Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-07-01 09:16:21
Naco nám je hráč čo takto predĺži zmluvu a výkonovo je to 50% horší dembele na hovno
kluc Premium
2024-07-01 09:42:21
Lebo každý čaká len na Barcelonu s vedomím tých spomínaných finančných ťažkosti 😅
leonidas129 Premium
2024-07-01 09:47:05
kazdy moze vidiet co barca robi s hracmi, ktori tu pridu zadarmo. o sezonu by sme ho chceli predavat do arabie
2024-07-01 09:58:31
Je to z časti tak, no. Dohnojil nám to Nico tým predĺžením, to som to tu viackrát poznamenal. Ak Realu prišiel zadarmo Mbappe, tak k nám mohol aspoň prísť zadarmo Nico. Chcel novou zmluvou s klauzulou pomôcť Bilbau, alebo si na poslednú sezónu zvýšiť plat a zarobiť na bonusoch? Asi oboje. Kľudne mohol dojednať o 20 mega nižšiu klauzulu a vyzeralo by to lepšie. Aj 40 mega by bol zárobok pre Bilbao. Moc teraz ale nemáme na výber. Niet lepšieho ľavého krídla a za takú cenu.
2024-07-01 10:27:56
Takze Barcelona je urazena ze musi zaplatit za hraca. To je fakt zivot.
2024-07-01 12:18:24
Budem mat trochu komentar od temy, ale pri vcerajsom zapase ESP-GEO hral narodny spanielsky tim tak, ako by podla mojho nazoru mohla a mala hrat Barca - mali nielen drzanie lopty, ale boli nebezpecni pri rychlych prechodoch aj proti zahustenej obrane, hladali volne priestory, po strate lopty okamzite napadali... Momentalne su blizsie k DNA Barci, nez samotna Barca. Nutno ale dodat, aky obrovsky rozdiel robi Rodri. S takym DM ma tim rovnovahu v kazdej chvili, pre Man City musi byt darom z nebies. Trufnem si povedat, ze k urovni City a realu nam chybaju este 3 hraci - rozdielovy DM s profilom Rodriho, lave kridlo s profilom Nica a spolahlivy hrotovy / stredny utocnik. Fabian ma inak tiez dost prekvapil, pred dvojzapasom s PSG som ho nepoznal, ale hra neskutocne a je konzistentny, v zaklade hra uplne zasluzene.
2024-07-01 18:35:47
To je naše taktika .... 60M za Williamse se nám zdá hodně a ještě to dáváme za vinu jemu ! Místo toho nabídneme 25M do Anglie za hráče kterýho nepotřebujeme a chceme Nica za 40 .... To je fakt peklo co se tady děje .