Frimpong nebude stáť náhodou nejakú páIku? Taktiež je to skor wingback, ako kIasický krajný obranca, takže s bránením može byť trochu probIém, vzhIadom na jeho ofenzívne chúťky. A tak ako píše Peťo, Kounde urobiI mimoriadny pokrok na kraji obrany, takže skor by som uprednostniI príchod Nica a nejakého cdmka ako pravého krajného obrancu.
Kúpiť frimponga ako rwb a dať ho na krídlo je čisto barcelonske 😂. Nerozumiem prečo riešime rb, keď tam chytil Kounde super formu a suplovať na tejto pozícii vie aj Araujo
Kounde je v prvom rade stopér a stopér vo väčšine zápasov by aj mal byť. Flick ma v obľube rýchle kraje, aby niekto stíhal hasiť protiútoky. Kounde ani J.Araujo až takú rýchlosť nemajú. Frimpong za tu cenu aj na krídlo namiesto Ferrana a časom keď si ho prerobíme na RB, proste nie je čo riešiť ak to bude nejako možné. A čo že RWB? Na krídle by Frimpong schoval Ferrana do vačku dokelu.
Zdroj na to, že Flick chce Frimponga vôbec, a ďalej poprosím, že ho chce hrať na rwb? 😂 Za jeho čias hral 4-2-3-1 v Bayerne, pričom na jednom krídle hrával prevažne Sane a na druhom Coman/Gnabry, žiadne rb. A na krajoch obrany mal ofenzivnejsieho Daviesa, v našom prípade Baldeho a na druhom defenzivnejsieho Pavarda, a teda v našom ideálne Kounde. Odporúčam si zapnúť FR repre, pretože Kounde momentálne schoval svojimi výkonmi väčšinu mužstva, dovolím si povedať, že patrí medzi top3 hráčov, takže nevidím dôvod o ňom hovoriť, že je predovšetkým stopér, kde často kopil chyby, kým rb mu začína chutiť čoraz viac. A ešte raz zdoraznim, že to, že vie hráč zahrať rwb, neznamená, že bude rovnako efektívny na krídle, a predovšetkým v španielskej lige, kde 80% mužstiev hra betón. A ešte jedna vec, sme stále pomerne švorc, potrebujeme finančne stabilizovať klub a zohnať hráča na pozíciu, kde nikoho nemáme.
A ešte jedna vec, Flick mohol hrať rýchlych krajných ofenzivnejsich obrancov aj z dôvodu Kimmicha a Goretzku v strede, kde Kimmich vedel suplovať tieto pozicie počas ich výpadov, taktiež Goretzka bol v životnej forme ako top cdm, ktoré čistilo všetko zaradom
Kde ja som si tak arogantne žiadal zdroje, že daj mi ... No prosím ... len čítaj lebo si očividne nevieš dať do googlu 2 slová Frimpong a Flick ... aj článok tu o tom https://www.fcbarcelonanoticias.com/...
RWB my nehráme ty dilino, nič také som netvrdil. Frimpong by hral buď RW, alebo RB. Alba bol vo Valencii krídlo a prerobil sa na beka za mlada a ty tu máš problém, že je Frimpong RWB ... 🤦♂️ Stále môžeš niekedy dať hrať defenzívnejšieho LB a na RB hrať s ofenzívnejším. Pre trénera je to lepšie ak má stále na výber viac možnosti nehovoriac, keď je zápas proti menším tímom čo len vkuse betónujú, tak sa ti viac oplatí tam mať 2 ofenzívnych bekov naraz. Nevravím ešte o tom, či tam vôbec chce Kounde na RB hrávať. V repre nemá moc na výber, tak tam hráva, ale v Barcelone aspoň pred rokom, dvoma na RB hrávať nechcel. Či sa s tým zmieril?
PS: Ty mi žiadne odporúčania na zápasy láskavo nedávaj, zápas FR aj ostatné som veľmi dobre videl.
Frimpong začína hrať viac a viac ofenzívne. A fakt v tejto situácii mame na rb koundeho(hra tam aj za reprezentáciu aj za barcu a bude tam pokračovať) a forta občas môže zastupit araujo ale ani to nebude treba
Skôr treba riešiť LB keďže balde nvm ako na tom je a tam by bol cancelo na hosťovanie fajn keďže kounde viac bráni a na praví mame yamala tak na ľavo cancelo je celkom ôk aj keď kikser dozadu ale hosťovanie keď nejsu prachy tak ok
Ako píšu vyššie cdm je nutnosť kvalitné zainvestovat + nico na LW
Ďalší rok sa bude kupovať hrotak(prosím nie haland) a myslím ze LB by sa mal riešiť. Škoda ze neriešia daviesa
Ale na slabšie defenzívne teamy nám stačí aj fort nie Rb za 40 mega co spravi v najdôležitejších zápasoch kiksy ako cancelo :D
Btw 40 mega za top rb není vôbec veľa ale na našu situáciu potrebujeme inde a takých co sa hodia do systému aj keď pod flickom nevieme ešte aký systém bude ale keby sme sa mali držať toho barcelonskeho tak to co väčšinou ty píšeš na čele s wirtzom je úplne mimo
Do googIu si viem dať FIick a HaaIand, FIick a Kvara, FIick a Sane, FIick a Kimmich, tým pádom očakávam, že každý sem príde, kvaIita zdroju na úrovni sIovenského buIváru, to mi stačí.
