Redaktori tohto webu úmyselne prispievajú k nenávisti fans barcy a fans Realu. Týždenne sa tu objavuje niekoľko článkov Realu Madrid, pritom toto je web fans Barcelony. Je to úplne očividne, násilný click bait. Bulvár.
Na webe realu nenájdeš jediný článok o Barcelone.
Tento web je hlavně generátor reklam, když jsem tu zavítal s vypnutým adblockem, nestačil jsem se divit. Lukáš to vede od desíti k pěti, udělal z toho bulvár, je to opravdu ostuda
tX24 - HalaMadrid.sk - najväčší fanklub v EU mimo oficiálneho fanklubu. Vedú ho profesionáli a toľko lístkov na zápasy Realu a spoločné výjazdy, čo organizujú tu neuvidíš :-) Predstavitelia tohto webu sa majú ešte čo učiť.
Mne absolútne nevadia takéto články z okolia Real Madrid. Správanie je o ľuďoch, a nevidím jediný dôvod prečo by mal nejaký článok vyprovokovať ľudí k nenávisti. Len slabí jedinci píšu nenávistné komentáre a urážky. Veď je to len futbal, je to hra a nejde o život. Tak buďme slušní a rešpektujme nášho rivala a iné tímy.
Aj mne sa nepáči ako sa Vinicius správa alebo Dembéle a nemám potrebu ich urážať.
Tokyo: len nájdeš všade dosť mentálne slabších jedincov, ktorým to bude vadiť a budú to obhajovať. Stačí povedať, že podľa tvojho súkromného názoru je niečo v Barcelone zle a už si hneď označený za madridistu. Pochváliš Real, že niečo robí dobre a Barcelona by si z toho mohla zobrať príklad, tak si zase madridista...
Tokyo a Nosfe uplne suhlasim. Ak sa tu vyskytne clanok o RM a jeho hracoch tak su informativne a tematicky maju presah aj mimo ich klub/hraca (napr. konkretne tema rasizmu, neni to len o reale alebo len Viniciovi). Urcite to ma ulohu aj clickbajtu, ale point je, ze tieto clanky nemaju viest k nejakej ociernovacej kampani proti realu alebo jeho hracom. Ze sa tym niekto necha vyprokovat je jeho vec.
LaLiga999 toto je fan web:D vznikol, aby spajal komunitu ludi s rovnakou zalubou a prinasal info, nie aby niekomu konkuroval:D a ak tu pride fan realu a normalne diskutuje je to za mna ok, ale ked sem pride a zacne sa stazovat, ze sa ho dotkli nejake clanky alebo komentare tak tu breše na nespravny strom...
Velmi slabucky argument. Poznat konkurenciu budes aj ked budes citat clanky a nie podrivat a obhajovat svoj klub a zakryvat sa za fanusika Barcy ako to vacsina z vas robi. Tym nehovorim rovno na teba, ale boli tu taki, co priznali farbu az po rokoch a tvarili sa ako Cules. Takze ak sa ti nepaci nesleduj. Ja osobne som tiez obmedzil sledovanie clankov na tomto webe, lebo ma nebavi citat spekulacie a bulvarne clanky. Bohuzial tento web sa vybral touto cestou s cim sa ja nestotoznujem, ale je to Lukasova volba. Ak si chcem nieco precitat na webe konkurenta pozriem sa tam, ale neregistrujem sa a ani tam nediskutujem. Naco by som to aj robil?
Nie je týždňa aby sa tu neriešil Real alebo Vinicius 🤦♂️ Potom sa nečudujme že iný názor než nenávistný sa tu neobjaví. Na žiadnom inom fans webe som nevidel toľko článkov o rivalskom tíme alebo o konkrétnom hráčovi. Ukážkový click bait
tak priamo nepriamo sa táto vec týka celej španielskej ligy, pretože sa rieši rasizmus proti jeho osobe hádam na každom jednom štadióne, kde sa objaví. nepodporujem to ani nejdem riešiť jeho správanie, ale chalan dostáva od ľudí to, čo zasieva. v španielsku hrá veľa futbalistov tmavej pleti a že by mal niekto s tým až takéto problémy ako toto neviniatko, to sa mi teda nezdá. nech začne od seba, vyhľadá pomoc odborníka a sústredí sa len na hru, ako sám hovorí.
Yamal je tiez tmavy a v poslednom case ho aj fanusikovia na vyjazdoch vyprevadzaju potleskom vzdy ked pri konci strieda...lebo je vyborny hrac a navyse sa aj sprava jak normalny clovek...
Ale ja to nechápem, nikto ho neobhajuje, dokonca veľa ľudí (vrátane mňa) vytáča to jeho večné diskutovanie, provokácie, pritom hráč je to vynikajúci, to nemôže nikto poprieť. Len proste tu sa po KAŽDOM zápase Realu rieši on a hneď sa vytiahnu reči typu rasizmus a bla bla bla. Dám ruku do ohňa že na každom zápase sa ukážu imbecili ktorí majú rasistické reči len proste žiadny hráč o tom nehovorí ako Vinco a z nejakého dôvodu to ľudí vytáča. Keby o tom hovorí Yamal alebo nejaký iný hráč, riešilo by sa to tu takto isto? Nemyslím si, proste tu si ľudia našli podľa ich slov Bubbu a budú doňho kopať neustále.
Je to jednoduché, Real vybudoval okolo Vincka túto stenu rasizmu úmyselne, je to marketing, ktorý priťahuje pozornosť a ako vidíte, funguje skvele, diskutuje sa o ňom všade a po každom zápase.
Na webe realu nenájdeš jediný článok o Barcelone.
Aj mne sa nepáči ako sa Vinicius správa alebo Dembéle a nemám potrebu ich urážať.