Peto, nemáš pravdu, Ferran nepatrí do základu Barci. V posledných troch zápasoch, aj s dnešným, patril k najslabším hráčom a môžeš ho obhajovať akokoľvek, neobhájiš!
osobne som si po 2 zapase povedal ze ak flicka nasadi na 3 zapas ferrana tak asi nema vsetko v poriadku ale futbal moze priniest vela prekvapeni takze som zvedavy min. na 1 polcas ako kto zajraje a dufam ze v 60 min. pride ta velkolepa posila olmo na plac 👍 v dobrom myslene prajem kazdemu skvely vykon
Ja by som tam dal uz olma od druhého polčasu, a baldeho lebo cela lava strana horí , taktiez je vidno ze nám chyba ľavé krídlo ktoré dokáže 1v1 takze leao urcitr ano
Nehrame vyslovene zle akurat nam chyba finalna faza. A za druhe z lavej strany nie sme vobec nebezpecny. Vsetko ide z pravej strany. Nutne nam treba LW
Raphina hra dobre. Maka, pressuje atd. Si oproti nemu zaujaty. Lewa sa k lopte nedostane lebo mu to tam nikto neposle a potom si zbieha pod kridla a chyba tympadom na hrote
Ale v strede bol oveľa horší ako na kraji.sak on ma len rýchlosť a ist od hraca a nahrať lavackou co z práva nedokáže . A z ľavá sa mu to podarilo raz. Véd pozri na 17 ročného yamala ten dal loptu olmovi medzi 4 hráčov, tak si predstavujem krídlo že je nebezpečný aj 1na1 a lewu keď obhajujeme tak radšej nič. Tak raphinha je super yamal je super a ani jeden mu nevie dať loptu. Tak ako kde je ta chyba ? Ci nikde ?
Dúfam , že otočíme
A fyzicky nás valcuju