barci.
Keď toto pán boh vidí určite rozmýšľa že si mal radšej nechať dinosaurov 😁✌️
A tie neustále reči že prečo sem chodia fanúšikovia Realu Madrid sú už smiešne. Veď nikde nie je zakázané aby sem nechodili. Nie je to tvoja stránka MarianH ani nikoho z nás na tomto fóre. O tom kto sem môže chodiť rozhoduje majiteľ tejto stránky a nie vy! Keby tu takýchto fanúšikov nechcel už dávno majú banány nemyslíš?
Podstatné je aby sa správali slušne ale to platí aj pre ostatných. Keby tu písal non-stop fanúšik napríklad Chelsea nepovieš ani slovo.
@MarianH A áno som fanúšikom Barcelony už dlhé roky, tak ma nemusíš nazývať raketov len kvôli tomu že som ti položil obyčajnú otázku.
Barcelona si to pokašľala sama, nespravila potrebné rozhodnutia, ktoré mali byť spravené. Ak chce nápravu, tak musí spraviť aj nepopulárne rozhodnutia, treba zmeniť veci čo nefungujú. Ak to u súpera funguje, prečo to neimplementovať aj v Barcelone? Len preto, že to je od Realu? Každý od každého kopíruje. Netreba už vymýšľať koleso, ak už ho niekto vymyslel. Nemusíš mať rád Pereza, ale musíš uznať, že vie čo robí. Pozri si všetkých ex-hráčov, neviem o nikom, kto by kydal na klub, ako to v ňom chodí. Vieš presne na čom si. Podpísal si na 5 rokov? Po 4 rokoch sa môžeme baviť o predĺžení zmluvy. Dovtedy neklop. Ale hráš mizerne? Chceme ťa predať preto? Nebudeme prepierať špinavé prádlo na verejnosti. Videl, že by Perez niečo odkazoval Balovy, či Marcelovi cez médiá? A takto sa dá ísť ďalej. Skauting, športový riaditeľ, jasne mantinely, kde proste nelicitujem, chcem hráča XY a som ochotný dať ABC peňazí. Nie? Nájdem iného. Alebo v Taliansku. Talianske tímy sú na tom horšie, ako španielske... Napriek tomu našli riešenia, ako si s tým poradiť. Žiadne výhovorky. To to nechce vidieť, tak len bude stáť a ukazovať prstom na všetkých naokolo, prečo sa jemu nedarí a nikam sa nepohne.
Všetky tie dlhy, Laportove klamstvá, zlé nákupy hráčov, správanie sa k legendám klubu, k trénerom atď.
Ozaj nechapem čo je provokačné na tom keď sa vyjadrím že kde je podľa mna chyba,proste vo vseobecnosti komentujem futbal aj na iných fórach .Ja nechodím provokovať ,nepotrebujem robiť zle,ako hovorim nie raz som tu pochválil .Tvrdis že to vyznieva ako nadradenosť ale ja tu nikde nepíšem niečo nadradené ,keď sa zapojím tak väčšinou na komentár na adresu Realu keď sa niekto ide vyhovárať. Ja nemám problém si kludne sadnúť s rôznym fans rôzneho klubu a ak v som videl že má problém tak by som mu pomohol ,veď ako hovorim toto neni vojna ,je ti len sport ,zábava.
Marian - Vidíte chalan má všetko len tu fotku ako je v top forme zabudol dať .
Darmo na neho reagovať keď sa opýta čo okrem tej fotky mám ,ja len odpoviem a on povie že sa niečim “pýšim” ,nechápe že na otázku len odpovedám a to neni pyšenie sa. Jedine o čo s tebou nemôžem ja bojovať sú vyhovorky a komplex to mas pravdu.
Kamarát ty sedíš presne na múdrosť “hejteri ta uvidia lietať a povedia že nevieš chodiť “ tak to dopadlo s tvojou narážkou na moju fotku ✌️
Skúsme sa k sebe správať slušne a dospelo. Ja viem že mnoho ľudí štve že sú tu aj fanúšikovia iných klubov ale pokiaľ sú slušní a majú rozumný názor (nie s úmyslom vyvolať provokáciu) tak nevidím dôvod im nadávať.