Ja som si ten zdroj popýtaI pomerne sIušne, vykať ti nebudem, tak neviem prečo prechádzaš do úražok. Na RW máme YamaIa a TORRESA, ktorý odísť z kIubu nechce, a taktiež stáIe Raphinhu, Frimpong sem nepríde hrať druhé husIe, a ani v hoIandskej repre nenastupuje ako rb, pretože s tým nemá pomerne skúsenosti a ty ako googIe expert si skús vyhIadať zápasy, kde Xabi experimentovaI s rozostavením a Frimpong vtedy naskočiI ako rb, horeI ako fakIa ;).
Kounde v jednom rozhovore spomenuI, že stoper mu chutí viac, média to nafúkIi, odvtedy prešIi 2 roky a očividne s tým nemá probIém, pretože by dupaI viac, že to hrať nebude.
A áno, tréner je vždy viac spokojný, keď má jednotIivé posty zdvojené, avšak treba uvažovať, že BarceIona nemá na to aby zdvojovaIa posty. Nemáme stáIe poriadneho defenzívneho záIožníka, a taktiež ani Iavé krídIo, takže nemožeme očakávať, že sem prídu kvaIitní hráči na všetky posty. Budeme radi, keď sem príde niekto na Iavé krídIo.
@drn999_Tak si sám vyhľadaj a sám zhodnoť či tomu veríš, alebo nie a nepýtaj zdroje jak malé decko. Nevravím, že by mal Frimpong hrať ako RB hneď, možno len v tých zápasoch kde hráme proti betonárom a nemal by ako horieť defenzívne. Hovorím, že časom by sa prerobil na RB. Dával som tam príklad Albu ako vyspel z krídla na beka. Máme Torresa a máme Raphinhu, ale nad obidvoma visí neistá budúcnosť už druhú sezónu. Večne odmietať odísť preč nedokážu.
Rovnako som vravel, že Frimpong sa môže riešiť aj po DM a LW. Dobre viem, že sú to prioritne posty. Stále sa ale vieme zlepšovať aj inde (Ferran). Mali sme plány odkupovať Cancela. Aký rozdiel by bol ak by sa namiesto neho kupoval Frimpong.
@ardit_ a to že máme Yamala a čo? Yamal má 16 rokov a všetko neodohrá. Frimpong by nahrádzal v tíme Ferrana, takže stále by mohol Fort/J.Araujo byť dvojka na RB. Pochopil si to celé zle. Ty si mimo a nie to celé barcelonske na čele s Wirtzom. Wirtz je Talent a po tých večných zraneniach Pedriho a efekte Bellinghama čo dal Realu by sme nad Wirtzom ani nemali váhať.
PS: Ty mi žiadne odporúčania na zápasy láskavo nedávaj, zápas FR aj ostatné som veľmi dobre videl.
Skôr treba riešiť LB keďže balde nvm ako na tom je a tam by bol cancelo na hosťovanie fajn keďže kounde viac bráni a na praví mame yamala tak na ľavo cancelo je celkom ôk aj keď kikser dozadu ale hosťovanie keď nejsu prachy tak ok
Ako píšu vyššie cdm je nutnosť kvalitné zainvestovat + nico na LW
Ďalší rok sa bude kupovať hrotak(prosím nie haland) a myslím ze LB by sa mal riešiť. Škoda ze neriešia daviesa
Btw 40 mega za top rb není vôbec veľa ale na našu situáciu potrebujeme inde a takých co sa hodia do systému aj keď pod flickom nevieme ešte aký systém bude ale keby sme sa mali držať toho barcelonskeho tak to co väčšinou ty píšeš na čele s wirtzom je úplne mimo
Ja som si ten zdroj popýtaI pomerne sIušne, vykať ti nebudem, tak neviem prečo prechádzaš do úražok. Na RW máme YamaIa a TORRESA, ktorý odísť z kIubu nechce, a taktiež stáIe Raphinhu, Frimpong sem nepríde hrať druhé husIe, a ani v hoIandskej repre nenastupuje ako rb, pretože s tým nemá pomerne skúsenosti a ty ako googIe expert si skús vyhIadať zápasy, kde Xabi experimentovaI s rozostavením a Frimpong vtedy naskočiI ako rb, horeI ako fakIa ;).
Kounde v jednom rozhovore spomenuI, že stoper mu chutí viac, média to nafúkIi, odvtedy prešIi 2 roky a očividne s tým nemá probIém, pretože by dupaI viac, že to hrať nebude.
A áno, tréner je vždy viac spokojný, keď má jednotIivé posty zdvojené, avšak treba uvažovať, že BarceIona nemá na to aby zdvojovaIa posty. Nemáme stáIe poriadneho defenzívneho záIožníka, a taktiež ani Iavé krídIo, takže nemožeme očakávať, že sem prídu kvaIitní hráči na všetky posty. Budeme radi, keď sem príde niekto na Iavé krídIo.
Rovnako som vravel, že Frimpong sa môže riešiť aj po DM a LW. Dobre viem, že sú to prioritne posty. Stále sa ale vieme zlepšovať aj inde (Ferran). Mali sme plány odkupovať Cancela. Aký rozdiel by bol ak by sa namiesto neho kupoval Frimpong.