Uvidí se. Já si nakonec myslím, že na tom DM bude hlavní hráč Garcia. Vždy měl na stopera hodně dobrou rozehrávku a dle mě bude více zabezpečovat obranu.
coby nemal. na lavicku je akurat. nema problemy so zraneniami a v repre vela asi neodohra. presne ty budes nariekat ked sa dneska alebo v repre zrani pedri. dneska to mal potiahnuť ferran. mam obavy
Náhodou minuIe zahraI Ferran nadpriemerne a to hrá naIavo, kde je podIa mna najhorší. Vpravo vie podať o dost Iepšie výkony... Nehovorím, že to je hráč do 11tky, niekedy by sa v Barci nedostaI ani na Iavičku asi, aIe pri momentáInej situácii ideáIny hráč do rotácie...
zbavit by sme sa mali fatiho, nie torresa. niekto by musel na tu lavicku aj prist. torres neplace ze je nahradnik. niekolko golov a asistecii v sezone da. pokial by miesto neho nemal prist niekto lepsi tak neni dovod ho predavat
Ferranovi je jedno ci hra vlavo alebo vpravo. Ide o jeho ulohy na ihrisku. Ak ma robit to co teraz pod Flickom posledne zapasy tak zahra solidne. On potrebuje hrat viacej dovnutra, kombinovat na malom priestore a sekat nabehy do 16tky. Ak ho prilepis na ciaru ci uz nalavo alebo napravo tak je uplne zbytocny.
7 Španielov máme len z 1 dôvodu a to je nedostatok peňazí na prestupy .... A ešte aj zranený hráči .....keby máme kvalitnú 11 + kvalitnú lavičku tak väčšina mladých sa nedostane do A tímu a už sú preč
Co ma spoločne Real s národným tímom? 🤣Tu sa človeka dočíta naozaj všeličo. To je ako keby teraz začne prezident SFZ vyčítať Slovanu ze je tam málo Slovákov. Keby slovan nemá zahraničných hráčov nebol by v LM.
snad to nebude klasicka barcelona ako z minuleho roku co vzdy ked real stratil body tak ich instantne stratila aj barcelona dnes ak to nebude vyhra o viac ako 1 gol tak to bude sklamanie lebo 4 vyhra 2:1 by uz bola dost bieda
Sezona je dlha a Raphinha neodohra 60-70 zapasov, ani ich neodohra na rovnakej urovni. Cim vyssia konkurencia v kadri tym lepsie a kridlo ako Nico bude este dost chybat.
Konečne pekný gólový priebeh zápasu ako má byť ale ten valladolid je odovzdaný na uterák super to aj niektorý súpery z druhej ligy podajú v pohári lepší výkon a viac potrápia
Na polčas hore Femin za Pedriho, Torres/ Victor za Yamala aby si oddýchli. Predsa Yamala je mladý a treba ho chrániť pred zraneniami a Pedri je náchylný na zranenia.
Ja zatiaľ najviac oceňujem, ze nas trener nema kazdych 15 min nervove záchvaty.
Ale sezóna začína skvele... Dávno nepamätám tak dominantný vykon ako dnes.
Líbí se mi, jak hráč Vallaloidu před gólem rozšlápne nohu svému spoluhráči a kvůli tomu reklamují gól. 😃 Peak shamelessness. Naštěstí rozhodčí je normální
Výkon na 1 s hviezdičkou, každý jeden hráč, klobúk dole... Ešte je priskoro hodnotiť Olma, ale keď dokáže si udržať takéto výkon počas celej sezóny a nezranit sa, tak 60M+- bola smiešna suma za neho. 😂
No dnes pri kategórii Najlepšie vs Najhoršie asi admin bude mať čo robiť vybrať to Najhoršie, lebo pri skóre 7:0 😁 asi je najhoršie,že to nezaokrúhlili na 10
Sranda je, že keď Barca po krásnej hre rozplieska súpera na blato 7:0 tak je tu 3 krát menej komentov (a ešte aj z tých sa v 35-40% prípadov aspoň dačo kritizuje) ako keď prehrá.
Aj keby ma real 11 kazachov v základnej zostave, je to úplne jedno.
Romanko Ty ideš mať hrozne zlý víkend ako tak vidím to skóre....
Ale sezóna začína skvele... Dávno nepamätám tak dominantný vykon ako dnes.
Hlavne hra...