Niekto si asi zabudol prečítať zdroj ... marca. Takto formulovaný článok ťa ľaká k takému názoru. Araujo vždy vravel, že chce v Barcelone zostať. Je možné, že teraz uvažuje nad každou možnosťou, ale rozhodne ešte nie je 100 % rozhodnutý pre odchod ako je písane v článku. Problém s Araujom je ten, že má nižší plat ako Christensen a aj s novým predĺžením mu nedali toľko koľko by chcel a úprimne aj koľko by si zaslúžil. Araujo sa cíti právom nedocenený. Čo tak začať riešiť ten problém ako ho takto tlačiť k odchodu s výhľadom zárobku.
Osobne by som ho predal ak pride slusna ponuka v oblasti 60-80m.
Ronald robi opakovane chybu vo velkych zapasoch - cervena proti psg, penalta v el classicu.
Mame cubarsiho a nejaku nahradu urcite zozeneme. Peniaze naviac sa daju investovat do DM alebo kridla.
Jop robí chyby, ale buď to chybou získame alebo stratíme. Jednoducho tieto chyby sú len riskantné možnosti. Stále je lepšie pre to niečo spraviť ako sa len nechať prizerať na to ako súper môže skórovať (smola v tomto prípade je len červená karta a že je tím oslabení, pre žltú sa to oplatí).
Nezabudni, že Cubarsi "fauloval" Vazqueza v Elclassicu keď mali penaltu ;)
Christensen Kounde Cubarsi Inigo. Moznosti je dost a zaobideme sa aj bez Arauja, peniaze navyse sa teraz velmi hodia. Naucme sa uz konecne robit kompromisy a necakat len tvrdohlavo na to ze nikoho nepredame a zaroven nam Tebas dovoli kupit Haalanda s Rodrim naraz.
Čo tak urobiť kompromis inak a predať Christensena napríklad a nie nášho najlepšieho stopéra. Nikto nevraví, že by sme nemali predávať vôbec, ale ide o to koho predať a koho nie.
Tyvole ak by ste tu chceli niektori predat Arauja tak za tu cenu musite doniest aj podobne kvalitneho stopera. Inak neni mozne ze budeme dalsiu sezonu branit utok realu s Koundem, Christensenom, Cubarsim a Inigom. Araujo stoji vela lebo je to jeden z najlepsich stoperov na svete. A my potrebujeme najlepsich stoperov na svete.
Christensen je lepsi. Ak nebudeme vediet drzat loptu tak mozeme mat vzadu aj styroch Araujov a Mbappe Vini okolo nich prefrcia jak nic. Christensen nerobi take hrubky, dokaze zaskocit v zalohe a hlavne je daleko kvalitnejsi na lopte a v rozohravke co nas prave ochrani pred Mbappem a spol.
Ak tu chceme mat take dedinske zmyslanie ze proti dobremu utocnikovi nas zachrani len dobry obranca tak zbohom, trrba riesit radsej to aby fungoval system a aby sme nemuseli riesit koho oni maju v utoku.
Christensena v zálohe potrebovať už nebudeš. Ak nič, nejaké DMko z tohto leta musí klapnúť. Viac potrebujeme udržať Koundeho, aby sme mali aj defenzívne RB pre prípad. Ak si chcel napísať, že Christensen je lepší od Arauja, tak to zbohom.
A kto sa tu bavi o Cubarsim :D? Ja hovorim ze narozdiel od Arauja Christensen je spolahlivy s loptou.
Dobre nepotrebujeme, zrani sa to nove DMko a potom co? 2 mesiace sa tam bude trapit zas de Jong?
Ved ano udrzme aj Koundeho, preto hovorim ze z tych troch je Araujo najvhodnejsi kandidat na predaj.
"Ak nebudeme vediet drzat loptu tak mozeme mat vzadu aj styroch Araujov" Bavíme sa celkovo o obrane, nie? Preto Cubarsi je toho súčasťou. Ja som bol za príchod aj Guida zadarmo ako náhradne DMko, ale Flick ho asi nechce, no. Kto ubráni Viniciusa ak by si predal Arauja? Kto tam s ním a korytnačkou udrží rýchlostne? Christensen je dosť pomalý a Kounde stíhal naposledy čo pamätám Vinkovi len tak tak, ale nie tak dominantne s prehľadom ako to robil Araujo.
Ja sa radsej budem spoliehat na system v ktorom Christensen a Cubarsi budu plnit to co treba a vtedy nebude tak casto vznikat nebezpecie na ktore nepomoze aj keby naklonujes Arauja. V poslednom Clasicu ked sme fasli debakel zhorel aj Araujo a dokonca bol najhorsi z obrany.
Mbappe Vinco Bellingham nech si pekne nahanaju loptu, nie ze Araujo ma nahanit ich potom, ak to ani takto nechapes tak uz neviem.
Marquinhos je sen.To je stoper.Araujo je premotivovany neskutocne a z toho pramenia chxby.Samozrejme,cim bude starsi tym bude tych chyb menej.Tazke rozhodovanie
Marquinhos má 30 rokov a je hráčom PSG. Barcelona sa o neho zaujímala keď mal toľko rokov čo Araujo, ale teraz už určite nie. Zveličuješ Araujove chyby.
Barcelona musela 60 minút len ubrániť 2 gólový náskok. Spravil chybu, ale PSG hralo strašne a ten 2 gólový náskok proste aj v 10 hráčoch mali ubetónovať.
Koľko bolo zákrokov, ktorými nás zachránil, ktoré nás dostali až do štvrťfinále, ale boli tak bežné, že si na ne ani nespomenieš ... Budete opakovať tu jednu jeho chybu ďalších xy rokov pobabrane s vami. Každý robí chyby aj ty najlepší. Keby také urobil Messi tiež by si ho predal kvôli jednej chybe aj keď široko ďaleko by nebol na svete lepší hráč od neho. No tak ...
Ronald robi opakovane chybu vo velkych zapasoch - cervena proti psg, penalta v el classicu.
Mame cubarsiho a nejaku nahradu urcite zozeneme. Peniaze naviac sa daju investovat do DM alebo kridla.
Nezabudni, že Cubarsi "fauloval" Vazqueza v Elclassicu keď mali penaltu ;)
Dobre nepotrebujeme, zrani sa to nove DMko a potom co? 2 mesiace sa tam bude trapit zas de Jong?
Ved ano udrzme aj Koundeho, preto hovorim ze z tych troch je Araujo najvhodnejsi kandidat na predaj.
Mbappe Vinco Bellingham nech si pekne nahanaju loptu, nie ze Araujo ma nahanit ich potom, ak to ani takto nechapes tak uz neviem.