Ako sa to zdá byť ťažké zaradenie Fayeho do prvého tímu? Predať Christensena, alebo Iniga, Garciu ani nehovorím a miesto je. Netvárme sa, že sa to nedá.
Ale ty chápeš že tí hráči ktorých si vymenoval sú pod zmluvou keď povedia nejdem tak nejdú a hotovo nebudú mať minúty?Okey ďalšiu sezónu ich predáme o 50% lacnejšie. Nemôžeš Zachádzať s hráčmi jak s predmetom.
Ale ty nechápeš, že ja tu neriešim otázku toho či chcú preč, to tu riešiš ty. Do tejto debaty sa mi nechce ani kúsok vchádzať. Ja len vravím, že miesto pre Fayeho môže byť. Nič viac neriešim.
Otázka je proč se zbavovat třeba Christensena, který dokáže být skvělý hráč, když máme stopery furt zraněné a risknout to s Fayem, když tato sezóna byla pokažena právě nezkušeností mládí. Faye dle reportů na Áčko nemá. Buď se bude držet to nejlepší a bojovat o poháry a nebo to bude přechodná sezóna, kdy se vsadí na mládí. Mladých v týmu je dost a peníze budou i bez tohoto prodeje (Christensena 30+ mil). Tak co je důležitější, nějaký pohár nebo kašlat na sezónu a dát šanci nepřipravenému mladíkovi, co se zpětnou klauzuli může být pod kontrolou jinde a zlepšovat se. Takto se oslabit a dát tam mladíka se může na každém postu, ale zkušenosti je to, co chybí.
V LaLige môžu hrať max 3 hráči naraz v A z B tímu atď a môžu byť striedaný len za hráčov B. Ak som dobre pochopil. Yamal je hráč B, Gavi zatiaľ tiež (tam to je stále na súde), Fort, Cubarsi, Lopez atď. Chceš, z neho hráča A? Musí dostať dospelácku zmluvu a musí sa registrovať. V A tíme môžeš mať max 26 hráčov, z toho zvyknú byť 3 brankári. Teda 23 hráčov.
Hráči A tímu
Stegen, Pena, Astralaga -3
Araujo, Kounde, Christensen, Martinez, Balde, Dest, Garcia, Lenglet, Julian Araujo - 9 kusov
Romeu, Pedri, FDJ, Lopez, Gundo Torre - 6 kusov
Torres, Raphina, Roque, Lewa, Fati - 5 kusov
To je 23 hráčov A tímu, ak som nikoho iného nezabudol. Teda teoreticky máš 3 voľné miesta. Samozrejme nemusíš ich registrovať na ďalšiu sezónu, ale platiť im musíš a ráta sa to do platového stropu.
Hráči A tímu
Stegen, Pena, Astralaga -3
Araujo, Kounde, Christensen, Martinez, Balde, Dest, Garcia, Lenglet, Julian Araujo - 9 kusov
Romeu, Pedri, FDJ, Lopez, Gundo Torre - 6 kusov
Torres, Raphina, Roque, Lewa, Fati - 5 kusov
To je 23 hráčov A tímu, ak som nikoho iného nezabudol. Teda teoreticky máš 3 voľné miesta. Samozrejme nemusíš ich registrovať na ďalšiu sezónu, ale platiť im musíš a ráta sa to do platového stropu.