Zbytočný nákup, radšej vsadiť na torreho, ušetriť 60m a ak cez leto nepríde nikto tak skúsiť niečo buď v zime alebo teda počkať na ďalší rok. Snažiť sa predať hráčov, ktorých nepotrebujeme, podpísať aspoň Cancela a pracovať s tým čo je.. 60m za Olma je extrémna suma, za takých 30m v pohode, ale toto nie, ak ho za toľko kúpia tak nemajú rozum a investujú peniaze len do niekoho koho nám znova ale že vôbec až tak netreba.
60 mega + bonusy, kontrakt do 2030? Plat na vysoké urovni? Ze hráče ani ne ze širší špičky? Ještě že to je kachna, protože mam pocit že se sportovní vedení v čele s Decem museli asi zbláznit. Tohle přijmout tak je to regulerně na defenestraci a vyhazování pánů oknem.
Asi preto že nemáme 50-60 mil. ktoré by sme museli dať naraz za Nica a nemáme pre neho ani žiadne záruky že by sa zaregistroval. Za mňa neprivedme radšej nikoho ako Olma s predrazenou zmluvou na pozíciu ktorú nepotrebujeme posilniť
Iceman666, nesom isty, ci tuto poziciu naozaj nepotrebujeme posilnit, ako pises. Minulu sezonu sme nutne potrebovali, vsak cele zimne prestupove okno bolo o ziskani ofenzivneho strepoliara (napr. Lo Celsa). Otazka len je, ci tuto poziciu treba nutne posilnit Olmom za 60 mega:D
Stale nerozumiem na akom poste by u nas olmo hral… ak nevyjde nico treba skusit ine krídlo a nie hráča na post ktorý mame po stoperoch najlepsie obsadený
Byl jsem pro nákup Olma, kdyby přišel Nico z důvodu souhry a Olmo umí hrát SOZ, SZ a LK. Ale jestli nepříjde Nico, tak Olmo je úplně zbytečný po zápase s City se mi líbil Pablo a ostatní. Šetřil bych prachy na zimu nebo na další rok a zkusil mladíky z La masie. Spíše bych prodával hráče s velkým platem a zbytečné co vůbec nehrajou.
Ty jo koukám 100% shoda v názoru. Mi neříkejte, že nevládnou pochyby i mezi lidma u Barcelony, dít to není možný, aby na základě tři dobrých zápasu na Euru jsme dělali taková rozhodnutí, když normálně by nás vůbec nenapadl ..
na CAM môžeš použiť možno Pedriho (jeho produktivita nič moc, navyše zase bude polovicu sezóny out pre zranenia), Gunda (po sezóne mu končí zmluva) a Lopez (ten zase je gólový pomerne, ale nie kreatívny). Nehovorím, že musí prísť Olmo, ale to CAM nie je zrovna dobre pokryté. Osobne by som si tam vedel predstaviť Felixa, ktorému by to mohlo viac sedieť ako krídlo (neviem, prečo ho tam vkuse dávajú) a mohol by byť lacnejší ako Olmo.
Budem hrát s jedním CAM a máme Torreho, zatím nejlepší hráč předsezóny a ještě Fermína, kterej by měl být ještě gólovější než tuhle sezónu... Za mě ideál a netřeba vyhazovat 40m a přijít o jiné hráče na potřebnější pozice...
Ja mam pocit, ze tato nasa strategia ma 2 roviny:
1, hlavne nech je z Pyrenejskeho polostrova, ale oslovi nas aj Brazilia, ak sa obtrel o la masiu tak nam zabrni
2, nemame prachy, takze aspon vybudujeme drahu lavicku - pre buducnost, do zalohy, ked raz budeme velky a mozme si dovolit dobrych hracov. Tam bude sediet vedla Ferrana, Lengleta
1, hlavne nech je z Pyrenejskeho polostrova, ale oslovi nas aj Brazilia, ak sa obtrel o la masiu tak nam zabrni
2, nemame prachy, takze aspon vybudujeme drahu lavicku - pre buducnost, do zalohy, ked raz budeme velky a mozme si dovolit dobrych hracov. Tam bude sediet vedla Ferrana, Lengleta