Dalsi zvlastny case… lewa je stary a potrebujeme vychovat nahradu. Roqueho chcu poslat na hostovanie co ukazuje ze sa snim moc nepocita. Guiu vzdy ked nastupil talent ukazal, ale takisto sa snim do prveho teamu nepocita. Peniaze na hviezdy typu Alvarez, Haaland atd klub nema.
6m hráčovi, o ktorom ešte ani nevedia či sa v novom klube uchytí.. guiovi neprajem nič zlé, ale bojím sa že dopadne ako moriba. Do Chelsea by som už nešiel aj z toho dôvodu, že vykupujú mladých talentovaných hráčov a každý jeden tam pekne zakape, ale však gl hf
Ukáž mi hráčov okrem Palmera, ktorý sa tam uchytili. Mudryk, Caicedo, Enzo, Cucurella... Majú ísť kopať penaltu a sa tam 4 hráči naťahujú kto ju kopať pôjde, pekná chémia medzi hráčmi, tam to určite bude fungovať keď každý 23 ročný gerojko tam bude chcieť niečo stále dokazovať. V tíme medzi sebou nemajú žiaden poriadny rešpekt, chýba im tam líder so skúsenosťami, ktorého by rešpektovali. Čiže asi toľko stačí k Chelsea.
Áno Palmera beriem späť, ten sa tam ukazuje v perfektnom svetle, ale to je len jediná výnimka v tom tíme. Ale to vidíš, že pre ostatných je tento hráč v zostave nechcení hoc je najlepší. Určite si s Jacksonom nerozumejú ani mimo ihriska a hejtia sa, len no Palmer má oveľa lepšie stats ako celý ich tím.
Akože štatistiky môže mať perfektné, ale príde mi, že rozbíja kabínu, lebo všetko sa v tom tíme točí okolo neho a vyzerá to tak, že ostatným, ktorí by sa chceli ukázať to vadí.
Priemerný vek ich tímu - 22.5
A najväčší priemerný vek, ktorý nastúpili minulý rok v základnej zostave je - 25.8 čo je extrémna haluz, preto sa aj čudujem guiovi, že ide práve do chelsea
Nevystríeľal 2.ligu,tak môže ísť,máme 6 mil.,nemôžme dať každému talentu z La Massie zmluvu ani plat,možno raz,keď budú prachy,budú zmluvy a predaje za vyssie ceny.
Co mi uchadza?
Akože štatistiky môže mať perfektné, ale príde mi, že rozbíja kabínu, lebo všetko sa v tom tíme točí okolo neho a vyzerá to tak, že ostatným, ktorí by sa chceli ukázať to vadí.
Priemerný vek ich tímu - 22.5
A najväčší priemerný vek, ktorý nastúpili minulý rok v základnej zostave je - 25.8 čo je extrémna haluz, preto sa aj čudujem guiovi, že ide práve do chelsea