Můžete mi prosím někdo vysvětlit situaci, kdy hráče nezaregistrujeme ale ani neprodáme ???? Podle smlouvy mu určitě budeme muset hradit plat i nadále, ale počítal by se do platového stropu týmu ??? Protože pak by v podstatě neměl být problém s registrací NICA.
Ani harci becka sa nerataju do platoveho stropu cize ho platit mozeme akurat nebude moct hrat za acko a asi ma zmluvu ze ani za becko takze bude mat dovolenku rok
Nosferatu2000 to mi nejako nevychadza roque bol registrovany len do konca sezony namiesto gaviho takze by tam nemal spadat podla mna. A keby spadal tak by nam asi nedovolili zaregistrovat inych hracov kym by sme sa nezbavili jeho. A keby tam spadali vsetci tak naco je ta registracia?
Roque bol kúpený ako hráč A. Má platnú zmluvu do 2031. Teda v rámci platového stropu sa bude jeho plat rátať dovtedy, alebo kým sa nepredá či sa mu nezruší zmluva. Roque bol registrovaný na polovicu sezóny len preto, že Gavi bol zranený. Vtedy liga umožňuje odregistrovať zraneného hráča, ak je predpoklad, že tú časť sezóny už hrať nebude a jeho plat sa nebude rátať do platového stropu, aby prípadne mohol prísť náhradník na hosťovanie napríklad. Teda v prípade, že by sa Gavi nezranil, tak by nebolo možné ho registrovať na tú polovicu sezóny.
Tak teraz si odporujes, kedze gavi mal stale platnu zmluvu a stale sa ratal do platoveho stropu ako sme ho mohli zaregistrovat a do toho isteho stropu zaregistrovat dalsieho hraca? Takze sa to asi nevztahuje na zmluvu ale prave na registraciu v lige. Cize sa rataju len tie zmluvy ktorych hraci su registrovany v lige.
Ešte raz poriadne si to prečítaj. Pokiaľ je hráč dlhodobo zranený, je možné ho odregistrovať, tým pádom sa na to obdobie uvoľní priestor v platovom strope, ktorý zaberal zranený hráč, aby sa mohla priniesť náhrada, či už na hosťovanie, alebo niekto s krátkodobou zmluvou.
Ale ty tvrdis ze to ze ma hrac zmluvu nema nic spolocne s registraciou ze do platoveho stropu sa rata aj nezaregistrovany hrac a to nesedi s tou odregistraciou. Ja hovorim ze Roque nie je registrovany tak sa do platoveho stropu nerata. tak ako sa do platoveho stropu neratal Gavi ked sme ho odregistrovali minuly rok.
1/ môžeš kúpiť hráča a nemusíš ho registrovať, ale náklady na neho sa rátajú do FFP.
2/ na to, aby si mohol registrovať nových hráčov, musia sa zmestiť do stropu FFP. Neregistrovaný hráč nemôže hrať.
3/ ak sa dlhodobo zraní hráč, tak sa dá dočasne odregistrovať, aby za neho mohla prísť náhrada. Klub môže mať oficiálne 25 registrovaných hráčov, kľudne sa môže stať, že sa 8 hráčov zraní dlhodobo a budeš potrebovať náhradu. Preto je možnosť dočasne zrušiť registráciu a uvoľní sa aj miesto v platovom strope, čo predstavuje ekvivalent časti platu zraneného hráča, aby sa mohol na ten čas priniesť náhradník. V momente, keď je zranený hráč fit, sa začína sa znova ráta do platového stropu (rozdelené na zimu a leto, alebo celú sezónu, to znamená, že sa nechá dobehnúť tá polka sezóny a od ďalšej sa už normálne ráta)
Prečo asi tak klub tlačí na odchod Roqueho? Či Martineza? Lebo sa rátajú do FFP a bez ich odchodov nie je možné registrovať nových hráčov.
Taký skvelý a nevyhnutný nákup to bol, fuj škaredý zlý hráč, takto sa pokaziť a odvďačiť klubu, čo ťa vytiahol z džungle. A tá provízia pre agenta, teraz to vypadá, že si ju ani nezaslúžil, chudák agent... 😂🤣
Kdyby se raději zbavili Lewa ušetřili by se peníze a dal by se prostor mladým puškám,myslím,že bychom na tom byly lépe...ale lewa má jméno a čím dál víc mám pocit,že hráči co dřív byly za hvězdy tak mají u nás místo jistý i když dávno jsou za zenitem,tak je donekonečna budem upřednostňovat na úkor mladých 😏 to Real moc dobře ví kdy se hráčů zbavit u nás je to pravý opak a i v důchodu by měli základ děs tohle...
2/ na to, aby si mohol registrovať nových hráčov, musia sa zmestiť do stropu FFP. Neregistrovaný hráč nemôže hrať.
3/ ak sa dlhodobo zraní hráč, tak sa dá dočasne odregistrovať, aby za neho mohla prísť náhrada. Klub môže mať oficiálne 25 registrovaných hráčov, kľudne sa môže stať, že sa 8 hráčov zraní dlhodobo a budeš potrebovať náhradu. Preto je možnosť dočasne zrušiť registráciu a uvoľní sa aj miesto v platovom strope, čo predstavuje ekvivalent časti platu zraneného hráča, aby sa mohol na ten čas priniesť náhradník. V momente, keď je zranený hráč fit, sa začína sa znova ráta do platového stropu (rozdelené na zimu a leto, alebo celú sezónu, to znamená, že sa nechá dobehnúť tá polka sezóny a od ďalšej sa už normálne ráta)
Prečo asi tak klub tlačí na odchod Roqueho? Či Martineza? Lebo sa rátajú do FFP a bez ich odchodov nie je možné registrovať nových hráčov.