Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Bohužel musím souhlasit.
Presne tak. Chybaju 3-4 hraci aby to bol TOP klub. Ak ich Flick dostane tak budu hrat o trofeje. Ak nie, dopadne to rovnako. Keby ich dostal Xavi tiez by hrali o trofeje...
Ja tiez suhlasim.. najlepsie to je vidno ked si pozriete zapasy za ery puyol, pique, busi, iniesta, xavi, alves, messi.. to mame len 7 hracov co je kostra timu absolutne vynimocnych.. dal by som este o jeden stupienok vyssie busi, iniesta a asi tak 3 dalsie messi uplny extrem.. ja nechapem ked citam komentare ze mame momentalne kvalitny tim.. ked si zoberiem takeho pedriho prime tak to je za mna tak 1/3 iniestu.. gaviho ani neviem ku komu prirovnat aj ked ma talent je to specificky hrac a pri velkom stasti mozno yamal sa neskor bude priblizovat tej skupine hracov co som vymenoval na zaciatku.. hraci ako de jong, gundogan, araujo to je za mna kvalita tak polovicna oproti hracom zo zlatej ery.. si zoberte ze mi nemame vobec kvalitnych krajnych obrancov co je zaklad ked chce hrat barca svoj styl..
Smutná pravda. Ale treba povedať, že aj kvalitný tréner je zložkou úspechu. Otázka je, či Xavi dokázal z mužstva vyťažiť maximum. Problém je najmä, o tom hovoril ešte blahej pamäti Messi, intenzita hry a tá sa odvíja od dobrej kondície. Kedysi nepotrebovali barcelonskí hráči trénovať kondíciu, lebo mali iné kvality, ale táto generácia už tie futbalové kvality nemá, tak musí behať, behať, behať.
Ešte som zabudol dodať, že Barcelona, keď bola úspešná, vždy mala výnimočných hráčov od Cruyffa, Maradonu, Romaria, Stojčkova, Koemana, Rivalda, Ronaldinha, Messiho, Etoa, Iniestu atď. Teraz v Barcelone žiadny takýto hráč nie je.
Nie je to celkom tak. Leverkusen asi nemá lepších hráčov ako Barcelona a ako hrali? Tréner tam na niečo je, nieže dajte mi super hráčov a ja vyhrám všetko. Tak to nefunguje. Barca mala 2 golden boys a možno ide mať tretieho. Treba aj trénera ktorý s tými hráčmi vie pracovať, zomknúť ich a vyžmýkať z nich maximum. Bol taký tréner Valverde, Setién, Koeman alebo Xavi? Zidane nemal lepší tím ako Barca v tom čase ale vyhrával Ligu majstrov jedna radosť. Takisto je treba dobrá atmosféra v klube. Ide do toho veľa faktorov.