Barcelona sa snažila zbaviť aj Griezmana. A na neho nemôžeš povedať, že to je zlý hráč. To isté aj Gundo. Proste ak nový tréner Juventusu s tým hráčom neráta, tak neráta. To neznamená, že hráč je zlý, len nemusí pasovať do jeho vízie hry.
Greizmann neni zly hrac ale u nas nemel pozici ktera by mu sedela kdyz mas takto nakladneho hrace a vsichni vi ze se ho musis zbavit je to perfektni sance te podojit....S gundem neni problem vypada to ze behem tydne ho udame podminky jsou nevyhodne ale je to dano opet situaci.....a k chiesovi ma 26 let a poslední 3 sezony 4+4, 4+6, 10+3 sorry ze v tom nevidim kridlo co nas posune dal nez ti co uz mame....
Zase pozri sa, kto tam bol tréner. V jeho futbale proste Chiesa extrémne trpel pri jeho štýle hry. Ak si pozrieš, fakt, Juventus hral bežne na 1 gól.
Samozrejme, všetci rozumný chápu, že Griezmann nemal pozíciu. Skôr som reagoval na to, že to, že vyhadzuješ hráča nie je vždy o nekvalitnách daného hráča.
Souhlasim ze to tak obcas je a hrac muze odhazet z jinych duvodu nez je kvalita. Nicmene v soucasne situaci klubu obzvlast by melo platit ze kdyz uz nekoho kupovat ma to byt dokonale zapadajici hrac s vysokou pravdepodobnosti prosazeni (Williams) nebo supertalent. Chiesa nema nejak super formu posledni tri sezony dle statistik hraval castej stred nez kridlo....
Hrával viac stred lebo Allegri. To iste ako keď si nájdeš Griezmana v Barcelone, kde odohral 40 zápasov ako LW, 10 ako RW a 38 ako CF, pritom on je second striker a tých zápasov odohral v Barcelone až 11. Alebo si pozrieš Coutinha, ktorý sa z CAM v Liverpoole presunul na LW, pritom LW nebol. Alebo Torres, ktorý je primárne a kopu času strávil na LW.
Hráčov si môžeš vyberať podľa hĺbky svojho vrecka. Williams za 58 miliónov bol veľmi rozumná kúpa, Barcelona na to nemala a nevedela garantovať hráčovi registráciu. Ak si pozriem dostupné LW, za cca 15 miliónov Chiesa je vynikajca voľba, pri rozumnom plate. Sezóna 20/21 keď hral ako krídlo, mal 46 zápasov a 15+11, potom zranenie a už to miešal Allegri hore dole. Ako chceš supertalent, keď nevieš kúpiť na splátky a zaregistrovať Olma, či hráča, čo prišiel zadarmo ako Martinez?
Pre porovnanie, každý je odvarený z Yamala, ten 50 zápasov a mal 7+9 a podobnú minutáž ako Chiesa. Raphina mal 37 zápasov, o 1000 minút menej ako Yamal sa 10+13 a ľudia ho vyhadzujú, že je neschopák a nemá na Barcelonu. Tebe to je možno jedno, ale ja očakávam, že ak to je ofenzívny hráč, musí mať nejakú produktivitu. Ak bude vyzerať pri behu, že v jednej ruke bude mať šálku čaju a malíček hore a dá 20+20, nech hrá. Je mi jedno ako behá. Ak si nemehlo pri spracovaní lopty ako Lukaku, ale viem ťa využiť správne ako to spravil Conte a viem tomu prispôsobiť hru tímu a máš 132 zápasov a 78+23 (96,5 minúty na bod), budeš hrať.
@Nosferatu2000
Ty ako fanda Realu tu dávaš asi najtriezvejšie príspevky ohľadom Barcelony. Súhlasím so všetkým čo píšeš. Nazýva sa to koncepčná práca. To vo vedení Barcelony nepoznajú. Ja tajne dúfam že táto hlúposť so systémom socios sa konečne rozpadne a zoberie to niekto kto to bude riadiť ako svoju vlastnú firmu. A bude koniec tragédom ako Ferran a ich "dodržím zmluvu" a rozhadzovaniu peňazí ktoré za A nemajú, a za B vyhodia na absolútne nekoncepčné prestupy hráčov ktorých tu potom zničia a žobrú aby si znížili platy a snažia sa ich špinavo vyštvať z klubu ak si dovolia nesúhlasiť a konečne by zaobchádzali s hráčmi trochu s úctou. Keď je to Tvoja firma dobre si rozmyslíš komu niečo ponúkneš a za koľko a potom sa budeš trochu o Tvoju investíciu aj starať. Toto je komunistický nezmysel a Real je na tom dobre preto, lebo trafil človeka ktorý má víziu, drží sa jej, nepanikári ak niečo nevyjde a stanovené pravidlá drží nech sa ukáže hviezda aká chce. Osobne si myslím, že Real čakajú veľmi podobné problémy keď raz Perez skončí.
