Porto ponúka len 15 mega a ešte k tomu nechcú zahrnúť 20 mega klauzulu spätnej kúpy. Je vidno, že chcú len zarobiť na ňom, nič viac. Vysrať sa na nich a dať Fayeho na LB a hoc aj za Iniga na CB.
Mňa Inigo za ten rok fakt nepresvedčil. Za celú sezónu nemal ani jeden taký že wau moment. Bol aj dosť zranený, ale chýba v jeho výkonoch za mňa niečo viac za hranicou. Čo ale čakám od 33 ročného hráča, že?
Je rozumné ho predať s buyback klauzulou. Potrebuje minúty a tu je Araujo, Cubarsi, Christensen a aj Inigo, ktorý je stále lepší. Faye je možno talent ale stále má nedostatky napr s pozičnou hrou alebo koncentráciou. Navyše je tu aj Kounde, ktorý bohvie kde bude hrať ak prípadne príde Frimpong
Nečítaš? Poto nechce mať u neho 20 mega klauzulu spätnej kúpy. My vieme, že v ňom je veľký potenciál. Len kvôli minútam sa ti neoplatí ho posielať preč, aby si ho kupoval o rok za 45 mega a podobne. Chapenzi?
Tak on netvrdí, že ho musí koupit zrovna Porto. Bohužel zatím pro něj místo v prvním týmu není. Ale varianta prodeje s BB je pro nás teď nejlepší možnost.
Prosím zoberte to aj z uhla kupujúceho tímu ..... Spätná odkupna cena musí byť vyššia ako cena za ktorú sa hráč kupuje .....nemôžete čakať že Porto ( alebo ktokoľvek ) kúpi hráča za 15m a odkupna bude 20m .... Ak sa hráčovi dariť nebude tak Porto prerobí 15m a ak sa mu dariť bude tak ho Barcelona kúpi a Porto zarobí len 5m .... Proste toto je vec s ktorou nebude súhlasiť žiadny klub na svete ... Buď by cena za prestup musela byť nižšia alebo odkupka aspoň 50m
Aj 5 mega je zárobok. Ako by s tým nikto nesúhlasil? Hráča ani nevychovali. Aký by si chcel pre Porto zárobok za to, že sa tam len za 1 rok možno 2 rozohrá? Na koľko by si chcel ich tu zásluhu ohodnotiť? Im ide iba o jedno. Kúpiť za lacno a potom zarobiť na ňom predajom aspoň za 50-60 mega. Tak to tie kluby robia.
A čo ak by sa nepresadil ? Porto by malo stratu 15m a ak to vyjde tak zisk len 5m ....a všetko riziko by brali Porto ..... Proste toto je úplne nereálne .... Ale vieš čo nechám sa poučit kľudne uved aspoň 1 príklad kde hráč prestupoval za aspoň 15-20m a odkupna by bola len +5m ..... Veľmi pochybujem že niečo takéto sa dá nájsť
Áno mikimi správne ...a práve preto nemôžeš kupovať hráča za 15 a odkupna by bola 20 ... Tomu hráčovi platíš plat a dosť často aj nejaký bonus za podpis a reálne vlastne by si robil len na Barcelonu .... Ale že som dobrák tak ti tu napíšem reálny obraz toho ako odkupna klauzulu funguje ... Chelsea predávala Abrahama do AS Roma za 34m£ a odkupna tam bola tiež zahrnutá na úrovni 68m£ ... všetky ďalšie odkupne sa pohybujú v podobných číslach a hodnotách inak to pre kupujúceho nemá zmysel ....ale ak má chces prehovoriť nie je problém daj sem aspoň 1 opačný príklad
Áno súhlasím pri nižších sumách sa dá nájsť takáto klauzula ( ktorá mala ísť postupne na 8.5 ako som sa dočítal ) a práve preto som vždy napísal že ten príklad má byť v podobnej hladine peňazí a to cca 15-20m ktoré očakávame
Mikimi som prekvapeny ze nechapes taku jednoduchu vec. ako pisal Peto ZIADNY klub na svete s takou klauzulou nebude suhlasit, lebo ked niekoho kupuju za 15 milionov beru na seba riziko, ze jeho talent sa neprejavi a nebudu mat z toho nic. a ked sa ukaze, tak ho barcelona moze odkupit za 20 a nechat si ho, alebo pripadne aj predat dalej a zobrat zisk portu. Portu by to nestalo za to roziko.
Estanisa sme predali za 3 mega a klauzula spätný odkup za 7 mega. 15-20 mega nie je tak ďaleko od tých súm. Žiadny klub, žiadny klub - somarina, len vaše žvásty.
