Takže další nedotánutý přestup v podání laporty. Už je to spíše na rezignaci. Posila nepřišla naprosto žádná, do zálohy se s námi spojují jenom průměráci a už teď budeme muset začít sezónu bez dvou hráčů základu kvůli zranění( Pedri, Araujo) a nikdo neví jak jsou na tom FDJ a Gavi.
No prostě vyhlídky na novou sezónu jako kr.va...
Radosť čítať komentáre pod týmto článkom. Podtatranské konzilium rozhodlo, že Williams sa do Barcelony nesťahuje. Hotovo. A všetci sú na vine. Najmä však vedenie. Divízia vedenia v podtatranskom konzíliu má už 20 rokov jasno.
Ano protože naše vedení slíbilo už několik měsíců že prodlouží smlouvu s Nike a přivedou náhradu za Liberto.............
Vedení slíbilo, že budou důležité příchody a odchody..................
Vedení slíbilo, že Flick bude mít konkurenceschopný tým na začátku sezóny.
Začínam mať fakt blbý pocit, že sa aj mladší Williams posral strachom z ďalšieho kroku v kariére. Sklamal ma prvý krát keď predĺžil s Bilbaom, čo tu mohol prísť zadarmo a ak ma sklame aj teraz čo za neho musíme fakticky platiť nemalé peniaze, tak mám jeho fakticky dosť.
Povedať, že by mal lepší športový projekt s Bilbaom ako s Barcou ... tá dotyčná osoba musí byť 100% na práškoch a blúzniť jedna radosť. Tá bláhova realita byť súčasťou menšieho klubu s priveľkými ambíciami je asi dosť neznesiteľná. Mám taký neblahý pocit, že práve na neho tlačia z Bilbaa, aby zostal a to ešte oni trepali minulé týždne, že sa obávajú, že tlačí na neho práve Barcelona. Vyzerá, že prvý krát za posledné sezóny máme všetko na prestup pripravené FFP je v poriadku na vyplatenie klauzuly a dokonca by sa aj hneď zaregistroval.
A Nico musí dostať peniaze od Barcelony, aby sa vykúpil, leno 58 či koľko miliónov určite na účte nemá. Napadlo ťa aspoň na chvíľku, že Barcelona nemá tých 58 miliónov? A nemá tých cca 9 miliónov, čo Williams teraz berie v Bilbau? Araujovi odkazujú, že má predĺžiť zmluvu, ale nemá čakať zvýšenie platu, lebo nie sú peniaze. Roque aj Martinez nie sú registrovaný. Gaviho registrácia je na súde. Môžeš si myslieť o Robertovi čo chceš, ale za cca 1,5 milióna, čo mal dostávať, lepšieho náhradníka nenájdeš. Hlavne pri maródke Barcelony.
Kydáš tu na Williamsa, že nechcel ísť zadarmo z Bilba. Budeš velebiť Arauja, či FDJ ak odídu zadarmo? Lebo klub sa k ním správa ako k prašivým psom, tak by ma vôbec neprekvapilo, ak o 2 roky idú zadarmo.
Na nikoho tu nekydám až na Olma ak už na to príde. Z Williamsa som bol sklamaný, že neprišiel zadarmo a ak nepríde ani teraz za prachy, čo si nás vodí nosom pri rokovaniach aby nakoniec povedal nie, tak budem samozrejme dupľom sklamaný, keď ešte k tomu prirátam, že automaticky už príde naisto môj neobľúbenec Olmo. Napadlo ťa aspoň, že by si si prečítal niečo ohľadom progresu Barci a Nica za posledné necelé 2 týždne? Ako nevravím, že máte veriť každej správe, ale tam kde sa všetky správy už takmer zhodujú, že máme peniaze na tú klauzulu a rovnako aj priestor na registráciu, tak fakt neviem čo vy tu dvaja riešite. Tomu sa už dá veriť. To by ale musel byť skôr koniec sveta, aby si ty Nosferatu s Peťom zmenili svoj pesimizmus na niečo iné. Všetky nepotrebné registrácie ako Roberto, Roque a Inigo idú bokom keď ešte k tomu chcú Roqueho predať, tak načo by ho registrovali. Flick rovnako preferuje Garciu nad Inigom. Gaviho ani registrovať tak skoro nemusia, lebo si nezahrá ešte pár mesiacov, čiže ani v tom sa nemusia ponáhľať.
