Nesúhlasím .... Definície noční muri je dať hráčom takéto zmluvy ako on a fati .... To že to už hráči využijú je ich šikovnosť ale to im ich klub dal je naša hlúposť
Presne pęto333 vidim to stejne ,stupidita vedeni a porad ne a ne se ponaucit ,tyhle smlouvy se podepisuji dał a pak se divime ze se ne a ne zbavit nekterych…..
To ano, bylo to ještě za Barta, ale i tak je Lenglet strašnej zmrd. Klub šetří kde se dá. Obědy v Masii zrušili, Laporta musí dávat peníze od sebe, nejdou registrovat hráči, kteří k něčemu jsou, na rozdíl od něj. A on stále nemá ani krapet sebereflexe a nenajde si klub na přestup a nesníží si plat i když ví, že u nás si už neškrtne.
To je jedna strana mince .... Ale tá druhá z jeho pohľadu je tá že on mal zmluvu podpísanú a Barcelona až poTom podpísala zmluvu ako lewa za 27m ročne gundo 19 kounde 13.5 cancelo 12.5 ....... Čiže ak má Barca na to aby prinášala nových hráčov pri takýchto platoch tak musí vedieť dodržať aj svoje staré zmluvy
Prečo zmrd? Má platnú zmluvu? Má. Maká a hrá? Áno. Prečo by sa mal zbavovať svojho platu, keď klub dal na prestupoch viac ako 300 miliónov za 2 roky. Evidentne teda peniaze sú.
mne to pride sympaticke, ze nechce ist do arabie, aj ked by tam zarobil pravdepodobne este viac. jedine, co ma na tom serie, ze je to hrac barcy a ma obrovsku zmluvu, ale podpisal ju on aj klub, tak sa musi dodrzat bohuzial
Trochu mimo túto tému : nezdá sa vám, že sa tu v diskusiách rozliezli baleťáci ako ruskí hackeri ? Asi si dám pauzu od čítania diskusií...Admin s tým nevie nič urobiť ?
Áno, tá chuť komentovať príspevky niekedy je fakt mizerná.. ved ak chcem diskutovať o futbale ako takom, tak je milión forumov kde sa to dá, kde ľudia sú ozaj zvedaví čo priaznivci rôznych klubov si myslia na rôzne témy.. jednoznačne sa pripájam aj ja, admin please 🙏🏻
Mna by ani v sne nenapadlo ist trolovat na baletacku stranku....ale niektori baletaci si to viditelne uzivaju a otravuju tu zivot inym....pritom na ich duchaplne vyplody nie je nikto zvedavy....
Akoze on ma u nas lepsi plat ako top stoperi z naj klubov a zmluvu do 2026...to je neuveritelne ked si teraz dohladavam platove podmienky a dlzku kontraktov hracov u nas
Tie označenia za zmrda mi prídu naozaj smiešne... Už vidím ako by si niekto z nás v práci znížil plat aby sa nášmu zamestnávateľovi ľahšie dýchalo (on to urobil). On má proste platnú zmluvu, on nemôže za to že máme tak neuveriteľne neschopné vedenie (už dlhé roky). Na jeho mieste by každý z nás urobil to isté a tie trápne detské reči: "Ja by som mal sebareflexiu", majte, je to pekné, nezabudnite si navrhnúť v práci zníženie platu ak nepodávate ideálne výkony :)
Preco by sa mal vzdať platu čo si myslíte on nepotrebuje peniaze ma rodinu vydavky chcel by som vas vidiet ktory z vás by sa vzdal svojho platu dobrovoľné a pracoval za symbolicky plat keď pôjdete zajtra do roboty choďte za vašim šéfom a povedzte mu ze budete pracovat zadarmo a niekedy dáte aj nadčas aky ste tu niektorý strašné mudry ale ani jeden to nepovie je to normalne a logicke ze očakávate plat za vašu prácu tak konecne nepíste somariny ze si ma znizit Lenglet plat
Lebo doteraz nemusel riesit takychto hracov a teraz nech ukaze.