Nie, nie je ja. Navyše napísal presne to, čo by som napísal aj ja. Pri kúpe hráča za 15 mega aby bolo odkupné 20 mega je kravina. Každý normálny človek by to zmietol zo stola a ani by sa nebavil.
Nie nie som ... Ale ďakujem za otázku ... A ani nechápem aký by mal zmysel vytvárať si tu viac ako 1 účet .... Ale tipujem teda že si nenašiel žiadneho hráča ktoreho prestup by stál v mladom veku významnú sumu a odkupka by bola minimálna nakoľko si nádherné a nenápadne zmenil tému ....v takomto prípade máš pár možnosti
1. Neodpisovat
2. Spraviť to tak že som chlap uznávam že som zle napísal
3. Nájsť nejaký prestup po ktorom by som sa ako chlap zachoval ja a ospravedlnil
4 snažiť sa zmeniť tému
Ešte dodám ... prečo to vlastne v Barcelone skúšajú s takou dohodou 15m predaj 20 mega odkup ak je to TÁÁÁK NEREÁLNE na akceptovanie a nikdy v histórii podobný prestup nebol podľa teba. Asi by si im to mal ísť povedať osobne. Čo ty na to?
Estanis išiel Sampdorie, čo hrá Seriu B v Taliansku a nikdy sa nebol zrovna hviezda. Carvjal tak išiel pred 10 rokmi. Dal si až 1 relevantný príklad. Dám ti tú istú otázku. Barcelona kúpila od Las Palmas Pedriho za 23 miliónov, čo som našiel na transfermarkt. Myslíš, že keby tam bola zmluva na spätný odkup za 28 miliónov, že by si s tým súhlasil?
Mikimi akože ja dúfam že si žiak 1-4 na ZŠ pretože takáto neschopnosť priznať si vlastnú chybu to je neskutočne ....dokonca ty sám sebe protirečis s tvojim príkladom ... Pretože kúpa za 3 a predajna za 7 čo je 2.3x kúpnej ceny .... A ano bol tu jeden príklad ( nie mnozne číslo ako ty píšeš ) ale bol to prestup za 5m avšak ja od začiatku píšem že to musí byť prestup ktorý má nejakú hodnotu nakoľko sa tam dá čakať že ten hráč bude patriť medzi elitu a jeho cena bude vysoká ako v našom prípade ..... Ja to napíšem úplne jednoducho ja som sem dal presne takýto príklad a vedel by som ich sem dať ďalších 50 ... Len city posielalo preč 3 hráčov a u každého odkupna 2x až 3x z prestupovej ceny a v celom futbalovom svete to je rovnaké ....a ako vieš že to tak v Barcelone skúšajú ? Lebo to bolo v médiách ? Alebo to je len začiatok jednania a odkupna môže byť nakoniec 40 .... Ale ak teda budeme veriť info v médiách že 15 nákupná a 20 odkupna tak to skončilo tak že to Porto odmietlo a to hovorí za všetko
Neschopnosť priznať si vlastnú chybu ma mať podľa teba iba žiak 1-4 na ZŠ? Ty v akom ideálnom svete žiješ, prosím ťa? 🤣🤣🤣 V tomto našom horko ťažkom svete asi nie. Vyťahuješ ZŠ, vek jak každý druhý tu, aby si druhého urážal, úbohé ...
Neprotirečím si, Estanis je jediné čo ma napadlo, no žiaľ na tak špecifické prestupy so spätnou kúpou proste nepamätám. Žiadna výhovorka, proste nepamätám a ani googlom som nič nenašiel ani TM neponúka tak špecifický vyhľadávací nastroj aký požaduješ. Narážal som na ten príklad čo ti ponúkol Carvajala. Nestačí ti ... proste sa len vyhováraš a tiež môžem napísať jak malé decko zo ZŠ. Hodnota 5 a 15 mega sú pomerne ešte blízko seba (pri dnešných prestupoch ako 150-200 mega, je to nič) a na dnešné pomery s infláciou ani nehovorím. Proste sa nevyhováraj a postav sa k tomu ako CHLAP!!! Porto odmietlo, lebo ako som vravel chcú len na hráčovi zarobiť a predať ho po roku do PL za 60-70 mega a to im nebude fungovať aj ho odkúpi Barca za 20 mega. Preto nesúhlasili a nie že by boli stratový ako píšeš. Somarina. Aj 5 mega je zisk, ale darmožráčom toľko nestačí.
Ale fakt máš pravdu v jednom, mne takejto konverzácie (fakt že o ničom konverzácie) stačí ... zbohom
Aký máš dôkaz, že na ňom chcú zarobiť? Prosím ťa. Že zrovna ty tu niečo kritizuješ, keď za Fatiho chceš 70 miliónov a podobne.