trosku spatne jsi me pochopil ja nepsal ze ted hned musi dojit Williams ale ze takovy hraci maji byt cilem klubu a pokud je nejde koupit tim spise z financniho hlediska nijak si do budoucna nepomuzeme kdyz to malo co muzeme pouzit dame za "zajice v pytli" je to jeden z hlavnich duvodu proc je klub kde je - vem si nahrazovani hracu prvni odchod Daniho a do ted se toci hraci na prave obrane a jedina spasa by mohl byt Fort z akademie(za ty roky tam byl Vidal, Semedo, Douglas, Roberto, Dest, Cancelo znova Alves, Kounde) za Iniestu se koupil Coutinho kterej v systemu barcelony se triclennou zalohou byl nepouzitelnej protoze vubec nebranil a na kridlo nemel pohyb.... to stejny kridla tam se taky toci co jde Dembele Raphinha Ferran a nakonec to mozna vytrhne az Yamal pokud se u nej nic nepokazi tyhle pokusy a omyly staly uz kolik pul miliardy a neposunuly klub ani o krok dopredu jen se pak resi jak se jich zbavit proto pisu radeji nez hrac klidne za 10m u kteryho je vysledek hodne nejisty at tam radeji je Raphinha co tech cca 10+10 udela a za rok se zkusi treba Williams
k Yamalovi ohledne nej jsem velice strizlivy ve vyjadrenich protoze ma obri talent ale taky na ME oslavil 17 let pokud by vse slo jak by melo cas kdy bude mit cisla prijde ronaldo v prvni sezone kdy hraval mel 6+8 a bylo mu 19let
k Raphinhovi "vyhazuje se" proto ze neni nepostradatelny hrac a je o nej nejvetsi zajem za me by nebyl spatny do rotace ale neni to hrac do zakladu predevsim proto ze 1v1 je u nej jenom o tom ze nekoho presprintuje coz muze byt top do protiutoku ale kdy tak barcelona hrala? naopak kdyz hraji proti zatazene obrane a jedna z mala sanci je prave individualni uvolneni je na hristi prakticky k nicemu
Len celé to je o tom, že Barcelona trvala na niečom, čo sa nedá nájsť. Hľadá sa X rokov Alves, ak sa nenájde, treba upraviť herný systém. Vypadol Neymar? Ok, ak sme nenašli typologicky rovnakého hráča, zase treba upraviť systém. Nie, v Barcelone sa požadovalo, že proste ak nahrádzaš Alvesa, musíš hrať ako on, čo na tom, že to proste nezvládaš. Pritom môžeš byť veľmi kvalitný hráč, ale proste to čo od teba chcú, to je nad tvoje schopnosti.
Napríklad súčasná situácia LW. Nemáš peniaze, nemáš LW. Teda máš, ale Fatiho. Ostáva ti tam Gavi, ktorý sa ešte po sezóny bude rozohrávať do tempa pomaly, ale nie je krídlo. Pedri to isté. 15 miliónov za Chiesu s rozumným platom, čo ja viem 2 ročnou zmluvou... Aj keby odišiel zadarmo po 2 rokoch, nie je to nejaká extra strata, 15 miliónov, je 15 miliónov, ale máš tam aspoň niekoho. Ak sa chytí a bude hrať ako pred zranením, tak super, ak nie, tak proste prišiel si o nejaké peniaze. Budúci sezónu môžeš nájsť niekoho lepšieho, keďže stále potrebuješ aj nejakú lavičku. Ak príde niekto lepší, Chiesa na lavičku. Ak nie, máš tam aspoň Chiesu. Proste za tie peniaze, hlavne ak trpíš nedostatkom peňazí nie je o čom. Ľudia tu snívajú o Williamsovi, Leao, to sú hráči za 60-90 miliónov, na tých prostre teraz nie sú peniaze a zrejme nebudú ani budúcu sezónu. Za 15 miliónov a ak by súhlasil s 5-6 miliónovým platom na 2-3 roky, prečo nie? Bude mať 27 teraz v októbri sa mi zdá, takže to nie je nejaký starý hráč. Proste lepšieho za tie peniaze nezoženieš a horší ako Fati nebude (bude aspoň lacnejší).
