Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-08-07 07:14:39
Stoperska dvojice špatná v prvním poločase.
2024-08-07 07:17:24
Christensen ve středu zálohy a Raphinha na levo. Jako jestli chceme pokračovat v těhlech nesmyslech, tak se nezlepšíme ani o píď. To i 17 letý Bernal dává v záloze větší smysl, než pomalý Christensen. Tihle dva na těch postech nedávají smysl, ale hlavně koupit dalšího ofenzivního záložníka.
2024-08-07 09:05:57
Hraci superovho timu vyzerali pri nasich obrancoch ako hraci rugby. Neviem preco si Barcelona z ponuky hracov na trhu vzdy vyberie toho subtilnejsieho. Nemusim mat PhD z trenerstva, aby som pochopil, ze Valle nemoze branit Leaa, tak ako napr. Eric Garcia nemoze branit Haalanda / Osimhena / Kola Muaniho a pod. Videl som sice len zapasove hajlajty, ale tie fyzicke disproporcie bili do oci. Mozes mat neviem ako vycibrenu techniku, ale taky hrac ta za 90 min fyzicky uplne znici. Raphinhu mam rad je to makač, ale z 5 polovylozenych a vylozenych sanci proste musi mat gol alebo asistenciu. Z tohto pohladu som rad, ze pride aspon Olmo, ktory tie goly vie davat. Inak najvacsie pozitivum pre mna boli kvalitni superi v priprave, ktori nas na sezonu dobre pripravia + snad sa niektori mladici, ktori ukazali svetle momenty v pripave uchytia aj v sezone.
2024-08-07 12:07:31
Dúfam, že po slabom výkone Lengleta v prvom polčase sa Flick presvedčil, že nemôže v Barci zostať. Len ako sa ho zbaviť?