Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-08-30 20:59:24
Všechna čest co dělá, když mu naše vedení není schopné naprosto pomoc.
2024-08-30 21:28:03
Po dlhej dobe mam taky pocit z nasho trenera ze vie presne co ma k dispozicii a co s tym timom dokaze spravit. Nestraca cas zbytocnostami, stazovanim sa alebo vyhovaranim. Pekne sa focusuje len na veci ktore dokaze ovplyvnit a to sa snazi preniest aj na hracov. Za mna velmi sympaticky trener. Vedel som ze je flick topka co sa tyka trenerov a mal som a aj stale mam rad xaviho aj ernesta valverdeho ktory u nas trenovali ale z flicka mam taky iny pocut taka ina aura z neho vyzaruje neviem to presne pomenovat. Kazdopadne dufam ze sa mu zadari s nasim kadrom lebo moc ruzovu zostavu nema ale verim ze pripadne v zime sa budeme vediet este posilnit.
2024-08-30 23:43:06
Myslím, že už si můžeme shrnout náš přestupák:
Oproti lońsku jsme letos ztratili 5 hráčů-Felix,Cancelo,Roque,Oriol a Gundogan
K tomu máme několik dlouhodobě zraněných hráčů-Araujo,Cristensen(bez registrace)Gavi,FDJ a Bernal

Na DM není nikdo a bude tam hrávat Garcia(CB) nebo Cassado(CM) či FDJ pokuď bude ještě někdy hrát fotbal
Kraje obrany jsou zdvojený jen hráči béčka. Na Stopera máme teď jen dva hráče plus Garcia
Přišel jen Olmo...........

Jako už chápu proč Xavi mluvil jak mluvil. Tohle je kudla do zad jakýmukoliv trenérovi a tak aspoň doufám dostane Flick aspoň dvě nebo spíš tři sezóny z tohodle něco udělat.
Reálně je to suveréně nejslabší soupiska za více jak dvacet let a vlastně se jen doufá, že se další hráči nezraní a že mladíci budou hrát nadpozemsky. Asi nikdo nemohl očekávat takové oslabení.

Jediný pozitivum je, že se výrazně sníží náklady na platy a v dalších sezónách už půjde platový limit nahoru.