Ano tezko nahradis jednoho z nejlepsich hracu historie na sve pozici ale nic to nemeni na tom ze nemuzes mit x absolutnich failu....a to je i k Chiesovi ano pravdepodobne nebude horsi nez Ansu ale ani vyrazne lepsi nez jak tam zahraje Raphinha nebo Olmo a to je vse o cem mluvim. Pokud proste ten hrac nebude posun vpred(Chiesa by mozna mohl za predpokladu ze se uz nezrani dostane se do fomy bude mu to tu sedet atd vlastne stejne jako Ansu...) tak jsou to jen dalsi penize pryc.
Lenže koľko máš momentálne kvalitných krídel v Barcelone? Raphina proste LW nie je a je tam polovičný. Yamal je zatiaľ zázrak sezóny, ale má 17. Je vysoké riziko, že to psychicky nemusí zvládnuť. A tým si na krídlach skončil. Torres ako náhradník, OK, Fati je proste mimo.
Ano mame konkretne jen Yamala a do toho by se mel privezt dalsi vysoce rizikovy hrac? V teto sezone urcite nebudeme favoriti vsech soutezi a pokud prijde Chiesa nic se na tom nezmeni. V nejlepsim to bude zaplata nez vyroste nekdo z Masie. obecne nejen v Barcelone kdyz kupujes tak by to mel byt hrac co je vyrazne lepsi nez to co tu uz je bude to Chiesa? mozna pokud....kdyz nemas pachy nemuzes kupovat "mozna pokud" ale nekoho kdo bude nebo nic.
Chiesa moze byt dobry prestup, zavisi od platu. Ano, su tam iste otazniky (zranenia, forma, povaha), ale ma kvalitnu strelu a aj dobru rychlost. Neviem, ci mame na lepsi prestup v sucasnosti, no ak by prisiel s rozumnym platom na 2-3 roky, tak by sa stale dal predat.
Prečo nie? Plat nízky zmluva max na 2 roky... Nemáme viac penazí na lepšie posily. A ak chceme rotovať a hrať všetky sútaže na plno tak ho bereme... Tvrdohlavú povahu má tak 50% nášho kádra kt vedia že nebudú hrávať a aj tak chcú ostat v klube...
Tak za těch 10 mega by to byla krádež. Po tom zranění se do toho nějakou dobu dostával, ale loni už hrál hodně dobře. Dle mě letos už by mohl být zase na 100% fyzicky připravenej.
Pred zranením bol topka ale ešte ze sme ho vtedy nekúpili lebo teraz po tom zranení by to bol flop jak Fati (keď sme ho mali možnosť predať za obrovské peniaze) ... ale za 10m. si myslím ze sa to oplatí risknut a keď bude mať nižší plat tak sa mu bude aj ľahšie odchádzať...
Culesking ved áno, jak aj Chiesu keď bol v pohode ale dali by sme zaňho 5x viac ako teraz ... ten risk spočíva v tom istom ze kto kúpi Fatiho teraz za 10m. tak bud im ten risk vyjde alebo nie, jak my s chiesom
Máme těch křídelníků málo? Když nevyšel Nico proč se za každou cenu snaží najít někoho jiného, když cenově dostupný a lepší, než co máme my, momentálně nikdo není? To, že nepřišel Nico je celkem pech, ale tak když se podívá, kolik máme křídelníku a žádný se neprodal, tak se není čemu divit, že.
Samozrejme, všetci rozumný chápu, že Griezmann nemal pozíciu. Skôr som reagoval na to, že to, že vyhadzuješ hráča nie je vždy o nekvalitnách daného hráča.
Hráčov si môžeš vyberať podľa hĺbky svojho vrecka. Williams za 58 miliónov bol veľmi rozumná kúpa, Barcelona na to nemala a nevedela garantovať hráčovi registráciu. Ak si pozriem dostupné LW, za cca 15 miliónov Chiesa je vynikajca voľba, pri rozumnom plate. Sezóna 20/21 keď hral ako krídlo, mal 46 zápasov a 15+11, potom zranenie a už to miešal Allegri hore dole. Ako chceš supertalent, keď nevieš kúpiť na splátky a zaregistrovať Olma, či hráča, čo prišiel zadarmo ako Martinez?
