Preboha, klídek.. ja to vidím pozitívne. Ten plat, čo mal teraz poberať bol pomerne vysoký, urobí to priestor, navyše je tu Olmo. Potrebujeme sa holt zbaviť nákladov a tu ten náklad na plat mal byť pre túto sezónu pomerne vysoký. :)
Tak väčšina reaguje prevažne na to, že prišieI OImo, ktorý zahrá stred, avšak ofenzívny, Gundo maI skúsenosti so všetkými postami v strede a každý jeden vedeI zahrať pomerne fajn. Pivot sa očividne podpisovať nebude, FDJ je stáIe zranený, a kto vie v akej forme príde po dIhodobom zranení, to isté Gavi. Ja mám výrazne obavy ako bude vyzerať stred sezóny a Im, žeby sme nehraIi Im v zákIade s BernaIom a Cassadom ešte :D
Oxinko, oni mu dali takú zmluvu s tým, že ho nalákali do Barcelony aj práve za tie peniaze hoc vedeli, že určite bude hrať 60% zápasov za minulú sezónu.. inak by sem podľa mňa ani nedošiel ak by mu takú zmluvu ako lewandovskemu nedali. Chudák na rok sa zbytočne odpojil od City a prišiel do Barcelony, ktorá mu nakoniec nedokáže splniť zmluvu, ktorú mu sľúbili, tak sa vracia späť, zadarmo. Je to neschopnosť vedenia, že prvom rade šli znovu do takejto zmluvy..
Tak na ME patril k najlepším,dostal sa aj do naj .jedenástky turnaja . Na rozdiel on Gundogana ktorý má najlepšie roky už za sebou .Pred rokom hetrikom zabezpečil výhru Lipska nad Bayernom v Superpohári a do svojho zranenia bol najlepším strelcom bundesligy.
Podľa mňa sa gundo prvú pol sezónu viacmenej rozohraval a potom to bolo lepšie a lepšie. Odohral toho dosť bez zranenia . Ešte 2 roky mohli mladší hraci čerpať z jeho skúsenosti
Sme vo fin.srackach a práve táto pozícia nás extrémne netlacila , ale naše vedenie sa rozhodlo hodiť 60m za olma a potom si uvedomilo že musí nekoho dat preč aby bol vôbec registrovaný.
Olmove štatistiky a castne zranenia neukazuju podľa mňa hodnotu 60m , aj keď ako na euru hral dobre . Ale pri rodrim hral aj fabian ruiz dobre a 60m by som za nho teda nedal :D
Ďalšia vec je , že olmo je najlepší na 10ke , ale ak flicka vyhodia a pôjde sa znova klasickou cestou táto pozícia u nás zmizne
Podľa mňa veľké riziko za take peniaze (hlavne keď ich nemáš) a výmena gundo + 60m za olma sa mi nezdá 2x rozumný
Táto výmena sa mi nezdá, taktiež z hIadiska, že náš team je zIožený z mIadých hráčov, ktorí potrebujú akýsi vzor, ktorým v záIohe mohoI byť Gundo, vyhraI všetko na kIubovej úrovni, patriI dIhodobo k oporám City, trz bude vzorom očividne čerstvo 27 ročný FDJ.
A určite súhIasím, že výkony španieIskej záIohy na Eure boIi výrazne ovpIyvnené Rodrim, on je neskutočný, za mňa možno aj naj hráč na svete v súčasnosti.
napríklad zmluvu? tá bola podpísaná a teraz ho vyštveme z klubu, ale hej mudrujeme :D
i keď s tým že u nás by do konca zmluvy ťažko vyhral nejakú trofej musím súhlasiť...
Tento klub je jedna veľká odpadova diera plná amaterizmu a rodinkárstva ktorá nevie operovať na prestupovom trhu a skauti ktorych tento klub čo odporučia hráčov ako Victor roque to je už iný level neschopnosti a ako zlatý klinec nakoniec gundogan zadarmo preč
Môžeš si robiť srandu z neho koľko chceš, ale všetko čo napísal je pravda. A pi*uje kvôli tomu lebo kedysi, nie tak dávno top všetkých topov klub je na smiech celému futbalovému svetu… čo teraz máme tu všetci byt tíško a predstierať že je všetko ok lebo to je nás milovaný klub?
