Lamine si vie pekne vytvoriť priestor, zrobiť kľučku, zatiaľ asi najlepší z útoku, Lew keď nedostane dobrú loptu tak je bezmocný, chýba Frenkie, ktorý by vedel vytvoriť nejakú príležitosť
Asi ? :D lew dobrú loptu? Sak furt stojí za hracom co ozaj len tap in vie dat ? Véd nejaká dravosť hľadať si pozíciu preskočiť obrancu ? Véd nič nič nič
Hrajú odvážne a bojovne, o tom žiadna, možno aj zatiaľ zaslúžene vedú hlavne po prvých cca 15-20 minútach, ale tie ich herecké vsuvky žiaľ degradujú ich výkon a celkový dojem...
Ale ferana netreba komentovať to je zbytočné, ale od raph fakt očakávam viac ako v prvý polčas
Ale aj flickova chyba ved raph co ma silné vlastnosti ukáže na krídle
Tie 4 nastavené minúty boli fakt smiešne, to pokrylo tak max. gól a prestávku na občerstvenie, ale to že hráči Raya strávili ďalších 10min na zemi po tých tragikomických hereckých vystúpeniach išlo samozrejme do stratena...
Nie som fanúšik toho, keď sa kritizuje hráč ešte pred zápasom tak ako tu bol kritizovaný Feran pri ktorom si myslím, že minulý zápas zahral celkom dobre (na svoje pomery) ale dnes je to zase ten starý Ferran ktorý viac ako žraloka pripomína Sardínky v konzerve. Pôsobí to ako keby sme mali na ihrisku Koundeho a Yamala a ďalších 9 hráčov "na okrasu".
Ako ferran je viac stratený ako Vincent v pulp fiction a ak ide Flickovi jebat na hlavičku a trepať tohto tragéda nasilu do zostaví na úkor Fermina alebo Olma tak načo tu vlastne chodil mohol xavi ostať a boli by sme tam kde sme
Raphinha s Yamalom sa snažia. Raphinha viac krát pekne potiahol. Je ro najviac behavy hrac s Koundem. Treba sledovať aj iných hráčov ako len Yamaha. To iste bolo keď tu bol Messi
Potiahol ale akurát tak do pizze vôbec nemá dobrý ťah na bránu ani nebol nebezpečný. Jeho "samba" je len utekanie od hraca stačí ho tienovat a ide až do autu .
Lebo messi bol 10x nad ostatnými a to isté teraz yamal , asi to bude preto .
Bodaj by raphinha zadrbal 3 goly druhý polčas, ale to nemení nič na tom , že bol prvý polčas tragicky
Suhlasim s Arditom, aj ked zapas nepozeram lebo som na dovolenke a nie je kde:D to s tienovanim ale plati pre Raphinhu posledne 2 sezony takze ma neprekvapuje, ze hra aj dnes svoj standard:D
Sak ale od raphinhu očakávam viac ako od ferana ,toho už nerátam vôbec ,keď je tam je to mínus 1 hrac
Vôbec nečakám 3+3
Stačí mi jak dal raphinha pas na lewu teraz z tej lavej strany a hneď je to viac ako za celý prvý polčas .
Verím že to môžeme otočiť a prajem im fandím im len na cam tie veci co raph ma nevyužil a feran len zavádzal. Z lw verím ze raph teamu pomoze
Na krídle je Raphinha fajn. Aj v minulej sezóne už ku koncu on ťahal. Často mal problém, že ostatok teamu hrali nudný tukes a on je proste na rýchlu hru. A že behať nie je potrebné? Hráč ako Raphinha čo v 96 minúte aj do defenzívy ako blázon sprintuje a napáda cely zápas je v dnešnom futbale oveľa platnejší ako lenochod, čo akože je technicky a loptu dáva iba okolo seba a dozadu. Raphina vie aj prihrať aj streliť aj 1 na 1. Nie je to Messi to ke jasne a ani Ronaldinho, ale keby hrali ostatní hráči ako on, tak posledné roky sme nemuseli byt v LM stále vyplašení hocijakým teamom čo kus bol fyzicky inde ako my, čo nebolo ťažké
Kto povedal ze behať není potrebné? Povedal som Ze to bolo bez efektu
Ja som písal o prvom polčase kde hral v strede a tým zr nemá ani extra kľud na lopte ani není dribler tak tam vôbec nebol výrazný. Par krát potiahol zo stredu a ušiel úplne doľava kde sa zazdil
Aj Roberto teda vedel prihrat,1na1 aj vystreliť oh
Ja nechápem ten hejt ferana . Véd nie je jediný.
