Pravidlo je 1:1 je pre nákup hráčov, keď spĺňaš pravidlá pre FFP. Pravidlo 1:3 (už nie 1:4) nespĺňaš. Ak nespĺňaš platový strop, tak vie na použiť len 70% platu odchádzajúceho hráča.
Prečo len 70%? Čo je to za hlúpe pravidlo? Každopádne Olmo má teda viac ako 13 miliónov? Trošku sa mohol Deco s Laportom krotiť a tiež Olmo keď išiel do svojho milovaného klubu.
Co se týče tohohle moc tomu nerozumím a nevidím do toho. Ale zajímalo by mě co všechno musíme udělat aby jsme splňovaly finanční fairplay? Mě už to přijde jak začarovaný kruh. Nechci nás nějak obhajovat, za naší situaci si můžeme my ale ty pravidla mě taky přijdou padlý na hlavu.
Neříkal náhodou Laporta při příhodu do klubu, že zavede platový strop Max 10 mega čistého, a to jen těm nejlepším hráčům?? Nebo to zase byli jen žvásty a lži. Nebo výcuc médíí? Já furt pracuji že snad máme nějaký strop prostě přes 10 mega nejede vlak.
Nechcete sem dať článok, že ako funguje FFP a platový strop? Lebo ľudia sa tu vkuse rozčuľujú melú blbosti. Už to tu pár ľudí písalo a vysvetľovalo aj minulý rok aj predminulý rok a evidentne čast buď to zabudla, alebo na to kašle a len pindá.
Přes ty chujoviny, co tu píšou lidi - moře, město, atd. jsou to prachy, na co láká Barca hráče. Hold kdo se nepouci z minulosti, je odsouzen k tomu si jj zopakovat..
Leo, skús si otvoriť občas internet. Olmo stojí túto sezónu prestupová čiastka deleno 3 + jeho plat. A teraz si odpovedz, či to bude viac, alebo memej ako plat Gunda.
ani tolko nie. ved tu prisiel z Lipska. to co tu davaju hracom ked pridu /prve zmluvy/ je neuveritlene. ked sa neukaze, tak sa toho platu zas 5 rokov nezbavime a ak ano, tak na dalsiu zmluvu si bude pytat minimalne 20. nech sa nasi funkcionari uz fakt pozru do Mnichova, alebo do manchesteru city ako sa to robi
Len samotná splátka za kúpu Olma, čo sa ráta to platového stropa je 20 miliónov. Aj keby hral za 1 milión Olmo, tak jo proste nemôžu registrovať, ak odchod Gunda znamená, že ak má 20 miliónový plat, že sa z neho môže použiť iba 70%, čo je 14 miliónov.
My se nikdy nepoučíme... Jak se může přestupová částka počítat do platového stropu, v kterém je problém??? Gundo má 18,75m. 70% z Gundova platu je 13,13m.
20 mega usetrim ale predrbem 60m + 13m a deco si hovorí aký je super
Kolik tomu Olmovi nasypali. On má mít tak 14m max...