ja ho mám rád, je to skvelý hráč, ale potrebujeme ho asi ako Fabregasa pred 13 rokmi, ktorého prestup nám vytlačil Thiaga z pozície prvého náhradníka a toho nám potom ulúpil Pep do Bayernu za smiešnych 20mega... hlavne že Cesc sa nám vrátil a tri roky si nevedel nájsť pozíciu.... a vlastne ju aj našiel, v Chelsea pod Mourinhom!
Jj moze byt, iba vychadzam z toho, ze minulu sezonu sme potrebovali presne takeho hraca v poslednej tretine ihriska. Navyse odide nam Sergi Roberto - mysliet si o nom mozeme co chceme, ale budeme o 1 stredopoliara menej a pri klucovych absenciach to bol on kto tahal zalohu dopredu takze to ani len nebude kupa hraca na lavicku navyse ale bilancia ostane zachovana, nehovoriac o tom, ze Romeu by mohol a mal ist prec tiez:D
Olmo má rovnakú úroveň ako ferran - možno ešte horšiu .... Ale stačilo že zahral dobre 1.5 zápasu a už ho tu veľa ľudí chce ... Absolútne nechápem veď 5 sezón v Nemecku je to tragédia s priemerom 4g na sezónu v lige
Ale ani olmo tam nie je kvalita ... To čo tam zahrá on tak tam zahrá Pedri gundo fermin ferran .... A ak by prišiel nico na krídlo tak kľudne tam skúsiť aj raphinhu
Peto333, "zahra tam Pedri Gundo Fermin Ferran" - tak ako minulu sezonu? Lebo chybali goly, chybali tituly a chybali kvalitni zdravi hraci na lavicke. Nikto nevie predvidat kto z hracov bude/ nebude k dispozicii dalsiu sezonu, ale cim kvalitnejsi a sirsi kader budeme mat tym lepsie. Minuly rok by sa nam taky Olmo totiz zisiel ako sol.
raphinhu si tam viem predstavit tak ako aj v niekoľko rokov yamala. ale olmo na eure ukazal ze nam ma co na tejto pozicii ponuknut. ale po nicovi by sme sa mali zamerat na merina. az potom olma. ked nepride nebude to katastrofa ale ked pride bude to plus. dôležitejši je ale prichod merina
Tx máš pravdu na Eure to ukázal ...toho 1.5 zápasu ... A to že je to v jeho podaní 5 rokov tragédia to nepozerate ? To ako ideme kupovať hráča za 60m pre 1.5 zápasu?
Cule90 .... Áno káder máme malý pre Fín problém ale to nie je dôvod kupovať olma keďže môžeš aj niekoho iného ... A reálne podľa teba keď sa pozrieš na jeho účinkovanie v Nemecku tak má hodnotu svojho transferu? .... Za 60m máš už na trhu na výber ... A len pre info pred rokom Barca najviac trpela na LW a DM a ani jedno ani druhé olmo nie je
Jj hori nam viacero postov a tazko povedat, ktory je dolezitejsi, lebo vsetky su dolezite. Kym nebudeme nakupovat predvidatelne, vzdy je riziko, ze hrac ktoreho akutne kupime na zalepenie diery sa bude chovat nepredvidatelne (neprisposobi sa hre timu, zrani sa, bude nekonzistentny atd). Co sa tyka Olma neviem aku ma mat hodnotu, myslim si len, ze by nam mohol dost pomoct vzhladom na to, ze pozna prostredie, klub aj nasich hracov a do repre ho zavolali viaceri treneri. Neviem ci Olma, ale hraca s jeho profilom potrebujeme, lebo minulu sezonu sme trpeli ked sme takeho hraca nemali (rovnako tak DM a lave kridlo).
Hráča s profilom olma presne máme a je to ferran ešte aj v repre často hrali to isté a na rovnakej pozícii dokonca sa niekoľko krát aj striedali .... Ale bohužiaľ na to čo sedí olmo sa u nás vôbec nehralo. Hralo sa 433 a on na krídlu hrať nevie a CAM sa u nás nehral keďže si mal len 3 záložníkov
pokial budu gavi, pedri, dejong, gundo v poriadku nemyslim si zebybdostaval vela priestoru od zaciatku a na ten lavy kraj ak kupia nica ostane raphina este je tam aj ferran tak to naozaj vidim iba na lavicku ale kludne ma oprav
Ak chce Flick hrať 4231 a ráta s ním na pozíciu 10 do rotácie s Pedrim, ktorý je i tak pol sezóny vždy zranený, tak áno, potrebujeme ho. Ak má ale hrať len výhradne na LW, tak v tom prípade nie.
