Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-07-27 11:11:21
Takže další nedotánutý přestup v podání laporty. Už je to spíše na rezignaci. Posila nepřišla naprosto žádná, do zálohy se s námi spojují jenom průměráci a už teď budeme muset začít sezónu bez dvou hráčů základu kvůli zranění( Pedri, Araujo) a nikdo neví jak jsou na tom FDJ a Gavi.
No prostě vyhlídky na novou sezónu jako kr.va...
2024-07-27 11:21:50
Začínam mať fakt blbý pocit, že sa aj mladší Williams posral strachom z ďalšieho kroku v kariére. Sklamal ma prvý krát keď predĺžil s Bilbaom, čo tu mohol prísť zadarmo a ak ma sklame aj teraz čo za neho musíme fakticky platiť nemalé peniaze, tak mám jeho fakticky dosť.
Povedať, že by mal lepší športový projekt s Bilbaom ako s Barcou ... tá dotyčná osoba musí byť 100% na práškoch a blúzniť jedna radosť. Tá bláhova realita byť súčasťou menšieho klubu s priveľkými ambíciami je asi dosť neznesiteľná. Mám taký neblahý pocit, že práve na neho tlačia z Bilbaa, aby zostal a to ešte oni trepali minulé týždne, že sa obávajú, že tlačí na neho práve Barcelona. Vyzerá, že prvý krát za posledné sezóny máme všetko na prestup pripravené FFP je v poriadku na vyplatenie klauzuly a dokonca by sa aj hneď zaregistroval.
2024-07-27 11:26:38
Je to bieda no.Flick to bude mat tazke.Pol muzstva PN,prichody ziadne,odchody katastrofa.Zmluvy ako u mentalne retardovanych.Lewa 36mega rocne.To je na basu toto.Chore vedenie a to uz xy rokov.Vzdy u biedu zachranila messiho genialita.Ale aj to je na facku,lebo mat takeho hraca v time a nedokazes mu poskladat muzstvo take ktore by vyhravalo jednu LM za druhou je cisty amaterizmus.
2024-07-27 11:26:54
Neviem aké sú jeho priority, ale ak zostať v Španielsku, tak Real je na LW plný až až a Barca žiaľ nebude na neho čakať ďalší rok ty vole a zoberieme žiaľ toho Olma čo ani LW hrať nevie. Chlapec by si mal uvedomiť čo to znamená počkať ešte rok v Bilbau.
2024-07-27 12:06:05
Ja mám také tušenie, že z prestupu Nica nebude nič. Bilbao ho presvedčí a naviac má podpísané predĺženie zmluvy, takže Bilbao je vo výhode. Môže si klásť akékoľvek podmienky hlavne čo sa týka financií za prestup a tu Barca je vo veľkej nevýhode. Bolo by dobré pozrieť sa po inom ľavom krídle, alebo dať príležitosť niekomu z B-čka.
2024-07-27 12:38:57
Čítam komentáre a musím povedať, že fakt nechápem. Nico je odchovanec Bilbaa. Klub vychoval jeho aj s bratom. Ale budete tu naňho nadávať, že predĺžil zmluvu a neušiel od nich zadarmo k nám. Nico má klauzulu na 58 mil. čo je na hráča jeho kvalít primeraná suma, úplne v pohode ju mohol mať na vyššiu sumu. Nico má 22 rokov, zmluvu do roku 2027 a na prestup do väčšieho klubu má ešte času dosť. Navyše Bilbao tento rok hrá Európsku ligu a finále sa hrá na ich domovskom štadióne. Takže je to veľká motivácia zostať v Bilbau ešte rok.
Navyše Barca má stále finančné problémy. Za mňa by bolo lepšie keby Nico zostal ešte rok v Bilbau. Dovtedy poriešme financie a ak sa bude dať priveďme pár posíl. Stále nemáme vyriešené DM-ko ani PO. Čo som pozeral, tak zmluvy v roku 2025 končia pár zaujímavým hráčom. Ako príklad uvediem pár mien, ktoré by pre nás mohli byť zaujímavé: Mikel Merino, Sofyan Amrabat, Denzel Dumfries či Lutsharel Geertruida.
2024-07-27 12:51:41
Ak by tu zostal Alemany tak je tu Nico už dávno.
Pepeke Premium
2024-07-27 13:11:04
Stale nikto nepotvrdil pravidlo 1:1, mali sme niekoho predat ale zatial z toho nic nie je. Vyzera to, ze aj keby chcel k nam prestupit, tak asi nemoze. Nezasluzi si nadavky zo strany diskutujucich. Okrem toho, ktovie kolko pravdy je v tych napisanych clankoch.
2024-07-27 13:39:25
Já nvm co plašíte, je to na něm, buď bude chtít nebo ne… Je to jeho volba, buď udělá krok vpřed, nebo zůstane tam, kde je zvyklej. Dávno nejsme klubem, z kterýho se každý pose*e. Upřímně, když člověk vidí co je to za cirkus, tak se nedivím. Byl bych rád kdyby došel, ale nadávat nebudu, pokud si vybere jinou volbu.
2024-07-27 20:00:23
Ja ani neviem ci ho tu chcem.Dalsi “srac” ktory bude chciet zarabat raketu 20mega a viac.Radsej sa budem pozerat na nasich mladikov ako na tieto nenazrane hviezdy.
2024-07-27 21:19:35
Tvl, minulý týždeň ste ho do nebies vychvalovali a teraz keď sa rozhodol inak než ste chceli vy tak ho dehonestujete. Toto vypovedá o ľudoch ma tomto fóre 🤦‍♂️🤣🤣🤣