Lewa sa nevie vôbec uvoľniť ozaj len čaká na gol do prázdnej?
Raphinha sa akože snaží ale to je hrôza podľa mňa
Kounde sa tam síce snaží ťažiť z yamalovej práce,ale jeho centre nie sú ideálne , ale na druhej strane ti hraci si vôbec nevedia nájsť pozíciu
Lewa stojí medzi dvoma hráčmi a nič, čaká, stojí, vôbec nerozmýšľa že predskoci obrancu aby sa uvoľnil a pri tom na prvú tyc z pravej strany mohlo ísť x lôpt ale proste on tam není. Bud je schovaný na druhej tycke za hráčmi alebo je na 16ke akože false9 messi 2.0
Dúfam že prídu ako vymení na druhý polčas.
Obrana bola chaoticka nehovorím , že nie , ale keď v predu podrzi loptu 1 hrac to je malo
Klasické rayo doma na 200% proti nám. Ale po prvních 10 minutách jsme byli jasně lepší a hlavně z prava to je velmi dobré. Problém je že nemáme žádné LW, takže hrajeme jen po jedné straně a nemáme nikoho do útoku na vystřídání. Vlastně ani do obrany.......
Doufám že Flick dostane i příští sezónu, protože zatím je ten pohyb týmu úplně někde jinde než loni a letos ho Laporta vlastně střelil do nohy, tím že mu nikoho koho potřebuje nepřivedl a aspíš hráče nechal odejít.
Leao na LW? Bol by lepší ako Raphinha? Pýtam sa. Ja čo som videl pár zápasov jeho, tak neprišiel mi nejak lepší. Možno som videl tie horšie jeho zápasy.
Dôvod? Otrasný sú všetci. Yamal.len stráca lopty. Lewa nevie loptu trafiť a Torres sa ani k lopte nedostal. Ale tak Lewovi stačí moment. Yamal do pixe a Pau namiesto neho
Najlepší na marketingové účely. To veru áno. Nenazval by som to nenávisťou, skor mi je proti srsti, že taký bordel hrá a všetci ho máte na stene vylepeného.
Jako předtím úplně jasnej kopanec na nohy a tady se ho sotva dotkl palcem 😁 ale však var, spravedlnost, ne.. Vždycky prostě záleží, kdo u toho varu sedí
Bol nebol… Tonuzbfakt každý dotyk sa bude pískať? Bolo to proste nešťastne odstúpenie špičkou pri inom pohybe a reálne to ten dilinko ani riadne necítil, ale divadielko neuveritelne.
V čom akože? Že napíšem že za 16r co fandím barce ešte nebol tak marketingovo pretláčany hráč ako Yamal. Stráca loptu za loptou a človek ho ma za to chváliť? Ofc patrí na lavičku
Počúvaj tu, moj zlatý. Ty už máš 16 rokov? Ty nie si nič iné, len obyčajný troll a madridský provokatér, s kopou falošných profilov. A je vás tu viac. Mimochodom, pozeral som aj to vaše aj biele galaktické halali.O čo bol v tom zápase Kylian lepší ako Lamine? No o nič, ani náhodou. Asi by si mal naozaj komentovať len horskú ligu Horná Dolná proti Dolnej Hornej. Tak trochu sa čudujem adminom. Mali by ste trochu viac reagovať na provokatérov a občas pomyslieť aj na to, že existuje aj niečo také ako BAN. To nie je o slobode slova, ani o nabádanie na cenzúru. Je veľký rozdiel medzi kritickým pohľadom a neobjektívnymi, úplne zrejme úmyselnými provokáciami. Mimochodom, uznávam, že zápas nevyšiel Julesovi, Inigovi ani Baldemu. Ale písať také somariny o Yamalovi a Raphovi - tak to už je hodne cez řiaru.
