Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Ti v Liverpoole sa z nas musia valat po zemi smiechom. Nebyt nas, nemali by Van Dijka, Allisona a ani najuspesnejsiu eru klubu zaposlednych 40 rokov. A teraz to chceme urobit zas? Diaza nahradia ovela lepsim Gordonom
diaza prosim nie, jeden raphinha nam staci.
Ako protiargument prichodu Nica sa uvádza, že nie je dostatočne gólový a pdotom tu príde tento článok. Diaz takisto nie je gólové krídlo.
Ako nemam osobne nič proti Diazovi ale fakt dúfam v toho Nica lebo Diaz poslednú sezónu nemal nijak extra dobru to už radšej nech z Lpoolu dôjde Diogo Jota ako Diaz
Takže ešte by sa našlo pár evríčok v kasičke, tak šup, urobme nejakú blbosť a zbavme sa ich čím skôr a niečo kúpme. Veď budúce leto už chceme kupovať Haalanda, tak to musí vizerať, že evríčok na míňanie je vždy dosť.
Pořád preferuju Nica, klidně i za rok. Ale pokud by to jeho přestup finančně neohrozilo, tak bych bral i Díaze. Ale tak za 50m max. Ferran ani Fati na Barcu nemají ani na lávku. Takže mít Nica a Díaze na LW by bylo top. Ale záleží na penězích. Určitě platnější jak Olmo.
A čo taký Jamie Gittens. Zatiaľ nemá veľkú hodnotu je mladý a perspektívny. Určite radšej niekoho takého ako Diaza.
dufam ze vsetci co tu nechcu diaza videli aspon hovorim aspon 10zapasov minulu sezonu toho chlapca. rapinha je slaby odvar toho co diaz dokaze. ked bol liverpool na dne a zranenu mal polku kadra. ten chlapec hral sam proti city a chelsea a vedel behat a vytvarat sance strielat goly a prihravat na goly po celych 90minut a ne ze bol mrtvy po 30m ako niektory hraci. 1on1 ma snad silnejsie ako yamal ale samozrejme odbornici co videli tak max jeden zapas to vedia zhodnotit. ja by som diaza bral ovela viac ako nica. diaz je extremny fanusik barcelony a odmalicka sniva o tom ze bude hrat za nas na druhu stranu chceme nica ktory vlastne ani nechce hrat u nas ale ked zaplatime tak okey odbeha si na kridle.nico tiez este sni zdaleka neukazal ze je top hrac proti top timom v europe. diaz to dokazal ci v juznej amerike za repre alebo za liverpool. Akurat neverim ze by diaza pustili za taku smiesnu sumu za ktoru sme mali mat nica