Nadávať niekomu len preto lebo fandí inému klubu aj napriek tomu že napísal kritiku na náš klub Barcelona neznamená hneď provokácia z jeho strany. Len to napísal tak ako to v skutočnosti je. Barcelona má problémy a vedia to všetci. PEACE ✌️✌️✌️
Eli - ty si robíš srandu ja sa chválim? Začal som niečo sám od seba ? Odpovedám na jeho otázku čo som dokázal či mám okrem tej fotky - tak odpovedám ,predpokladám že na otázku sa odpovedá ,neviem čo na tom je v tom prípade chvalenie ,či mám byt ticho a povedat ,nemám nič len tu fotku? Otázka -odpoved tak si nepleť odpovedanie a chvalenie.
Ale chápu tohle si kluby dělají sami za to Real nemůže, a muže jim to být u řitě. Ale ztrácí to takové to kouzlo boje :). Tak snad se budu mýlit a bude to boj :). A ne formalita po pár zapasech.
Každopádně pro Pereze velká poklona dělá to nejlépe, a Baletáci mají právem být spoko. On jim vlastně ten rozdíl dělá. Radost mít takové vedení.
U nás na druhou stranu budou hrát dekorování důchodce na hrotu, yamal, kterej v 17 bude stále potřebovat hodně času a levý křídlo zatím ani nemáme.....
Rozdíl je tedy brutální
Čo sa Ardu týka, tento rok bol na začiatku 2x zranený a mal to naozaj ťažké - no to čo ukázal po návrate na ihrisko je neuveriteľné - za 10 zápasov v La Lige dal 6 gólov a to s minimálnym časom na ihrisku - takže s mladých hráčov je jednoznačne najefektívnejší a perspektíva do buducnosti je obrovská.
Belingham mal ťažkú druhú polovicu sezony - prišiel po zrazení, no napriek tomu ako ofenzívny záložnik nastrielal toľko golov že to nikto nečakal, neviem či sleduješ zápasy RM ale zjavne nie, pretože nevidíš jeho prínos - ten hráč urobí toľko špinavej roboty počas zápasu, že sa mu vyrovná možno jedine Kroos a Camavinga - keď už spomínaš aj jeho, to je stroj ktorý sa nezastaví s takou kondíciou že dokáže behať ako srnka kľudne aj 120.minut. Aktuálne azda najcennejší defenzívny hráč ak sa pozerame na kvalitu, vek a vykony.
Ale za nas Cules to napisem takto: vravite ,ze ste najvacsi klub na svete.Nato mam jednu odpoved:
najvacsie kluby sveta maju treble. Lebo treble vystihuje totalnu dominanciu v danej sezone. Madrid ukope so stastim a casto pomocou sudich tituly,ale nikdy nebol dominantny,zeby rozbijal superov na kasu.Az budete raz dominantnym teamom,pochopite,o com pisem.Nebudete sa triast pred City a bez vyhry postupovat. Vyhrate prve treble (my a Bayern mame dve).
A Mbappe? Osobne ho mozem.nema maniere,ako ten vas saso Vinicius ,ale priklanam sa k nazoru,ze to nemusi klapat.Kto pojde z kola von? Rodrigo? Brazilcan? A co druhy brazilcan nato? Rovnaky post ako Viniciusovi,sedi Mbappemu viac,ako devina.Bellingham bude trpet ,ze uz nie je top hviezda a zacnu starosti....
A posledna vec:
az dokazete vyhrat ligu s cisto vlastnymi odchovancami,alebo tak nastupit na zapasy v LL a LM,tak sa zacnete priblizovat najvacsiemu klubu v historii,tomu nasmu.
Barca-5
A nech hrá za nich aj Rochniak je mi to jedno, aspoň bude sranda keď nič iné 🤣