Na jednu stranu lepší než aby odešel někdo z odchovanců, s kterými se počítá. Bohužel naše vedení je neschopné a neumí nic jen nalákat na peníze které ani nejsou. Tímhle akorát zabijeme zájem o nás klub a případné posílí. Opravdu si začínám myslet ze prodej klubu bude pro nás nejlepší volbou. Tyhle lži se už nedají poslouchat.
Najsmutnejšie na tom je to, že toto vrhá zlé svetlo na klub ako taký. Nie je to prvý hráč, čo sa po roku vyhadzuje, lebo má dostať svoj dohodnutý plat. , pritom mal dlhší kontrakt.
Ono je to absolutne vporiadku. Mame mlade skvelé talenty a tie idú dopredu. Ilkay je inteligentný hrac. Vie si spočítať prsty na ruke. Vedel, že bude hrať druhé husle, lebo chceme zrýchliť hru, kondične sa lepšie pripravovat a presadiť a rozvíjať talenty. Je obľúbenec Guardiolu a je s ním v kontakte. Ten ho viac moze nasadiť v hre a v City ma vždy za zásluhy otvorene dvere. Guardiola miluje Barcelonu, urobil to pre ňu a všetci si navzájom pomohli....tak neváhajte už že aká skoda.
Mimo téma: Roqué by měl jít na roční hostování BEZ opce do Betisu. A to by bylo za mě top řešení. Rok bude pravidelně nastupovat ve Španělsku, ukáže se, nabere formu a nějakou sebedůvěru po tom co s ním tady dělali a pak se může prosadit i u nás (má pořád jen 19 let) anebo se prodá za více než by šel teď. Já osobně si myslím, že by se u nás ještě mohl prosadit po tom případném hostování.
Nepsal jsem každý zápas, ale že bude pravidelně nastupovat. Navíc si myslím, že mu dají dostatečný prostor. Přivádějí se snad hráči, aby ti pomohli. Třeba do prvního ligového utkání nastoupil v základu jako útočník Ruibal, který za poslední 4 sezóny v Betisu vstřelil celkem 4 góly a to postupně odehrál 28 utkání, 19 utkání, 26 utkání a 18 utkání. Takže Roque jim může pořádně vytrhnout trn z paty. A proč by měli být blbí, když budou využívat hráče, kterého přivedou na hostování? Blbí by snad byli kdyby přivedli hráče a pak ho nestavěli. Potom je u nich na pozici útočníka možnost Chimy Ávila (30), ten taky není produktivní a pak Bakambu (33) a ten už má to nejlepší za sebou a navíc je zraněný. Tak proč by Roque nenastupoval?
Sme vo fin.srackach a práve táto pozícia nás extrémne netlacila , ale naše vedenie sa rozhodlo hodiť 60m za olma a potom si uvedomilo že musí nekoho dat preč aby bol vôbec registrovaný.
Olmove štatistiky a castne zranenia neukazuju podľa mňa hodnotu 60m , aj keď ako na euru hral dobre . Ale pri rodrim hral aj fabian ruiz dobre a 60m by som za nho teda nedal :D
Ďalšia vec je , že olmo je najlepší na 10ke , ale ak flicka vyhodia a pôjde sa znova klasickou cestou táto pozícia u nás zmizne
Podľa mňa veľké riziko za take peniaze (hlavne keď ich nemáš) a výmena gundo + 60m za olma sa mi nezdá 2x rozumný
A určite súhIasím, že výkony španieIskej záIohy na Eure boIi výrazne ovpIyvnené Rodrim, on je neskutočný, za mňa možno aj naj hráč na svete v súčasnosti.
i keď s tým že u nás by do konca zmluvy ťažko vyhral nejakú trofej musím súhlasiť...
Tunely sa nerobia len na SK.