Tak Xavi dobré vedel koho má v tíme. Roque na Barcelonu nemá ani zďaleka a o chvíľu s ním bude problém ako s Fatim,aby ho dali niekde na hosťovanie a nemuseli mu hradiť časť platu. A Lewa mi pripadá už ako Suarez v posledných sezónach. Otrasný prvý dotyk s loptou, viacej je na zemi a máva rukami ako niečo vytvorí a Fermin má desať krát lepší výber miesta pri gólových akciách ako on.
Tak to potom dopadne, keď zostavy robia agenti hráčov.
Vyhadzujú sa tréneri a športový riaditelia,len aby si Mendez,Zahvi,Deco a Laporta mohli mastiť vrecká.
Keby keby keby! Roque po prvních minutách ukázal že zatím zdaleka na hřiště nepatří !. Měl šílený problémy v 1v1, zpracovat vůbec míč, fotbalově vůbec uvažovat. Celkově uplně hráč bez techniky. Což je hrozně těžké dopilovat. Absolutně nechápu proč ho sem někdo vůbec tahal.
Dovbyk mal vynikajúcu sezónu. Ale je tu len to jedno ale. Je to hráč, čo prestúpil z ukrajinskej ligy a v Girone je len rok. Otázkou je, ako sa mu bude dariť ďalej. Má už 26, takže ani mladý talent to zrovna nie je...
Z ukrajinskej ligy prestúpilo za posledné roky dosť veľa veľmi kvalitných hráčov, boli aj takí čo prestupovali bez trampolíny, priamo do top klubov..
Dovbyk je nie len zakončovateľ ale aj vie si vytvoriť šancu sám.. podľa mňa, veľmi kvalitný hráč.
Tak to potom dopadne, keď zostavy robia agenti hráčov.
Vyhadzujú sa tréneri a športový riaditelia,len aby si Mendez,Zahvi,Deco a Laporta mohli mastiť vrecká.
Dovbyk je nie len zakončovateľ ale aj vie si vytvoriť šancu sám.. podľa mňa, veľmi kvalitný hráč.