Pravdo já se jen modlím, aby alternativa za Pedriho doopravdy byl a nebyl v jednu chvíli s Pedrim pacient, protože jestli v něčem Pedrimu sekunduje, tak v poctu zranění a absence. 😉
Naše sportovní vedení je banda kreténu :). Nic ve zlém. Ale větší nýmandy fakt pohledat. Zbytečný hráč, žádná špička, šílená dlouhodobá smlouva = nemožnost se ho zbavit pokud bude hrát šit. Banda kreténů. Jestli tohle má být ta posila co nám má vytrhnout trn. Tak se muže jít Deco vysrat. Hráč kterého prostě nepotřebujeme. Nám hoří prdel na jiných postech a přivedeme sem hráče jehož sezona byla nic moc, v LM to byla naprostá šílenost. Kvůli 3 zápasům na Euro za 62 mega. Typičo. Už vím jak se citíl Arsenal nebo AC v dobách kdy to vedli hovada.
Je to smutné, ale toto sprosté vedenie musí stoj čo stoj priviesť niekoho, je jedno koho, len nech to je za veľké prachy. Budúce leto sa ho budeme snažiť zbaviť ako Roqueho...
Ale mně by Olmo asi ani nevadil, kdyby tu měl kde hrát. Ale doprdele nám hoří prdel na DM a my pujdeme do sezony bez hráče na defenzivním záložníku a budeme to lepit v double pivotovi s christensenem a nebo budeme doufat že se Casado asi vytáhne a pak ho sestřelíme protože najednou nebude nic moc, protože zkušenosti NULA.. Takže to budeme lepit týpkem kterým pod Xavim tam dokázal hrát, ale byl to šílený průměr a už za něj se říkalo že se tam AKUTNE NECO MUSI SEHNAT, že christensen to prostě nedává . Jdeme do sezony bez pořádný LW. Felix nejspíš hostovat nebude. Fati je mrtvý, Ferran je šílenost.. Dva nejdůležitější posty a my je nevyřešíme. Honíme se tu měsíce po Nicem a neřešíme Plan B na křídlo, protože vylízaný LAPORTA už moc dobře musel vědět že bude problém ho registrovat. Místo toho vyhlašuje jak je klidný ! A přesně jak jsem na začátku řekl Nico nepřijde, a bude chyba se na něj upínat jako na spasitele a nemít plán B na křídlo ale na křídlo a ne na AM. A teď to chceme lepit OLMEM! Řešíme týpka co hraje AM nebo spíš ze středu pole na který máme hráčů tři prdele. A je mi uplně jedno že Gundo je tu asi sezonu max dvě a pak jde. Tak ať se ten post řeší až Gundo odejde a ne takhle když ná hoří prdel jinde. Na té pozici vyletěl uplně Fermín a mi to jdeme zazdít OLMEM tyvole. Pedrimu se asi nevěří nebo co. Na té jeho pozici zahrají 3-4 hráči co máme v kádru a my přivedeme na tu pozici dalšího. Dalšího univerzála kterého budeme asi srát na levo a doufat. A pak po sezoně se bude štvát vedením aby vystřelil, protože se zjistí že nedokáže plně zahrát LW. Mě uplně chytá nerv na to kravské vedení.
Naco, naco, naco??? Nemohol principal pockat, odlozit tu sumu, nasetrit a o rok by sme isli po naozaj kvalitnej posile? Mame nadejneho fermina ktory potrebuje hrat a este je tam aj pedri.
Snad sa mylim
Snad ho chce aspoň Flick a není to jen přestup na truc....
Dm asi v 4 2 3 1 pokryju a asi si myslia ze aj to krídlo
Ale akože bude bitka o 2.miesto lebo atletico nerobí vôbec zle transfery
Presne oni prišli tak že sme nemali pre nich poziciu.
Snáď sa mu bude dariť lepšie ako tým dvom.