Znovu, co má společného hráč s tím, že jej za velký balík koupila Barca a dala mu pro něj výhodnou smlouvu? Nazývat hráče svého klubu sráčem chce morálku krysy
V City tie peniaze nedostane, čo mu mala dať Barcelona a podľa všetkých informácií, odišiel z Barcelony bez toho, aby si nárokoval čo i len cent za novú a ďalšiu sezónu.
Áno, má brať plat preto, lebo zmluva. A zmluvy sa majú dodržiavať.
Mimochodom, ak by za tebou zajtra prišiel šéf, že končíš, napíš si výpoveď, tak to spravíš?
Ano půjdu jinam , ale chápu že bílá krysa z Madridu je vychcana a zhnije tam kde ji posadí , žádné překvapení. Koukám že na téhle stránce se jenom nakládá na barcu špína , samej madridského ksyndl , jde to tu do hajzlu. Myslim že nadešel čas zmizet z téhle stránky , je už jen pseudo barcelonská , nablito od madridskejch dementu co nemají kde smrdět. Nechci zapáchat od bilejch hoven a tak padim , mějte se tu jak chcete , škoda webu , ale z dementama ze základky nebo madridskýma špínama tu být nechci. Barca vám naloží i s želvou i se šunkou , žádný stamiliony vám nepomůžou , gavi Cubarsi yamal , Pedri, Fermín , Victor , casado........ Všichni zdarma ......chachachacha , jen plaťte zmrdi. Čus vsichni
Nevyjadrujem sa tu moc ale teraz sa vyjadrím, je mi z toho na grcanie... náš najlepší hráč odchádza, jediný hráč ktorý odohral celú sezónu bez zranení a hráč ktorý držal celú našu zálohu...
Ďakujeme Gundo za všetko, zaslúžiš si hrať za klub kde si vážia hráčov
Barca si nezaslúži takeho hráča ako je Gundo....kvôli prachom,je to blbá predstava.
A nevidím ani za neho plnohodnotnú náhradu ani medzi zdravými,ani medzi PN- kármi
Velký hovno , hráč co nakládá spoluhracovi do médií mimo kabinu je špína , je dobře že táhnul. Být araujem tak mu ještě na cestu pribalym jednu přes hubu.
Ked sa zamyslim tak ja som fakto obrovsky fanusik de jonga a mam ho rad pre jeho charakter kedy nevyplakava a hra futbal je silny v subojoch rychly a ked ma loptu nebojim sa. No na druhu stranu gundogan co si vela ludi povie ze uz je stary a co s nim mozeme ziskat tak prisiel a za rok vlastne zatienil de jonga za cely cas co je u nas a to je na zamyslenie
Zatienil, ale nutno povedat, ze Gundo hral ovela vyssie a mal za ulohu skor prienikove prihravky na utocnikov. Frenkie ked je zdravy hra omnoho castejsie vzadu, jeho ulohou je rozrazat superove linie a dostat loptu co najrychlejsie od obrancov k utocnikom a to mu ide dokonale. Nemozeme od nikoho chciet vsetko. Niektori mozu tvrdit, ze po odchode Gunda sice dostanu priestor mladi lebo na tejto pozicii mame 3 zaloznikov (Pedri, Fermin, Olmo), ale Gunda proste nepredčili minuly rok a obavam sa, ze ho nenahradia ani tento rok.
Áno, má brať plat preto, lebo zmluva. A zmluvy sa majú dodržiavať.
Mimochodom, ak by za tebou zajtra prišiel šéf, že končíš, napíš si výpoveď, tak to spravíš?
Ďakujeme Gundo za všetko, zaslúžiš si hrať za klub kde si vážia hráčov
A nevidím ani za neho plnohodnotnú náhradu ani medzi zdravými,ani medzi PN- kármi
O nič iné, ako o prachy nejde. O nič iné.