Môj zlatý ja som fanúšik Barcelony už 16r. Tak ma radšej nespájaj s toi zoo v Madride. Čiže neriešim och výkony lebo absolútne ma nezaujíma čo hrá madrid. Raphinha bol včera suverénne najlepší na ihrisku, o čom to točiš. Ale Yamal bol absolútne otrasný celých 90min. Si daj ružové okuliare dole a hodnot výkon a nie ma 17r. tak nemusí podávať výkon šak čo, lopta sa od neho odrazí. Nemá v základe čo robiť.
Tak fajn, ako chceš. Nesporím sa, nepochybne Raphinha spolu s Pedrim, Cubarsim a Olmom patrili medzi najlepších na ihrisku.
Ja fandím Barce a sledujem ju od r.1962 (to asi tvoj tatko ešte ťahal gumenného káčera po dvore). Lamine Yamal je - nielen podľa mňa - pravdepodobne po Leovi Messim druhý najvačší talent Barcy v histórii. Včera hral veľmi dobre, prakticky takmer vždy viazal dvoch až troch protihráčov. Mal gólovú asistenciu a venoval sa aj obrane. Tak čo tu splietaš a trepeš nezmysly? A k tým okuliarom. Zdá sa, že ty by si potreboval skutočné. Doporučujem navštíviť oftalmológa. Alebo prestať tu trepať trolloviny.
Barca vyslala jasný signál, že bojuje až do konca a pod Flickom sa nikdy nevzdáva- to je to, čo nám častokrát chýbalo- vôľa bojovať a nájsť potrebné sily zmeniť osud zápasu. 3 zápas ligy a už druhá remontada. 2 polčas bol jednoducho fantastický. Hneď sa ukázalo a ani som to úprimne nečakal, že Olmo bude kľúčový hráč pri dosahovaní úspechov, s jeho príchodom sa zápas úplne otočil v náš prospech. Skvelo zahrali aj Raphinha a Lamine, aj keď Lamine mal slabší 2 polčas. 10 nadstavených minút bolo totálne mimo rovnako ako aj špinavá hra Raya a pochybný výkon arbitra, ktorý sa až priveľmi okato snažil zabezpečiť Vallecanu nejaké body. Chcelo by to priviesť ešte jedného šikovného krídelníka, tento tím má veľkú perpektívu. 3 zápasy, 9 bodov. Visca el Barca !!! Jedine negatívum- zlepšiť hru v úvode zápasu a celkovo v prvom dejstve.
WTF? co to tu oba píšete? Právě za Xaviho se dost často výsledek otáčel ke konci kdy bylo vidět že to kluci chtěli urvat. Dost čast jsme pozdním golem vyhráli a nebo neměli štěstí ale bylo vidět že se kluci to rvali. Nechápu tuhle vystříkanost po 2 utkáních kor když v prvních poločasech to byla stejná břečka na urovni let minulých . A jen tak mimochodem Xavi ten první půl rok tým taky oživil a jak lítali. A jak to pak dopadlo, tak aby tady tyhle soudy taky brzy neskončili :).
Ja som osobne nič o obratoch nepísal, no takýto futbal sme pod Xavim NIKDY nehrali. Flick je oveľa schopnejší tréner, a kto to nevidí, tomu niet pomoci.
