Ak nie tento rok, tak to bude budúci rok. Ak toto leto vybavíme DM, LW a niekoho na RB Cancelo/Frimpong, tak budúci rok zostáva Wirtz, ktorý sa pravdepodobne zaradí medzi krídelníkov, takže súčasné krídla Ferran/Raphinha budú musieť uvoľniť miesto. Mimo toho bude treba asi aj hrot za Lewu o rok a z niečo to bude treba financovať.
Môže to byť teraz LW do základu, ale o rok to môže byť viac konkurencie na krídlach. Nevravím tým, že máme dať Nica na lavičku o rok ak príde, ale stále aspoň 3 zo 4 krídiel potrebuješ mať top. Za mňa Wirtza vieš dať aj na iné posty, ale to závisí od formácie.
Mikimi ty si posadnutý wirtzom neskutočne:D ak ale tento rok príde nico Williams tak wirtz je nepotrebný suarez to napísal správne
To je to iste ako keď sme mali messiho ja RW lavaka co sa sťahoval do stredu a my sme kupovali len ľavákov hrajúcich na pravo alebo v strede keď sme hľadali náhradu za neymara
Griezman dembele malcolm a vlastne aj coutinho síce bol pravak a každý z nich pohorel u nás
A ako píšeš potrebuješ 3 top
Tak máš yamal nico Williams a raphinha istí obidve krídla a síce není extrémne kvalitný a není som z neho úplne hotový ale ten workrate sa nedá poprieť
Nemôžeš v klube co je namizine kupovať hraca za 100 + mega na lavicku alebo rotáciu
Resp dat 60 mega na nica 100 na wirzta a nech sa točia:D a utok bude hrať lewa lebo nebudu peniaze na nahradu
Ak kúpime tento rok DM, tak o rok nebudeme kupovať ďalšie aj keby to bol Rodri. Som posadnutý Wirtzom odkedy vidím efekt Bellinghama v Reale. Real si zbiera najhodnotnejších hráčov a Wirtza im nemôžeme nechať ešte keď sníva o Barce.
Podla toho co pisu media posledne dni tak Flick asi Raphinovi neveri a planuje Frimponga vyuzivat zaroven ako dvojku za Yamala. Zaroven sa zhana lave kridlo takze moc ruzovo to pre Raphinu zatial nevyzera. Lopez hra na takom poste kde ma konkurenciu Gundogana Pedriho aj Gaviho.
Klub nedokáže registrovať Baldeho s 1,5 miliónovým platom a to nič nestál. Takže schopné ľavé krídlo bude stáť tak 60+ miliónov, Frimpong ďalších 60 miliónov (a to v oboch prípadoch neriešim bonusy pre hráčov a agenta). Zároveň má prísť DM, dajme tomu že ten Giu či kto to bol zadarmo. Nikto z tých 3 nebude hrať zadarmo (naposledy pred 3 rokmi čo som pozeral, tak minimálny ročný plat v hrubom v LaLige je 155 tisíc).
Pedri bude polovicu sezóny out pre zranenia, Gundo už mladší nebude, Gavi sa vracia po ťažkom zranení.
Dokedy to budeš opakovať Nosferatu? Áno keď si na hranici FFP a máš malí priestor pre medzeru na operovanie s platmi, tak áno aj Baldeho 1,5 m môže byť problém, ale asi si zabudol, na čom teraz vedenie pracuje, čo sa snažia dohodnúť a čo to bude znamenať ak sa to všetko dohodne. Možno keď poprosíš tak ti to niekto dopovie.
Dal som si tú námahu, a vedenie pracuje na tom, aby podľa rôznych zdrojov zohnalo 100-150 miliónov do 30. júna aby mal klub vyrovnaný rozpočet. Nemáš vyrovnaný rozpočet, budúcu sezónu sa ti zníži strop FFP. O tom, že rozpočet na túto sezónu bol prehnane optimistický svedčí aj to, že na začiatku sezóny muselo vedenie riešiť bankové záruky.
Ale ak si myslíš, že vedenie do 30. júna nájde 100-150 miliónov, do konca leta ďalších 250miliónov na nákupy ako Rodri, Williams, Cancelo, ďalšie leto 200 miliónov na Wirtza a útočníka, prosím veriť v to môžeš. Ja neverím, že za cca 14 mesiacov dokáže klub niekde vyčarovať pri príjmoch cca 750 miliónov ďalších extra 500 miliónov na nákupy.
To je to iste ako keď sme mali messiho ja RW lavaka co sa sťahoval do stredu a my sme kupovali len ľavákov hrajúcich na pravo alebo v strede keď sme hľadali náhradu za neymara
Griezman dembele malcolm a vlastne aj coutinho síce bol pravak a každý z nich pohorel u nás
A ako píšeš potrebuješ 3 top
Tak máš yamal nico Williams a raphinha istí obidve krídla a síce není extrémne kvalitný a není som z neho úplne hotový ale ten workrate sa nedá poprieť
Nemôžeš v klube co je namizine kupovať hraca za 100 + mega na lavicku alebo rotáciu
Resp dat 60 mega na nica 100 na wirzta a nech sa točia:D a utok bude hrať lewa lebo nebudu peniaze na nahradu
Pedri bude polovicu sezóny out pre zranenia, Gundo už mladší nebude, Gavi sa vracia po ťažkom zranení.
Ale z čoho?
Christ + raph by som sa nebál pustiť a to pri dobrom predaji je 80+40 =120
Pri zlom 60+30 =90
Ale ak si myslíš, že vedenie do 30. júna nájde 100-150 miliónov, do konca leta ďalších 250miliónov na nákupy ako Rodri, Williams, Cancelo, ďalšie leto 200 miliónov na Wirtza a útočníka, prosím veriť v to môžeš. Ja neverím, že za cca 14 mesiacov dokáže klub niekde vyčarovať pri príjmoch cca 750 miliónov ďalších extra 500 miliónov na nákupy.