Pre porovnanie, každý je odvarený z Yamala, ten 50 zápasov a mal 7+9 a podobnú minutáž ako Chiesa. Raphina mal 37 zápasov, o 1000 minút menej ako Yamal sa 10+13 a ľudia ho vyhadzujú, že je neschopák a nemá na Barcelonu. Tebe to je možno jedno, ale ja očakávam, že ak to je ofenzívny hráč, musí mať nejakú produktivitu. Ak bude vyzerať pri behu, že v jednej ruke bude mať šálku čaju a malíček hore a dá 20+20, nech hrá. Je mi jedno ako behá. Ak si nemehlo pri spracovaní lopty ako Lukaku, ale viem ťa využiť správne ako to spravil Conte a viem tomu prispôsobiť hru tímu a máš 132 zápasov a 78+23 (96,5 minúty na bod), budeš hrať.
Ty ako fanda Realu tu dávaš asi najtriezvejšie príspevky ohľadom Barcelony. Súhlasím so všetkým čo píšeš. Nazýva sa to koncepčná práca. To vo vedení Barcelony nepoznajú. Ja tajne dúfam že táto hlúposť so systémom socios sa konečne rozpadne a zoberie to niekto kto to bude riadiť ako svoju vlastnú firmu. A bude koniec tragédom ako Ferran a ich "dodržím zmluvu" a rozhadzovaniu peňazí ktoré za A nemajú, a za B vyhodia na absolútne nekoncepčné prestupy hráčov ktorých tu potom zničia a žobrú aby si znížili platy a snažia sa ich špinavo vyštvať z klubu ak si dovolia nesúhlasiť a konečne by zaobchádzali s hráčmi trochu s úctou. Keď je to Tvoja firma dobre si rozmyslíš komu niečo ponúkneš a za koľko a potom sa budeš trochu o Tvoju investíciu aj starať. Toto je komunistický nezmysel a Real je na tom dobre preto, lebo trafil človeka ktorý má víziu, drží sa jej, nepanikári ak niečo nevyjde a stanovené pravidlá drží nech sa ukáže hviezda aká chce. Osobne si myslím, že Real čakajú veľmi podobné problémy keď raz Perez skončí.
k Yamalovi ohledne nej jsem velice strizlivy ve vyjadrenich protoze ma obri talent ale taky na ME oslavil 17 let pokud by vse slo jak by melo cas kdy bude mit cisla prijde ronaldo v prvni sezone kdy hraval mel 6+8 a bylo mu 19let
k Raphinhovi "vyhazuje se" proto ze neni nepostradatelny hrac a je o nej nejvetsi zajem za me by nebyl spatny do rotace ale neni to hrac do zakladu predevsim proto ze 1v1 je u nej jenom o tom ze nekoho presprintuje coz muze byt top do protiutoku ale kdy tak barcelona hrala? naopak kdyz hraji proti zatazene obrane a jedna z mala sanci je prave individualni uvolneni je na hristi prakticky k nicemu
Napríklad súčasná situácia LW. Nemáš peniaze, nemáš LW. Teda máš, ale Fatiho. Ostáva ti tam Gavi, ktorý sa ešte po sezóny bude rozohrávať do tempa pomaly, ale nie je krídlo. Pedri to isté. 15 miliónov za Chiesu s rozumným platom, čo ja viem 2 ročnou zmluvou... Aj keby odišiel zadarmo po 2 rokoch, nie je to nejaká extra strata, 15 miliónov, je 15 miliónov, ale máš tam aspoň niekoho. Ak sa chytí a bude hrať ako pred zranením, tak super, ak nie, tak proste prišiel si o nejaké peniaze. Budúci sezónu môžeš nájsť niekoho lepšieho, keďže stále potrebuješ aj nejakú lavičku. Ak príde niekto lepší, Chiesa na lavičku. Ak nie, máš tam aspoň Chiesu. Proste za tie peniaze, hlavne ak trpíš nedostatkom peňazí nie je o čom. Ľudia tu snívajú o Williamsovi, Leao, to sú hráči za 60-90 miliónov, na tých prostre teraz nie sú peniaze a zrejme nebudú ani budúcu sezónu. Za 15 miliónov a ak by súhlasil s 5-6 miliónovým platom na 2-3 roky, prečo nie? Bude mať 27 teraz v októbri sa mi zdá, takže to nie je nejaký starý hráč. Proste lepšieho za tie peniaze nezoženieš a horší ako Fati nebude (bude aspoň lacnejší).
.