Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-08-21 12:49:09
Kéž by u našeho šaškovního vedení šlo více věci takto rychle a tohle až tak důležité nebylo, chlapec si svoje uhrál a je opravdu profesionál!
2024-08-21 12:58:27
Koľko hanb ešte bude? Neschopnosť za neschopnosťou, trapas za trapasom. Povesť klubu v ruinách, a vedenie len ďalej pokračuje.
2024-08-21 13:01:17
Preboha, klídek.. ja to vidím pozitívne. Ten plat, čo mal teraz poberať bol pomerne vysoký, urobí to priestor, navyše je tu Olmo. Potrebujeme sa holt zbaviť nákladov a tu ten náklad na plat mal byť pre túto sezónu pomerne vysoký. :)
2024-08-21 13:07:14
Podľa mňa sa gundo prvú pol sezónu viacmenej rozohraval a potom to bolo lepšie a lepšie. Odohral toho dosť bez zranenia . Ešte 2 roky mohli mladší hraci čerpať z jeho skúsenosti

Sme vo fin.srackach a práve táto pozícia nás extrémne netlacila , ale naše vedenie sa rozhodlo hodiť 60m za olma a potom si uvedomilo že musí nekoho dat preč aby bol vôbec registrovaný.

Olmove štatistiky a castne zranenia neukazuju podľa mňa hodnotu 60m , aj keď ako na euru hral dobre . Ale pri rodrim hral aj fabian ruiz dobre a 60m by som za nho teda nedal :D

Ďalšia vec je , že olmo je najlepší na 10ke , ale ak flicka vyhodia a pôjde sa znova klasickou cestou táto pozícia u nás zmizne

Podľa mňa veľké riziko za take peniaze (hlavne keď ich nemáš) a výmena gundo + 60m za olma sa mi nezdá 2x rozumný

2024-08-21 13:10:22
......len,aby sme zase nenariekali,,,,,kde soudruzi udelali chybu,,,,🤫⚽
2024-08-21 13:51:08
Aka hanba?Hanba je to,ze privedu sem 33 rocneho hraca a daju mu raketu plat.To ze odisiel nie je hanba ale povinnost.
Vikino Premium
2024-08-21 14:21:55
Nezaslúžili sme si ho.
2024-08-21 14:39:04
Tento klub je jedna veľká odpadova diera plná amaterizmu a rodinkárstva ktorá nevie operovať na prestupovom trhu a skauti ktorych tento klub čo odporučia hráčov ako Victor roque to je už iný level neschopnosti a ako zlatý klinec nakoniec gundogan zadarmo preč
2024-08-21 14:39:44
Ťažko sa vyhnúť dojmu, že primárnou motiváciou našich prestupov je tok peňazí tým správnym smerom.
Tunely sa nerobia len na SK.
2024-08-21 15:04:42
Na jednu stranu lepší než aby odešel někdo z odchovanců, s kterými se počítá. Bohužel naše vedení je neschopné a neumí nic jen nalákat na peníze které ani nejsou. Tímhle akorát zabijeme zájem o nás klub a případné posílí. Opravdu si začínám myslet ze prodej klubu bude pro nás nejlepší volbou. Tyhle lži se už nedají poslouchat.
2024-08-21 15:21:49
Najsmutnejšie na tom je to, že toto vrhá zlé svetlo na klub ako taký. Nie je to prvý hráč, čo sa po roku vyhadzuje, lebo má dostať svoj dohodnutý plat. , pritom mal dlhší kontrakt.
2024-08-21 15:39:07
Ono je to absolutne vporiadku. Mame mlade skvelé talenty a tie idú dopredu. Ilkay je inteligentný hrac. Vie si spočítať prsty na ruke. Vedel, že bude hrať druhé husle, lebo chceme zrýchliť hru, kondične sa lepšie pripravovat a presadiť a rozvíjať talenty. Je obľúbenec Guardiolu a je s ním v kontakte. Ten ho viac moze nasadiť v hre a v City ma vždy za zásluhy otvorene dvere. Guardiola miluje Barcelonu, urobil to pre ňu a všetci si navzájom pomohli....tak neváhajte už že aká skoda.
2024-08-21 15:41:31
Mimo téma: Roqué by měl jít na roční hostování BEZ opce do Betisu. A to by bylo za mě top řešení. Rok bude pravidelně nastupovat ve Španělsku, ukáže se, nabere formu a nějakou sebedůvěru po tom co s ním tady dělali a pak se může prosadit i u nás (má pořád jen 19 let) anebo se prodá za více než by šel teď. Já osobně si myslím, že by se u nás ještě mohl prosadit po tom případném hostování.
2024-08-22 00:24:05
Ostuda, Deco a Laporta OUT, hlavně že máme Olma, co...