Kedy mal prísť akože zadarmo? Posledné predĺženie zmluvy je z decembra 2023. Teda toto leto mohol teoreticky prísť zadarmo. Má 9 miliónový plat, čo som našiel. Nie je registrovaný Gavi s jeho 7 miliónovým platom že vraj, Roque s 3,5 miliónovým platom, Martinez s 9,5 miliónovým platom. Cubarsi má dostávať že vraj 4 milióny, Lopez má starú zmluvu z 2023 na 630 tisíc že vraj a isto ňou spokojný nebude. Novú zmluvu má dostať Yamal. Klub nemal ani 1,5 milióna na Roberta. Ako chce teda klub registrovať Williamsa?
Je to bieda no.Flick to bude mat tazke.Pol muzstva PN,prichody ziadne,odchody katastrofa.Zmluvy ako u mentalne retardovanych.Lewa 36mega rocne.To je na basu toto.Chore vedenie a to uz xy rokov.Vzdy u biedu zachranila messiho genialita.Ale aj to je na facku,lebo mat takeho hraca v time a nedokazes mu poskladat muzstvo take ktore by vyhravalo jednu LM za druhou je cisty amaterizmus.
Juraj 2406 zije niekde na marse. Messi je a bol uz stary, pusny prach sa mu uz posledne roky v Barce vytratil a hrali sme furt o 10tich a na neho tie prezierave akcie na 2-3 dotyky...dobre ze tu uz davno nieje.
V súčasnej Barcelone ešte stále nesiaha nikto Messimu ani po kolená. Stále je to rozdielový hráč. Tak čo to meleš za nezmysly. Kľudne by mohli vyhodiť pol mužstva, ak by sa mal dnes večer Messi vrátiť. Najväčšia tragédia je, že tu Messi už nie je. Ty pušný prach.
Neviem aké sú jeho priority, ale ak zostať v Španielsku, tak Real je na LW plný až až a Barca žiaľ nebude na neho čakať ďalší rok ty vole a zoberieme žiaľ toho Olma čo ani LW hrať nevie. Chlapec by si mal uvedomiť čo to znamená počkať ešte rok v Bilbau.
myslím že on na barcu čekat nemusí, může si vybrat z PSG a nebo klidně se najde jeden z top týmu z anglie pro které bude těch 58 mil skvělý obchod.. Barca ho nyní potřebuje víc než on barcu.
Nie je to tak, že by nemal dosť klubov na výber, lenže sa čudujem, lebo bolo reportované, že preferuje zostať v Španielsku a z top tímov už nemá kde ďalší rok.
zas kdyby podepsal s bilbae další smlouvu na 2 roky a tím že vystupní klauzuji si ještě sníží, tak bude za rok přehrabovat nabídky vidlema a ještě si dokáže s agentem vyjednat větší plat. Ted záleží jen na jeho preferencích, jak to má v hlavě a to my nevidíme.
V Decembri minulého roka podpísal až do 2027, čo sú 3 roky, tak mi vysvetlí prečo na 2 roky a prečo by malo Bilbao chcieť s ním podpísať novú zmluvu s nižšou klauzulou, keď ho majú dojednaného na dlhú dobu? WTF?
To je na zvážení. Třeba proto, že si budou myslet že se díky Nicovi dostanou do finale evropské ligy a ví že se jim to vyplatí. (dát mu ten 3 letý plat ve dvou letech) Klidně mu přidají na platu a upraví smlouvu..aby ho nějak udrželi. Určitě jim je jasné že do bilbaa nepřivedou na LW tak silné křídlo jako je on.. Opravdu nevíme na co Nico slyší, že bude hrát s vyšším platem ještě rok s brachou, nebo půjde za velké prachy do PSG, nebo do jednoho z největších klubů ale bez peněz ..(do dost nejasného projektu s řadou mladých hráčů a novým trenérem..) Sám jsem zvědavý jak to dopadne..
Ja mám také tušenie, že z prestupu Nica nebude nič. Bilbao ho presvedčí a naviac má podpísané predĺženie zmluvy, takže Bilbao je vo výhode. Môže si klásť akékoľvek podmienky hlavne čo sa týka financií za prestup a tu Barca je vo veľkej nevýhode. Bolo by dobré pozrieť sa po inom ľavom krídle, alebo dať príležitosť niekomu z B-čka.
