ved aj Alemany letel, a Deco tym padom ziskal viac rohodovacich pravomoci. ak trener nieje stotozneny s prestupom nejakeho hraca, tak to klub proste ma respektovat a nema ho kupit. zaujimalo by ma preco vobec Deco dostal tuto funkiu.
Kto určuje nákupy? Na tú tému sa už diskutovalo, tréner chce toho a toho , výsledky nie sú, trénera vyhodia a jeho hráči tu ostanú. A príde nový tréner a to isté. Tréner určite do nákupov má tiež hovoriť, ale hlavné slovo má športový riaditeľ, riaditelia zodpovedajú za dlhodobú stratégiu klubu. Je dobré, že Xavi odišiel, ukázalo sa, že ešte nevyzrel, nemal všetko vyjasnené. Ale nemal odísť tak nedôstojne, podrazácky. A nejaký Nemec sa u nás už mal objaviť, treba nový vietor do štýlu hry, viac dôrazu, pracovitosti, rýchlosti.
maju sa snazit o sulad. Ak trenerovi nevyhovuje hrac, tak ho kua nekupime a nebudem sa na to na Xaviho hnevat. ved to je uplne mimo. Ale to je sucasna barcelona. namiesto toho, aby sa tahalo za jeden povraz to vyzera, ze kazdy sa stara hlavne o seba.
Tréner je od toho aby trénoval a pracoval s tým čo je. Xavimu sa nepáčil Lewa, FDJ, Kessie, Felix, Cancelo, Christensen. Páčili sa mu Alonso, Bellerin, Azpilicueta.
Hej asi mate pravdu chlapci, sportovy riaditel ma dlhsiu zivotnost ako trener, asi by mal mat potom hlavne slovo. Ale nepaci sa mi to:D Uz len preto, ze si myslim, ze Xavi rozumie futbalu lepsie a mohol by bez problemov robit sportoveho riaditela, zatial co Deco trenera vo velkoklube nie. Som zvedavy, co Deco predvedie este pri Flickovi.
To, že Xavi bol vynikajú hráč ešte neznamená, že bude aj vynikajú tréner. Viď príklady ako Maradona, Rooney, Gerrard, Neville, Shearrer, Matthaus, Bobby Charlton atď. Zoznam je dosť dlhý.
Trochu mimo túto tému : nezdá sa vám, že sa tu v diskusiách rozliezli baleťáci ako ruskí hackeri ? Asi si dám pauzu od čítania diskusií...Admin s tým nevie nič urobiť ?
Samozřejmě až čas ukáže, jak to je.