Ak bude dobrý, má v Porte šancu byť stopér č. 2 alebo 3, keďže Pepe skončil, Marcano má 37, ostáva 22 ročný Otávio, momentálne jasná 1, Cardoso má 30 a a Pedro 27 a ten viac menej len leštil lavičku. Ale hej, Porto nepotrebuje kvalitného stopéra.
Tak toto mi prosím ťa nepripisuj, že chcem za Fatiho 70 mega. Toto mi v žiadnom prípad nepripisuj!
Prosím ťa, rival Benfica im tam bohatne vďaka lepšej akadémii, kde každého talentovaného mladíka posielajú do PL a všetko nad 60 mega prestupy. Z tých stredných klubov to tak robí každý. Oni si nevyberajú hráčov na ďalších 10 rokov do zostavy. Na to im stačil doteraz aj taký Pepe ďaleko ďaleko za svojím zenitom. Na týchto mladých hráčov chceš v strednom klube proste zarobiť, nič iné.
Pepe je za zenitom? To si ho asi nevidel hrať. Stále je svetová špička na stopérovi.
Tak nech ho teda Barcelona predá za 60 miliónov do PL.
Inak pozrel som si teda tie 60+ miliónové prestupy z Benfica
23/24 Ramos do PSG za 65 miliónov (hype len preto, že posadil Ronalda v repre)
22/23 Fernandez do Chealsea za 121 miliónov (doteraz nikto nechápe tú cenovku)
22/23 Nunez do Liverpoolu za 85 miliónov (cena prestrelena, ale aspoň mal predtým nadupanú sezónu (mimochodom, z Almerie ho kúpili za 34 miliónov)
20/21 Diaz do City za 71 miliónov strávil tam v A-čku 3 sezóny
19/20 Felix do Atletica za 121 miliónov (nikto nechápal už vtedy tú cenu)
A to je všetko. Okrem Diaza a Nuneza sú všetko sklamania. Ramos má ešte šancu to napraviť.
Môžeš sa hrať na urazeného, ale to že Barcelona nevie predávať svojích hráčov je jej problém. Pre Faye nie miesto v klube, to je fakt. Ale áno, môžeš sa tváriť urazene a nechať ho tu zhniť. To ale nepomôže nikomu, ani Barcelone. Prednosť dostali mladší ako on, tak evidentne tak dobrý nie je. Stále je to hráč B. Ak si myslíš, že ho vieš predať za 60 miliónov do PL, prosím. Za hráča, čo nehral ani v LaLige, to bude zázrak.
Benfica aj Porto hrajú na MS klubov, Barcelona nie. A čuduj sa svete, aj oni potrebujú kvalitných hráčov. 15 miliónov je stále extrémne dobrá za hráča, ktorého len pred rokom získala Barcelona z klubu z 2. najvyššej ligy v Chorvátsku, či ktorá to je.
Mikimi 5 mega nestačí a darmožráci a neviem čo .... Ty si uvedomujes že dajú hráčovi aj plat a aj bonus za podpis ? A druhá vec že ak sa presadí tak bude hrať celú sezónu na poste kde na ňom zarobia 5 m ? A Barca ho predá povedzme za 60 a zarobí 40 .... Keby predali celú 11 takto tak to by bol zisk 55m to je pre klub ktorý žije z prestupov nedostatočne ....a vieš prečo nevieš nájsť také prestupy ktoré potvrdia tvoju teóriu? Pretože nie sú ... Je zaujímavé že hľadať prestupy ktoré moju verziu potvrdzujú nie je problém ale hľadať tie čo to vyvracajú je veľký problém ... A určite bude problém vo vyhľadávaní 😂😂😂
Mikimi nenasiel si to, lebo take prestupy proste niesu, lebo ziadny manazer na svete nieje taky hlupy aby sa podpisal pod taky prestup. podla mna to ani nieje realne aby taketo nieco barca od porta ziadala. jedine ako vysmech.
lebo tak ako sa da na mladom hracovi zarobit, da sa aj prerobit. napr. Moriba a XYZ dalsich hracov, ktori vyzerali ze budu megastars a proste dalsi progres nenastal.
tak predsa nebude klub kupovat mladeho hraca za 15 milionov aby ho o sezonu musel predavat spat za 20 ak budu mat to stastie a bude sa mu darit. ak nie tak len prisli o 15 milionov + naklady na podpis a niekolkorocnu zmluvu.
Mňa Inigo za ten rok fakt nepresvedčil. Za celú sezónu nemal ani jeden taký že wau moment. Bol aj dosť zranený, ale chýba v jeho výkonoch za mňa niečo viac za hranicou. Čo ale čakám od 33 ročného hráča, že?
