Paráda tento rok Leaa a budúci prídu na milión percent Wirtz, Kimmich a Haaland (keďže podľa niektorých sa budúci rok naša katastrofálna ekonomická situácia zázračne vyrieši) a budeme mať vlastné Galacticos :)
Jo no dobrá utopie... Ale proč si nevzít růžové brýle a snít o nemožném, že? Což je tady na Force celkem normální jev... 😅 Na naší obhajobu(jsme jedna komunita), když ti Laporta mele blbosti do hlavy(jak vše bude) a pak skutek utek, tak chápu, že je těžké tomu odolat..... 🤣😌
Jj Seky. Xavi tesne pred odchodom povedal, ako sa veci maju (vratane toho, ze v dalsej sezone musia byt realisti lebo nie su este schopni konkurovat realu madrid). Ak by to urobil Laporta musel by vyhodit vsetkych a nakoniec sameho seba:D takze kym vedenie vyriesi nasu financnu situaciu neostava im nic ine, nez mazat medy kolem huby:D
Vidis a ja si myslim,ze budeme viac nez dobre konkurovat v tejto sezone Realu.Tam nevidim nic okrem individualit.A ak ma hru tvorit poleno Valverde s Touchamenim tak sa madridu vobec nebojim.
Tak podľa niektorých ľudí tu (hlavne 1 to tu často píše) je minimálne Wirtz tutovka (lebo sa situácia URČITE "zlepší" a on je predsa fanúšik Barcelony tak to do seba predsa zapadá :D). Súhlas, Laporta z nás robí úplných idiotov a keď čítam niektoré komentáre tu na fóre tak vidím že sa mu to dosť podarilo...
Juraj, tie individuality, o ktorych pises im vyhravaju kazde 2 roky LM, minuly rok skoro vsetky trofeje a toto leto sa este posilnili...Takze je jedno akym sposobom vyhravaju, ale ocividne nasli recept na vitazstva a to by sme mali aj my.
No je.Je to absolutne nekreativny hrac.Talze za mna poleno.A videl som ho uz xy hrat a nepresvedcil ma ani raz aby som zmenil nazor.On ak ma nahradit Kroosa s Modricom,tak pan boh pomahaj Realu.
VaIverdeho by sme tu braIi všetkými desiatimi, je to mega hráč, ktorý vie potiahnuť Ioptu dopredu neskutočným sposobom, nevypustí ani 1 súboj, vyniká svojou podporou v 16tke.. Prečo by maI nahradiť Kroosa aIebo Modriča? Je to typoIogicky upIne iný hráč :D. MysIím, že proti AtaIante aj MaIIorce sa ukázaIo, že BeIIingham, Vinicius a dokonca aj Rudiger vedia vymysIať neskutočné prienikové prihrávky... Hovoriť o ňom ako poIene je extrém, však by posadiI na Iavičku každého z našich hráčov :D
Samo321 súhlasím so všetkým + doplním že ešte v 90+ minúte dá bez problémov niekoľko šprintov cez celé ihrisko, aj preto sa o ňom hovorí že má dvoje pľúca
Valverde mozno nie je najlepsi tvorca hry ale ja by som ho u nas privital chyba nam niekto kto sa vie z 30 metrov opriet do lopty a dat gol. Skoda ze frankie nevie udriet take bomby ale s jeho clenkami by asi nemal vobec strielat 😂
Pre boha ziveho,ved minulu sezonu dal v lige az 2 goly.Tak o akych strelach tu hovorime?To,ze vie behat po celom ihrisku vie nejden hrac.To,ze nevypusti ziadny suboj tiez nie je meritko nejakeho extra talentu.A prienikove prihravky?Ake?Kedy?Kde?Rodri je pan hrac a nie Valverde.
Za prvé, prienikové príhravky boIi smerované k Vinimu, BeIIinghamovi a Rudigerovi, že v posIedných dvoch zápasoch dokázaIi zastúpiť Kroosa, + stáIe je na Iavičke GuIer, CebaIIos, či iní kreatívni stredopoIiari, takže VaIverde nemá byť ten, čo tvorí hru, to boIo Ien k tomu, že si písaI, že on má nahradiť Kroosa.
Za druhé, áno, každý hráč vie behať po ceIom ihrisku, aIe je rozdieI behať po ňom ako stratený a pozične správne, kde za zápas týmto behaním, získaš x Iopt. VaIverde to robí jednoznačne správne, je to ideáIny hráč aj na vysoký pressing, ktorý dokáže robiť aj po 90 odbehaných minútach.
To, že nevypustí žiaden súboj, možno nehovorí o taIente, aIe o tom, že je fyzicky neskutočne vybavený.
A za posIedné, to, že daI Ien 2 góIy neznamená, že po jeho streIách neboIo viac góIových zakončení ostatných spoIuhráčov/vIastných góIov, či vybojovaných štandardiek.
A áno, Rodri je pán hráč, s tým súhIasím 100%. TOP CDM na svete jednoznačne.
Tomuto neverim ani nahodou lebo jeho AC za 58 mega nepustilo ked myslim ze minuly rok PSG za neho davali ovela viac jedine zeby sme k peniazom dali dvoch hracov
Na něj nemáme prachy. Leaa pustí tak min za 110m, míň ne. Je to jejich největší hvězda. Bez něj by se propadli ještě níže. Ale bral bych ho. Je to dobrý hráč. Na rozdíl od Comana má nízký plat - ani ne 9m se vším všudy... Pokud vezmou 60m + Lengleta a Fayeho, tak klidně, jinak výměna ostatních hráčů nemá smysl. Zraněné chtít nebudou a ti co nechcou, tak nechcou...
Za druhé, áno, každý hráč vie behať po ceIom ihrisku, aIe je rozdieI behať po ňom ako stratený a pozične správne, kde za zápas týmto behaním, získaš x Iopt. VaIverde to robí jednoznačne správne, je to ideáIny hráč aj na vysoký pressing, ktorý dokáže robiť aj po 90 odbehaných minútach.
To, že nevypustí žiaden súboj, možno nehovorí o taIente, aIe o tom, že je fyzicky neskutočne vybavený.
A za posIedné, to, že daI Ien 2 góIy neznamená, že po jeho streIách neboIo viac góIových zakončení ostatných spoIuhráčov/vIastných góIov, či vybojovaných štandardiek.
A áno, Rodri je pán hráč, s tým súhIasím 100%. TOP CDM na svete jednoznačne.
Easy deal :D