Čítam komentáre a musím povedať, že fakt nechápem. Nico je odchovanec Bilbaa. Klub vychoval jeho aj s bratom. Ale budete tu naňho nadávať, že predĺžil zmluvu a neušiel od nich zadarmo k nám. Nico má klauzulu na 58 mil. čo je na hráča jeho kvalít primeraná suma, úplne v pohode ju mohol mať na vyššiu sumu. Nico má 22 rokov, zmluvu do roku 2027 a na prestup do väčšieho klubu má ešte času dosť. Navyše Bilbao tento rok hrá Európsku ligu a finále sa hrá na ich domovskom štadióne. Takže je to veľká motivácia zostať v Bilbau ešte rok.
Navyše Barca má stále finančné problémy. Za mňa by bolo lepšie keby Nico zostal ešte rok v Bilbau. Dovtedy poriešme financie a ak sa bude dať priveďme pár posíl. Stále nemáme vyriešené DM-ko ani PO. Čo som pozeral, tak zmluvy v roku 2025 končia pár zaujímavým hráčom. Ako príklad uvediem pár mien, ktoré by pre nás mohli byť zaujímavé: Mikel Merino, Sofyan Amrabat, Denzel Dumfries či Lutsharel Geertruida.
A na LW bude hrať kto? Merino odíde toto leto na 100%, Amrabat je absolútny tragéd. Na RB máme doslova 3 hráčov. DM nepríde, je tu Cassado, Bernal, Prim a bohužiaľ aj Oriol.
Pripájam sa k denis_99 kde je tá istota, že môže nechať Barcu čakať rok. Že on nám nabúra plány a ešte my máme čakať. Sety ani skupiny EL nie sú vyžrebované, tak aké finále pre Bilbao dpč. V žiadnom finále nie sú a ani vysokopravdepodobne ani nebudú pri tej konkurencii. Finančné problémy? Tebe aj Sisinovi ... všetko má byť pripravené na vyplatenie klauzuly a rovnako aj na registráciu. Čaká sa len na súhlas, takže to láskavo nezvaľujte na financie.
mikimi122 a ty máš odkiaľ istotu, že máme všetko poriešené a pripravené tak ako tvrdíš. Lebo z toho čo vidím ja tak vedenie nevyriešilo zatiaľ absolútne nič. Je polovica leta a prestupy žiadne. Iba čo stále dookola čítame o tých istých 4-5 hráčoch, ale hovno z toho. Nevieme zaregistrovať ani "blbého" Roberta s minimálnym platom a ďalších hráčov, ktorých máme v klube, ale určite máme financie na registráciu Nica + 58 mil. pre Bilbao.
Žeby denne sledujem správy z X: @Barcacentre, @BarcaTimes, @BarcaUniversal. Fabrizio k tomu. Skutočne jednania začali len po Eure čo sú necelé 2 týždne, takže na prd hovoríš pol leta. Každý hráč sa sústreďoval na Euro a mimo toho riešilo sa iné, aby sa dostali na pravidlo 1:1. Podpísali sme nového sponzora na šortky. Čo myslíš, že sa to vybavilo za deň? Roberta ani zaregistrovať nechceli najskôr. Mohli ho zaregistrovať, aj Iniga, ale nikdy nebol ani jeden z nich priorita na registráciu momentálne. Tvoje dedukcie sú ale geniálne, lebo sme nezaregistrovali Roberta, tak nemôžeme zaregistrovať nikoho. Skvelé 👏
To bola prvá ponuka, ktorá sa pravidelne odmieta. Rovnako to bol druhý prestup po Williamsovi, tak jasné, že na toho už budú zbierať peniaze postupne už aj z predajov.
Stale nikto nepotvrdil pravidlo 1:1, mali sme niekoho predat ale zatial z toho nic nie je. Vyzera to, ze aj keby chcel k nam prestupit, tak asi nemoze. Nezasluzi si nadavky zo strany diskutujucich. Okrem toho, ktovie kolko pravdy je v tych napisanych clankoch.
Všetko má byť pripravené na vyplatenie klauzuly a rovnako aj na registráciu. Čaká sa len na súhlas, takže žiadne nemôže. Podpísal sa nový sponzor, čo je +5 miliónov prečo asi?
