Bude zaujímavé sledovať kto bude hrať na krídlach v budúcej sezóne .... Asi jediná istota je yamal má RW ...ja dúfam že ako jeho náskok zostane práve Ferran a na LW by prišiel nico výmenou za raphinu .... A dúfam že tu nezostane felix
Ja by som Raphinu nehal je to jeden z nasich najlepsich hracov. to ze nevie 1 na 1 je nepodstatne aj tak ma dost golov a asistencii a v dolezitych chvilach. Maka na 100% v utoku aj obrane a dokonca sa teraz naucil hrat aj pod hrotom a na pravo aj ked to povodne nechcel. Profesional ako sa patri. Ked si to porovnas Tak Raphina ma 10 golov a 13 asistencii za 1900 minut co je cca 84 minut na bod. A napriklad Saka ma 20 golov a 15 asistenci ale za 3900 minut co je cca bod za 114 minut. Takze neviem preco ho tu vsetci posielate prec.
To je tak keď v tomto klube nevedia zatočiť s takými vandrakmi ako ferran torres jemu budú aj o 5 rokov dávať ďalšie šance proste prísť za ním nefigurujes v našich plánoch hľadaj si klub inak skončíš v b tíme dovidenia
Niektorých hráčov nemôžeš poslať do B tímu pre ich zmluvu .... A aj ak by si mohol tak ako skvelé by bolo mať hráča v B time ktorý bude brať dobrý plat a usmievať sa ...a tebe bude blokovať peniaze v platovom strope
Druhá vec je že ak toto spravíš 2-3 hráčom tak hádaj ako skvelo sa bude jednať s ďalším hráčom ktorý bude prichádzať do Barcelony keď bude vidieť čo ho môže čakať
boooze tieto dríty, ako by sa tebe páčilo... presne tak všetci by mali poslúchať na slovo! a kto nie tak najgeniálnejší prezident spustí fáz finančné páky 48563352, zaplatí vyhadzovačov a pôjdu preč!!!
chlapci veď sa zobuďte, tiež nie som nadšený že tu bude ešte nejaký ten rôčik poberať nehorázne prachy za nie zrovna oslnivé výkony ale dali sme mu takú zmluvu, treba sa k tomu konečne začať stavať chlapsky a nie len plakať a vyhovárať sa (aj keď teda nášmu prezidentovi a našťastie už extrénerovi nič iné nejde...).
Pozri, všetko je o dialógu medzi klubom a hráčom a ich vzájomnej dohode. Ak sa ty z pozície klubu správaš k zamestnancovi ako k špinavej handre, skús hádať, čo sa stane. Navyše vyjadrenia klubu, že ak chce ostať, musí si znížiť plat, odkazy cez médiá, jeden deň ťa klub ubezpečí, že s tebou rátajú a nie si na predaj, zajtra sa dozvieš, že klub už sa dohodol s iným klubom a ty to máš podpísať...
Lenže on nie je zamestnanec .... On má uzavretú zmluvu... Ak to chcete takto jednoducho porovnávať tak si predstav že máš firmu a inej firme zaplatíš za výrobu 1000 kusov materiálu ... Tá druhá firma to výroby dodá a je to podľa zmluvy ale zrazu sa to tebe nepáči a chces to zrušiť ....a nechceš nič platiť ... Každý by ťa niekam poslal
Čo si určuje akože ten hráč? Hráč aj klub majú svoje práva aj povinnosti na ktorých sa dohodli v zmluvne. Už minule som sa ťa niečo pýtal. Dozviem sa odpoveď?
Problém je že tento saso nič nedodal výkony tak v 10-15% zápasov a potom tiež večne zraneny ak toto nie je dôvod na vypovedanie zmluvy tak už neviem čo keď chces tak veľmi porovnávať s firmou dodávajúcov 1000 kusov tak Torres je ekvivalent firmy čo dodala 600 miesto 1000 a z tých 600 bolo 150 v normovej kvalite ukáž mi firmu na svete ktorá by toto trpela a platila za to peniaze
Roman pri Tom aké máš názory na vypovedanie zmluvy a ešte si dovolis niekoho volať sasom tak to je na smiech ..... V zmluve určite nemáš počet gólov ktoré musí dať ( jedine ak ako bonus) a ani počet zápasov bez zranenia.... Čiže reálne žiadny dôvod na vypovedanie zmluvy nemáš ....a ak v zdravom stave je k dispozícii trénerovi tak to je 1000 dodaných kusov to že ty máš na to iný názor je len a len tvoj problém
Chýbal v 10 zápasoch kvôli zraneniu, inal nastúpil do 113 zápasov za Barcelonu, v 8 sedel na lavičke. 10 zápasov je večne zranený? To je mi novinka, asi si pôjdem zmeniť slovník, čo znamená večne. Aspoň buď objektívny. Na to, že je RW odobral na LW 54 zápasov.
