Nejdem tu rozpravat konkretne o Raphovi ale zarabaju futbalisti za tyzden to co bezny clovek za cely život tak čo čaká ze ho bude kazdy chvalit a po pleci ho buchat? Vybral si zle povolanie, nech skusi ist hociktory hrac cestára 12 hod denne a ledva vyzije a pitom nech volaco povedia.
Marek nie vždy práca ktorá sa zdá najťažšia aj je najťažšia .... Ja osobne som pracoval na stavbach kde som bol platený od výkonu 31 dní v mesiaci a priemerné 14h denne ako zeleziar ... Pracoval som nočné za pásom .... Mal som prácu kde som bol vedúci a riadil som od 30 do 70 ľudí ... A aktuálne mám vlastnú firmu ktorej sa celkom darí a úprimne môžem povedať že to čo robím teraz je jednoznačne najťažšia robota akú som kedy mal ako na telo tak aj na hlavu a ani práca na stavbách sa ani zďaleka nemôže rovnať
@Peto333
Peto povedz úprimne. Vymenil by si to čo robíš teraz za to čo si vravel že si robil 14 hodín denne 31 dní v mesiaci ako železiar? (Osobne si myslím že to je nemožné ale dajme tomu)
Dostal som kritiku ale nikto o mne nepise nonstop ze vyhodte ho z roboty pravdo out a ked nieco pokazim nehatuje ma milion ludi a nepraju mi smrta a nevyhrazaju sa mi a hlavne nikto si nevymysla o mne nepravidve informacie aby bol zaujmavy a predaval viac.
A ty by si si robil z toho tazku hlavu co nejaky alkoholik ktory ma smutny zivot na teba hovori? Ked mas tak nastavenu hlavu ze ano tak v profesionalnom futbale a v Barcelone nemas co robit.
Okej obhajuj si toxickych ludi co robia veci na hranici trestnych cinov... A este davaj vinu tomu co chce len hrat futbal. Ja s tym vobec nesuhlasim. Ale evidentne si z tych co sa schovavaju za anonymitu internetu a myslia si ze mozu vsetko.....
Peto povedz úprimne. Vymenil by si to čo robíš teraz za to čo si vravel že si robil 14 hodín denne 31 dní v mesiaci ako železiar? (Osobne si myslím že to je nemožné ale dajme tomu)