Je jedno ci hra za reprezentáciu alebo nie , pravda je taká že za barcu odohral slabo a nemal by byt dôvod míňať na nho peniaze keď sa chceme posunúť dopredu
Na druhej strane dnes Romano písal ze o guiu sa zaujíma bayern a chelsea lebo ma 6m výkupnu:D
Akože ak roque stojí 40+ tak guiu určite nie 6m
Ale to len svedčí o tom ze vo vedeni nie sú správni ľudia
Joao má kopu talentu a má potenciál byť jedným z najlepších hráčov generácie. Problémom však je jeho prístup. Snaží sa tak v jednom zápase z desiatich. Sk mu nedokázal zmeniť mindset Simeone ani Xavi, tak uvidíme, čo zvládne Flick. Ten by to možno mohol dokázať. V opačnom prípade by zostal možno tak Ancelotti. Ten takéto hviezdičky zvláda extrémne dobre.
Félixov prístup a jeho workate nie sú hodne Barcelony a ak naozaj chce klub posunúť vpred tak on neukázal že je ten pravý
Keď si vezmem že nico ma výkupnu 60m a my by sme Co i len polovicu z toho mali dat na Félixa tak je to strašný fail
mn utkvelo v pamati ako bez respektu vystartoval ma messiho mal tam nejaky konflikt este ked hral za atletov odvtedy ho moc nemusim a pravdupovediac budem rad ak nebude dalsiu sezonu v barcelone aj s jeho krajanom cancelom ten robil tale zmatky statky v obrane ze sa na to nedalo pozerat straty lopt prihravky k superovi atd
Nerozumiem preco o Felixe tolko stoji Barcelona, predviedil toho malo
Na druhej strane dnes Romano písal ze o guiu sa zaujíma bayern a chelsea lebo ma 6m výkupnu:D
Akože ak roque stojí 40+ tak guiu určite nie 6m
Ale to len svedčí o tom ze vo vedeni nie sú správni ľudia
Keď si vezmem že nico ma výkupnu 60m a my by sme Co i len polovicu z toho mali dat na Félixa tak je to strašný fail