Povedali, ze po navrate k 1:1 nebude problem Nica kupit.
Minuly tyzden bola uverejnena sprava, ze na Nica si mozu zobrat aj uver. Takze hotost zrejme nemaju.
S kade vieš, že úver na Nica? Riešia zároveň aj Olma a s ním sa vie, že je určite potrebný predaj. Možno je to myslené ako úver v rámci ak by mali prísť obidvaja.
Clanok co potvrdzuje, ze nemaju hotovost : Williams nevidí solventnosť a normálne fungovanie Barcelony z hľadiska finančnej fair play. Hráč dostáva optimistické správy, zatiaľ čo hráči ako Sergi Roberto a Iñigo Martínez stále nemôžu byť registrovaní a klub nezískal veľké peniaze z predaja, neoznámil dohodu s nejakým subjektom týkajúcu sa Barça Vision a nepredĺžil zmluvu so spoločnosťou Nike.
Si Nosferatov druhý účet? 🤣🤣😂 Píšeš to isté ako on. Žiadny článok nepotvrdzuje nič. Hotovosť majú, ale sú obmedzený FFP koľko tej hotovosti môžu použiť. Inak ti to napísať neviem. Ak je to pre teba veľmi zložitá matematika, tak fakt ti neviem pomôcť. Treba sa vrátiť potom k základom.Roberta nikto nechcel a Flick preferuje Garciu nad Inigom, takže asi tak.
Já nvm co plašíte, je to na něm, buď bude chtít nebo ne… Je to jeho volba, buď udělá krok vpřed, nebo zůstane tam, kde je zvyklej. Dávno nejsme klubem, z kterýho se každý pose*e. Upřímně, když člověk vidí co je to za cirkus, tak se nedivím. Byl bych rád kdyby došel, ale nadávat nebudu, pokud si vybere jinou volbu.
Ja ani neviem ci ho tu chcem.Dalsi “srac” ktory bude chciet zarabat raketu 20mega a viac.Radsej sa budem pozerat na nasich mladikov ako na tieto nenazrane hviezdy.
Tvl, minulý týždeň ste ho do nebies vychvalovali a teraz keď sa rozhodol inak než ste chceli vy tak ho dehonestujete. Toto vypovedá o ľudoch ma tomto fóre 🤦♂️🤣🤣🤣
No prostě vyhlídky na novou sezónu jako kr.va...
Vedení slíbilo, že budou důležité příchody a odchody..................
Vedení slíbilo, že Flick bude mít konkurenceschopný tým na začátku sezóny.
Zatím jen lži a nic jiného
Povedať, že by mal lepší športový projekt s Bilbaom ako s Barcou ... tá dotyčná osoba musí byť 100% na práškoch a blúzniť jedna radosť. Tá bláhova realita byť súčasťou menšieho klubu s priveľkými ambíciami je asi dosť neznesiteľná. Mám taký neblahý pocit, že práve na neho tlačia z Bilbaa, aby zostal a to ešte oni trepali minulé týždne, že sa obávajú, že tlačí na neho práve Barcelona. Vyzerá, že prvý krát za posledné sezóny máme všetko na prestup pripravené FFP je v poriadku na vyplatenie klauzuly a dokonca by sa aj hneď zaregistroval.
Kydáš tu na Williamsa, že nechcel ísť zadarmo z Bilba. Budeš velebiť Arauja, či FDJ ak odídu zadarmo? Lebo klub sa k ním správa ako k prašivým psom, tak by ma vôbec neprekvapilo, ak o 2 roky idú zadarmo.
Navyše Barca má stále finančné problémy. Za mňa by bolo lepšie keby Nico zostal ešte rok v Bilbau. Dovtedy poriešme financie a ak sa bude dať priveďme pár posíl. Stále nemáme vyriešené DM-ko ani PO. Čo som pozeral, tak zmluvy v roku 2025 končia pár zaujímavým hráčom. Ako príklad uvediem pár mien, ktoré by pre nás mohli byť zaujímavé: Mikel Merino, Sofyan Amrabat, Denzel Dumfries či Lutsharel Geertruida.
Minuly tyzden bola uverejnena sprava, ze na Nica si mozu zobrat aj uver. Takze hotost zrejme nemaju.