Chalan bol dlhšie zranený predtým ako prišiel do Barcelony. Nové prostredie, nový ľudia, nový herný štýl. Guiu je v tom prostredí dlhšie. Po pol roku vynášať súdy je dosť skoro.
Samozrejme nikto nečaká že bude hrať ako Messi .... Ale keď nastúpil bol najhorší na ihrisku ....a to že bude hrať lewa je asi 100% a myslím že si nebudeme nechávať oboch aj guiu aj roque a preto asi pôjde jeden preč ... Za mňa guiu zatiaľ lepší
Otázkou ale stále ostáva, čo od neho chcel tréner a na čo je zvyknutý. Ja som ho hrať v predtým nevidel, tak neviem, čo očakávať od neho, že akým štýlom hrá. Možno mu to nesedí a zlyhal skauting klubu. To ale nie je chyba hráča.
Nosferatu ale my nečakame že uhra jak prime messi . Ale vyjadrenie jeho agenta na adresu xaviho po čom bol vyhodený vyzerajú ako by to bol ozaj r9 :D
Guiu je rozdiel ten že bude ôk ako dvojka a keď nebude hrať na druhej strane roque a jeho agent budú plakať a budú toxic
Co od neho chcel tréner? Aby si spracoval loptu co neurobil
Aby lepšie zakončil co tiež neurobil
Véd tam aj ten co sa nerozumie futbalu vie ze nehral dobre
My vidime len to,co bolo v zapase a toho teda nebolo vela. Trener (Xavi) ho ale videl na treningoch kazdy den a urcite by dostal viac sanci,ak by na nich hviezdil.Nechce sa mi verit,zeby bol sikovny a nedostal sance. Uvidime ,co povie - urobi Hansi.
Guiu je rozdiel ten že bude ôk ako dvojka a keď nebude hrať na druhej strane roque a jeho agent budú plakať a budú toxic
Co od neho chcel tréner? Aby si spracoval loptu co neurobil
Aby lepšie zakončil co tiež neurobil
Véd tam aj ten co sa nerozumie futbalu vie ze nehral dobre