Bude to dalsi CAM utopeny na kridle ako Coutinho, Griezmann.. Mozete argumentovat, ze Flick hra na podhrot, ale tam mozu hrat 3 hraci v sucasnom kadri. Takze prilis velky luxus v tejto fin.situacii.
Pedri je viac zranený ako hrá, Gundo okey, ale nie je isté zatiaľ či vôbec ostane. Tiež nie je najmladší, čiže možno ešte budúca sezóna a odíde. Fermína beriem a nad Gavim visí po zranení veľký otáznik, ale ten bude skôr hrať double pivota.
Sečtene podtrženo. Stále si stojím za tým, že na 10, by sa nám hodil s ohľadom aj na budúcnosť. Otázkou ale ostáva, a tam môžeme polemizovať, či sa to vyplatí za tú cenu, o ktorej sa hovorí a tam už si nie som tým taký istý.
Aby sme sa chapali. Ja proti Olmovi fakticky nic nemam. Je to sikovny hrac, ale nie je to ani ziadny rozdielovy hrac ako Mbappe. Ak by sme boli v zdravej financnej kondicii kludne ho kupme. Hodi sa do systemu 4-2-3-1 ako podhrot perfektne. Flick tento system hrava. Na kridle sa mi nepaci, lebo to bude taky Ferran,ktory neprejde cez hraca a bude sa stahovat do stredu.Ale sakra peniaze nema Barca ani nahodou a netlaci nas bota niekde inde? Flick bude hrat najskor 2 def.zaloznikov a koho tam ma? De Jonga, ktory je tiez po opakovanom zraneni, Christensen mal tiez problemy a je to prerobeny stoper a dalej? Romeu tu dufam nezostane, ale videli sme minulu sezonu ako vladal. A mladici, ktori hrali doteraz 3.ligu. Takze vsetky peniaze by som najskor vynalozil na DM, potom na LW a RB a az potom niekde posilnoval posty, ktore vedia pokryt aj sucasni hraci v time.
Suhlasim, ale DMko nepride. Bohuzial. Podla mna to zabalili uz davnejsie ked som cital, ze Flick povedal, ze je spokojny s hracmi, ktorych na tejto pozicii ma.
Ja to posuniem ale este na uplne inu uroven a pojdem tak daleko, ze poviem, ze Laporta nielenze nedokaze priviest viac ako 1 hraca, ale nedokazu ani spravit velky predaj a ak sa podari podpisat sponzor bude to bozi zazrak.
Laporta je amater a mozu si ho ludia zastavat ako chcu za 3 roky len rozpredal majetok, ktory hned minul na drahych hracov, ale nevytvoril ziadne aktiva. Aspon ponizil tie platy ale to je slaba naplast.
Tu sú Olmove štatistiky z Lipska:
2020/21 - 46 z. - 3267 min. - 7 g + 12 a
2021/22 - 31 z - 1500 min- - 4 g + 5 a
2022/23 - 31 z. - 1638 min. - 5 g + 11 a
2023/24 - 25 z. - 1715 min. - 8 g + 5 a
Olmo mal behom posledných troch sezón problémy so zraneniami. Takže ak by sme ho kúpili tak by sme za veľa peňazí (tých 60 mil.) získali ďalšieho hráča náchylného na zranenia. Potrebujeme posilniť viacero postov a preto by som financie radšej investoval do iných hráčov ako do Olma.
Sečtene podtrženo. Stále si stojím za tým, že na 10, by sa nám hodil s ohľadom aj na budúcnosť. Otázkou ale ostáva, a tam môžeme polemizovať, či sa to vyplatí za tú cenu, o ktorej sa hovorí a tam už si nie som tým taký istý.
Ja to posuniem ale este na uplne inu uroven a pojdem tak daleko, ze poviem, ze Laporta nielenze nedokaze priviest viac ako 1 hraca, ale nedokazu ani spravit velky predaj a ak sa podari podpisat sponzor bude to bozi zazrak.
Laporta je amater a mozu si ho ludia zastavat ako chcu za 3 roky len rozpredal majetok, ktory hned minul na drahych hracov, ale nevytvoril ziadne aktiva. Aspon ponizil tie platy ale to je slaba naplast.
2020/21 - 46 z. - 3267 min. - 7 g + 12 a
2021/22 - 31 z - 1500 min- - 4 g + 5 a
2022/23 - 31 z. - 1638 min. - 5 g + 11 a
2023/24 - 25 z. - 1715 min. - 8 g + 5 a
Olmo mal behom posledných troch sezón problémy so zraneniami. Takže ak by sme ho kúpili tak by sme za veľa peňazí (tých 60 mil.) získali ďalšieho hráča náchylného na zranenia. Potrebujeme posilniť viacero postov a preto by som financie radšej investoval do iných hráčov ako do Olma.