1. Neodpisovat
2. Spraviť to tak že som chlap uznávam že som zle napísal
3. Nájsť nejaký prestup po ktorom by som sa ako chlap zachoval ja a ospravedlnil
4 snažiť sa zmeniť tému
Neprotirečím si, Estanis je jediné čo ma napadlo, no žiaľ na tak špecifické prestupy so spätnou kúpou proste nepamätám. Žiadna výhovorka, proste nepamätám a ani googlom som nič nenašiel ani TM neponúka tak špecifický vyhľadávací nastroj aký požaduješ. Narážal som na ten príklad čo ti ponúkol Carvajala. Nestačí ti ... proste sa len vyhováraš a tiež môžem napísať jak malé decko zo ZŠ. Hodnota 5 a 15 mega sú pomerne ešte blízko seba (pri dnešných prestupoch ako 150-200 mega, je to nič) a na dnešné pomery s infláciou ani nehovorím. Proste sa nevyhováraj a postav sa k tomu ako CHLAP!!! Porto odmietlo, lebo ako som vravel chcú len na hráčovi zarobiť a predať ho po roku do PL za 60-70 mega a to im nebude fungovať aj ho odkúpi Barca za 20 mega. Preto nesúhlasili a nie že by boli stratový ako píšeš. Somarina. Aj 5 mega je zisk, ale darmožráčom toľko nestačí.
Ale fakt máš pravdu v jednom, mne takejto konverzácie (fakt že o ničom konverzácie) stačí ... zbohom
Ak bude dobrý, má v Porte šancu byť stopér č. 2 alebo 3, keďže Pepe skončil, Marcano má 37, ostáva 22 ročný Otávio, momentálne jasná 1, Cardoso má 30 a a Pedro 27 a ten viac menej len leštil lavičku. Ale hej, Porto nepotrebuje kvalitného stopéra.
Prosím ťa, rival Benfica im tam bohatne vďaka lepšej akadémii, kde každého talentovaného mladíka posielajú do PL a všetko nad 60 mega prestupy. Z tých stredných klubov to tak robí každý. Oni si nevyberajú hráčov na ďalších 10 rokov do zostavy. Na to im stačil doteraz aj taký Pepe ďaleko ďaleko za svojím zenitom. Na týchto mladých hráčov chceš v strednom klube proste zarobiť, nič iné.
Tak nech ho teda Barcelona predá za 60 miliónov do PL.
Inak pozrel som si teda tie 60+ miliónové prestupy z Benfica
23/24 Ramos do PSG za 65 miliónov (hype len preto, že posadil Ronalda v repre)
22/23 Fernandez do Chealsea za 121 miliónov (doteraz nikto nechápe tú cenovku)
22/23 Nunez do Liverpoolu za 85 miliónov (cena prestrelena, ale aspoň mal predtým nadupanú sezónu (mimochodom, z Almerie ho kúpili za 34 miliónov)
20/21 Diaz do City za 71 miliónov strávil tam v A-čku 3 sezóny
19/20 Felix do Atletica za 121 miliónov (nikto nechápal už vtedy tú cenu)
A to je všetko. Okrem Diaza a Nuneza sú všetko sklamania. Ramos má ešte šancu to napraviť.
Môžeš sa hrať na urazeného, ale to že Barcelona nevie predávať svojích hráčov je jej problém. Pre Faye nie miesto v klube, to je fakt. Ale áno, môžeš sa tváriť urazene a nechať ho tu zhniť. To ale nepomôže nikomu, ani Barcelone. Prednosť dostali mladší ako on, tak evidentne tak dobrý nie je. Stále je to hráč B. Ak si myslíš, že ho vieš predať za 60 miliónov do PL, prosím. Za hráča, čo nehral ani v LaLige, to bude zázrak.
Benfica aj Porto hrajú na MS klubov, Barcelona nie. A čuduj sa svete, aj oni potrebujú kvalitných hráčov. 15 miliónov je stále extrémne dobrá za hráča, ktorého len pred rokom získala Barcelona z klubu z 2. najvyššej ligy v Chorvátsku, či ktorá to je.
lebo tak ako sa da na mladom hracovi zarobit, da sa aj prerobit. napr. Moriba a XYZ dalsich hracov, ktori vyzerali ze budu megastars a proste dalsi progres nenastal.
tak predsa nebude klub kupovat mladeho hraca za 15 milionov aby ho o sezonu musel predavat spat za 20 ak budu mat to stastie a bude sa mu darit. ak nie tak len prisli o 15 milionov + naklady na podpis a niekolkorocnu zmluvu.