Hrozný zápas na pohled a to z důvodu filmování soupeře. Prvních pár minut jsme vůbec nechytili a zaslouženě jsme prohrávali, ale už v 1 poločase bylo pár šancí. Lewa měl kolik střel na bránu, komentátor říkal v nějaké minutě, že 0 když nepočítá odvolaný gol.... přitom kdyby faul nebyl, tak by tomu golu stejně nezabránili. A ta ruka v pokutovém území jak si hrál obránce na psa VAR neřešil? Tragický výkon Ferrana a Lewa taky nic moc jako vždy. Nejlepší na tom zápasu bylo, že Yamal a Kounde si navzájem pomáhají v útoku a můžeme se jen těšit na to, až si to sedne. Olmo super nástup a škoda toho břevna. Ale zastávám názoru, že bez Yamala bychom možná nevyhráli ani 1 z těch 3 zápasů. Byl u všeho klíčového. Pedri skvělý a Bernal i Fermín taky. Chtělo by to zkusit hrát 1 zápas s Victorem místo Lewy a od začátku Fermín. Takhle bude tým pohyblivější jak v předsezonní přípravě s Lewou se to moc nedá. Raphinha by měl být na levém křídle a Olmo pod hrotem.
Co je zaujomave po 3 zapasoch pre mna je,ze mam pocit,ze sa tam tvori dobra partia.Vyzera to na tu sprqvnu chemiu medzi hracmi co je velmk dolezite.Uvidime ako to bude pokracovat,ale po xy rokoch som optimista co sa tyka hry.
Ale aj flickova chyba ved raph co ma silné vlastnosti ukáže na krídle
Lebo messi bol 10x nad ostatnými a to isté teraz yamal , asi to bude preto .
Bodaj by raphinha zadrbal 3 goly druhý polčas, ale to nemení nič na tom , že bol prvý polčas tragicky
Vôbec nečakám 3+3
Stačí mi jak dal raphinha pas na lewu teraz z tej lavej strany a hneď je to viac ako za celý prvý polčas .
Verím že to môžeme otočiť a prajem im fandím im len na cam tie veci co raph ma nevyužil a feran len zavádzal. Z lw verím ze raph teamu pomoze
Ja som písal o prvom polčase kde hral v strede a tým zr nemá ani extra kľud na lopte ani není dribler tak tam vôbec nebol výrazný. Par krát potiahol zo stredu a ušiel úplne doľava kde sa zazdil
Aj Roberto teda vedel prihrat,1na1 aj vystreliť oh
Lewa sa nevie vôbec uvoľniť ozaj len čaká na gol do prázdnej?
Raphinha sa akože snaží ale to je hrôza podľa mňa
Kounde sa tam síce snaží ťažiť z yamalovej práce,ale jeho centre nie sú ideálne , ale na druhej strane ti hraci si vôbec nevedia nájsť pozíciu
Lewa stojí medzi dvoma hráčmi a nič, čaká, stojí, vôbec nerozmýšľa že predskoci obrancu aby sa uvoľnil a pri tom na prvú tyc z pravej strany mohlo ísť x lôpt ale proste on tam není. Bud je schovaný na druhej tycke za hráčmi alebo je na 16ke akože false9 messi 2.0
Dúfam že prídu ako vymení na druhý polčas.
Obrana bola chaoticka nehovorím , že nie , ale keď v predu podrzi loptu 1 hrac to je malo
Doufám že Flick dostane i příští sezónu, protože zatím je ten pohyb týmu úplně někde jinde než loni a letos ho Laporta vlastně střelil do nohy, tím že mu nikoho koho potřebuje nepřivedl a aspíš hráče nechal odejít.
Ale aj tak . Sorry zle som prečítal
A dat preč ferana
Ja fandím Barce a sledujem ju od r.1962 (to asi tvoj tatko ešte ťahal gumenného káčera po dvore). Lamine Yamal je - nielen podľa mňa - pravdepodobne po Leovi Messim druhý najvačší talent Barcy v histórii. Včera hral veľmi dobre, prakticky takmer vždy viazal dvoch až troch protihráčov. Mal gólovú asistenciu a venoval sa aj obrane. Tak čo tu splietaš a trepeš nezmysly? A k tým okuliarom. Zdá sa, že ty by si potreboval skutočné. Doporučujem navštíviť oftalmológa. Alebo prestať tu trepať trolloviny.
Dobre si to napísal. Bič plieska na konci. Zatiaľ to ide nad očakávania.
Pedri - V poriadku