Já si pořád stojím za svým a pro mě je možný prodej Arauja podřezávání si vlastní větve. Naopak by ho měl klub ubezpečit, že na něm chce stavět a vyjádřit mu podporu. Místo toho na něj spousta fanoušků hází špínu kvůli tomu, že jeden zaprodanej ko*ot ho vyloučí v SF ligy mistrů. Smutné ....
Okej s prvou polkou sa da suhlasit ale to vykucenie bolo uplne legitimne. Bol to Araujov skrat. Nehovorim ze koli tomu sa ho mame zbavit ale tu cervenu dostal zasluzene.....
chujovina s tou cervenou, kluudne sa na to dalo pozerat aj inak, ale co chceme ked tu komentuju ludia, co futbal v zivote nehrali na ziadnej urvoni...araujo patri do tohot klubu jak rit na serbel a je jasne, ze jeho zotrvanie zavisi na uspechoch, ktore vie dosiahnut, zrovna araujo nie je ten typ futbalistu, ktory futbal hra, len aby mal na predrazene auta,dom a dizajnerske handy....
uplne nromalne, aka bola faza LM, ze to bol prvy zakrok, ze kludne mohol byt za zltu ak by na seba ten spinavy rumun nechcel strhnut pozornost, videl som ine istejsie redky nez tato, ani barcola tu loptu dobehnut nasledne nemusel, bolo tam vela premennych...s
Tak naco mame pravidla budeme online hlasovat pri kazdom zakroku a gole ci plati alebo ci a aka karta ma byt 🤣. Problem dnesneho futbalu su sede zony v pravidlach. Ako teraz sa holandania stazuju ze nemala byt penalta pri tom tam dunfries siel jedniznacne slapakom proti hracovi co by bola penalta aj keby kane stiahol nohu. Ale spet k araujovi. Parizan by siel sam na branu keby ho nezotal. To ze to nebolo naschval je jedno. Ked si drevo nemas ist do suboja.....
a preco nie zlta ? lebo si si pohonil svoju detsku dusu, ze barecelona nakoniec vdaka tomu vypadla ? nemam probem s objektivitou, napr. nemci malo kpat 11 za ruku cucuho v 16 (a to fandim vyhradne spanielom po tom, ako nasi vypadli)
Lebo v pravidlách je, že to je červená? Asi preto nie žltá?
Ešte pred turnajom bolo povedané, že v prípade ako Cucurella to ruka nebude. Je to retardované, ale žiaľ také boli dohodnuté pravidlá pred turnajom. Ale chápem rozhorčenie, postúpiť mohli Nemci. Ale v rámci platných pravidiel žiaľ je to tak.
AlonsolsJoke ..vidím ze píšeš tak zarito až zaslepene na tému araujo až zle...co také on dokázal v Barcelone? Véd je to sklenený stopér..pri každom jeho zákroku trpnem ci sa náhodou nezrani ..ďalší pedri ...o červenej karte sa nemusíme baviť to bola čistá redka s Parížom keď si hral futbal .nemôžeš tvrdiť niečo iné..bohužiaľ..a posledne 2 mesiace od kedy rieši svoju zmluvu nehraje nic ...tak.isto fandím barci mnoho rokov a mam ho rad a fandím mu ako aj celému mužstvu ale nie všetko je o sympatiach ...toľko k tomu
A určite si aj ten fanúšik co nadáva na laportu však?
Nie nenadavam na lapoortu, pre mna je to vhodny krizovy manazer, nevravim, ze je bez chyb, ale klubu pomohol...co urobil klubu ? Dodava mu chut bojovat, necha za neho na ihrisku aj to posledne, predminulu sezonu bol stavebny kamen manafru, kt. vyhral titul, nenadava, nestazuje sa a je to vodca...a s tou redkou, dat ju mohol, ale nemusel, obhajil by si aj zltu a s tym futbalom kamarat by som radsej pomlcal, ja nie som trener pripravky z pukanca, mam trosku inu historiu a hlqvne zaber akondedinaky odbornik (neber osobne, nemyslim tym teba)
Preco tu dokola budete vypisovat o predaji Arauja? Su tu menej doleziti hraci, ktori sa daju spenazit. Treba zacat Ferranom, Garciom, Fatim, Torrem, mozno Frenkie, ktory nemieni znizit plat a jeho vykony nie su hodne takeho platu. Araujo chce len to, co mu pravom patri, zarabat tolko ako piliere timu a nie ako dorastenec. Nemame takeho rychleho a silneho stopera takze je pre tim je jedinecny a bol by som rad, keby sa tu prestali pridavat tieto spekulacie.
baimato - "bol by som rád, keby sa tu prestali pridávať tieto špekulácie."
Nuž, to je jednoduché, drahý baimato. Na najbližšom zasadnutí podtatranského konzília v Braväcove zaraď ako jeden z bodov programu, že zakážete pridávať články, ktoré sa Ti nepáčia. Poprípade založ konkurenčný web a tam si pridávaj, čo Ti bude vyhovovať.
Pred tyzdnom tu bol clanok o tom ako je Araujo nepredajny a pre Flicka dolezity a teraz toto ako sa tazko bude predavat so zranenim. Takze mily Teo teba do toho prd, aky si napisem nazor. Ak ta to nezaujima scrolluj dalej a usetri sa trapnosti.
Nosferatu viem, co je za jeho odlozenym platom, ale taky Araujo je minimalne rovnako dolezity clen a netreba sa cudovat, ze chce byt tiez adekvatne oceneny.
Ja sa nečudujem Araujovi, že chce adekvátny plat. Araujovi povedia, že mu nedajú viac ako 1,5 milióna, lebo nie sú prachy a bum, nakúpia hráčov za 160 miliónov a každý má minimálne 2x taký plat ako on. Teda chápem, že sa neponáhľa s rokovaním s klubom a a v klube naňho tlačia, že nie sú prachy, musí sa uspokojiť a klub chce priviesť Kimmicha s 20 miliónovým platom, či Williamsa, za ktorého treba na stôl položiť 60 miliónov v celku. Ak môže mať Fati 14 miliónový plat, tak snáď 7-8 miliónov môže dostať aj Araujo a netváriť sa, že 3 milióny či koľko má teraz sú dosť. Klub si sám stanovil platovú hierarchiu. Tak nech ju dodrží.
Skôr Teba prd do toho, aký obsah si majiteľ tejto stránky vytvorí. Kľudne tu môže byť každý deň odfotený Andrej Danko. Je to majiteľova vec. Takže za čo by si Ty bol rád mu môže byť celkom jedno. A keď nie si rád, tak sem nechoď. Jednoduché.
Ešte pred turnajom bolo povedané, že v prípade ako Cucurella to ruka nebude. Je to retardované, ale žiaľ také boli dohodnuté pravidlá pred turnajom. Ale chápem rozhorčenie, postúpiť mohli Nemci. Ale v rámci platných pravidiel žiaľ je to tak.
A určite si aj ten fanúšik co nadáva na laportu však?
Nuž, to je jednoduché, drahý baimato. Na najbližšom zasadnutí podtatranského konzília v Braväcove zaraď ako jeden z bodov programu, že zakážete pridávať články, ktoré sa Ti nepáčia. Poprípade založ konkurenčný web a tam si pridávaj, čo Ti bude vyhovovať.
Nosferatu viem, co je za jeho odlozenym platom, ale taky Araujo je minimalne rovnako dolezity clen a netreba sa cudovat, ze chce byt tiez adekvatne oceneny.