Za poslednú sezónu je to 4. najproduktívnejše španielske krídlo bez ohľadu, či LW alebo RW.
Za Barcelonu má 5938 minút a 25+11, čo je 165 minút na bod.
Nový miláčik klubu Yamal, 2957 minút, 7+10 = 174 minút na bod, podľa teba neschopný Torres, ktorý proste zase hral 27 z 42 zápasov na LW či hrote má 1994 minút, 11+4 = 133 minút na bod. Patrí medzi najlepších hráčov s pomerom odohrané minúty a body v LaLige.
Ok, daj teda, čo si od neho očakával? 20+20? 30+30? 50+50? Je to extrémne jednoduchá otázka.
Ako nejdem hejtit ferana ani obhajovať yamala . Ale u yamala vidíš mágiu s loptou , 1na1 , prihrávky atď v 16 rokoch a feran ako prestup za 50+ určite nezodpovedá cenovke.
Vyššie sa spomínal saka vs raphinha to tiež ako keď ma saka loptu je nebezpečný obrancovia sa trasu co spraví ale raphinha si koľko krát nespracuje ani pas do behu . Ale na druhej strane súhlasím že raphinha je po yamalovi alebo s yamalom najnebezpečnejšie naše krídlo a workrate oproti feranovi a felixovi sa nedá porovnávať, feran a Félix na to ako hrajú a aké čísla prinášajú tak majú pohyb na ihrisku hlavne bez lopty ako keby dávali 50 gólov iba v lige za sezónu
Jedna vec je nejaká mágia, druhá nejaké výsledky. Na takého Adamu Traoreho sa dobre pozeralo, kľučky a podobne, bol dlhodobo hráč s najväčším počtom úspešných driblingov, ale neviem, či mal niekedy sezónu s viac ako 5 bodmi. Torres nemôže za to, za koľko ho Barcelona kúpila. To že veľa ľudí to nevie pochopiť je už vec druhá. Proste Torres nie je rozhodne neschopák.
Ja osobne si myslim take ,ze hraci jako torres felix proste pujdou hodne nahoru,zvlast u felixe cekam,ze mu nebude tolerovat to jeho obcasne prochazeni po hristi . Hlavne nejvic doufam ze Roque dostane sanci aspon v priprave,ze ho hned neodjebou do porta nebo nekde jinde bez toho aby se mohl ukazat
chlapci veď sa zobuďte, tiež nie som nadšený že tu bude ešte nejaký ten rôčik poberať nehorázne prachy za nie zrovna oslnivé výkony ale dali sme mu takú zmluvu, treba sa k tomu konečne začať stavať chlapsky a nie len plakať a vyhovárať sa (aj keď teda nášmu prezidentovi a našťastie už extrénerovi nič iné nejde...).
Za poslednú sezónu je to 4. najproduktívnejše španielske krídlo bez ohľadu, či LW alebo RW.
Za Barcelonu má 5938 minút a 25+11, čo je 165 minút na bod.
Nový miláčik klubu Yamal, 2957 minút, 7+10 = 174 minút na bod, podľa teba neschopný Torres, ktorý proste zase hral 27 z 42 zápasov na LW či hrote má 1994 minút, 11+4 = 133 minút na bod. Patrí medzi najlepších hráčov s pomerom odohrané minúty a body v LaLige.
Ok, daj teda, čo si od neho očakával? 20+20? 30+30? 50+50? Je to extrémne jednoduchá otázka.
Vyššie sa spomínal saka vs raphinha to tiež ako keď ma saka loptu je nebezpečný obrancovia sa trasu co spraví ale raphinha si koľko krát nespracuje ani pas do behu . Ale na druhej strane súhlasím že raphinha je po yamalovi alebo s yamalom najnebezpečnejšie naše krídlo a workrate oproti feranovi a felixovi sa nedá porovnávať, feran a Félix na to ako hrajú a aké čísla prinášajú tak majú pohyb na ihrisku hlavne bez lopty ako keby dávali 50 gólov iba v lige za sezónu