OT : pozeráte niekto real ? To je hanba ten rozhodca . Akože real sa čudujem, že s takýmto tymom potrebuje takúto pomoc od rozhodcov. Rudiger ma asi imunitu .
Ja som z tých fanúšikov , že keď real hra dobre pozrem si a nenadavam, ale toto je proste hanba .
Ta penalta byla hodně neštastná zasáhl to když padal, ale taky bych to pískl sice nezaslouženě. Ten zákrok Rudigera by Barceloně neprošel a určitě by se pískalo proti nám, třeba jak pískl faul Arauja na Viniciuse i když se ho nedotkl. Las Palmas mohlo vyhrát - neštastný ofsajd, Real může být rád za bod a Rudiger že vůbec dohrál možná i Militao mohl mít 2 žluté
Ale je to chrapuncina hrať takúto ligu , keď rozhodcovi sú na strane reálu a rieši sa akurát tak barca :D
Pri tom každý kto pozerá 10 rokov la ligu , tak to proste musí vidieť
Tak isto minulý rok v prvom clasicu arauja stiahol pri rohu tchoumeni a proste nič
Tam mala byt pena na 2:0 a ten zápas by sme neprehrali a mužstvo by sa nepolozilo
To bol veľmi dôležitý moment od ktorého sa odvíjal zvyšok sezóny
Včera tak isto mala byť tá pena na 2:0 a proste nič
Škoda , že sandro minul tou lavackou :/
Nějaké novinky na přístupové trhu? ,, Není k tomu co říct''
Tohle je fakt něco. Jakým způsobem se celej přestupák plánoval, když DM měla být priorita a teď tam není nikdo ani z akademie?
Ja som z tých fanúšikov , že keď real hra dobre pozrem si a nenadavam, ale toto je proste hanba .
ReáIne jediný hráč, ktorý sa mi tam v prvom poIčase pozdávaI je VaIverde.
To akože proste wau
Pri tom každý kto pozerá 10 rokov la ligu , tak to proste musí vidieť
Tak isto minulý rok v prvom clasicu arauja stiahol pri rohu tchoumeni a proste nič
Tam mala byt pena na 2:0 a ten zápas by sme neprehrali a mužstvo by sa nepolozilo
To bol veľmi dôležitý moment od ktorého sa odvíjal zvyšok sezóny
Včera tak isto mala byť tá pena na 2:0 a proste nič
Škoda , že sandro minul tou lavackou :/
Tohle je fakt něco. Jakým způsobem se celej přestupák plánoval, když DM měla být priorita a teď tam není nikdo ani z akademie?